کتاب روشهای غلبه بر افسردگی و رموز شاد زیستن
خواندن نظراتمعرفی کتاب روشهای غلبه بر افسردگی و رموز شاد زیستن
«روشهای غلبه بر افسردگی و رموز شاد زیستن» از مجموعه شناخت بیماریها و توصیههای پزشکی به گردآوری فیروزه درخشانپور و دیگران، کتابی است که در سیزده فصل به موضوع افسردگی، راههای شناخت و درمان آن پرداخته است.
در بخشی از کتاب میخوانید:
چگونه احساس ارزشمندی را در خود بیدار کنیم؟
قبل از هر تصمیمگیری، بایستی گذشتهٔ تلخ خود را رها کنید. اگر قرار باشد که دنبال ریشهٔ احساس بیارزشی در گذشته بگردیم، هرگز به نتیجهٔ مطلوب نمیرسیم. هیچوقت برای تغییر و رشد احساس دیر نیست و هر کسی در شرایطی، دچار مشکلات و ناتوانی و احساس حقارت میشود. گاه ممکن است شخص به سرزنش و محکوم کردن خانواده و اطرافیان بپردازد و آنها را مسئول شکستهای تلخ زندگی خود بداند.
او تصور میکند که دیگران سهم و حق او را آنطور که باید و شاید ادا نکردهاند و کمبود امکانات و توجهاتی را که صرف او شده، محکوم میکند و میاندیشد که دیگر فرصتی برای جبران نمانده و حتی ممکن است دست به اقداماتی هم بزند برای مثال: رشتهٔ تحصیلیاش را عوض کند، شغلش را تغییر دهد، یا به علائق جدیدی روی بیاورد. اما خیلی زود درمییابد که در واقع چیزی در او تغییر نکرده و هنوز احساس «ارزش داشتن» و اعتماد به قابلیتهای خود را به دست نیاورده است.
به عبارت دیگر تا خود شخص احساس ارزش و اعتماد به نفسش را بالا نبرد تغییرات خارجی نتیجهٔ ایدهآل و مظلوبی به همراه نخواهد داشت. این تغییر مستلزم این است که شخص با گذشتهٔ خود کنار آمده و تقصیرات خود و دیگران را ببخشد و رها کند و کلید درهای آینده را به دست بگیرد.
اعتماد به نفس در نوجوانان
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا ۳ سالگیفرهنگ هلاکویی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
نسخه چاپی این کتاب رو دارم خیلی عالیه.
سلام کتاب بی نظیریه من این کتاب رو از خانم دکتر هاشم زاده عزیز پیشنهاد داشتم که واقعا عالیه پیشنهادم اینه حتما مطالعه بفرمایید ممنون
کتاب منظم و منسجمی نبود ، خیلی در هم بود . نتونستم تا آخر بخونم خوشم نیومد
میشه مطالب رواز کتاب کپی کرد؟