نویسنده:ادل فبر، الین مازلیش
انتشارات:شادن پژواک
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه با نوجوانان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا نوجوانان صحبت کنند
«چگونه با نوجوانان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا نوجوانان صحبت کنند» کتابی در زمینه روانشناسی کودک و نوجوان به قلم ادل فبر و الین مازیلیش است. این کتاب راهنمایی عملی برای والدینی است که فرزندشان به سنین نوجوانی رسیدهاست و کمکم دنیای او درگرگون می شود؛ کم حوصله است. با بزرگترها و جمع آنها مشکل دارد، حس میکند کسی حرفش را نمیفهمد و بحرانهایی اینچنینی که مختص دوره نوجوانی است را تجربه میکند. در این میان پدرو مادر باید تلاش کنند تا به نوجوان خود بیش از پیش نزدیک شوند و سعی کنند زبان او را بفهمند و دغدغههایش را بشناسند. این کتاب یک راهنمای خوب برای والدینی است که به دنیای نوجوانشان و سلامت روحی و روانی او اهمیت میدهند.
کلیدهای عادتدادن فرزند به کار در خانه
سوزان واکر مانسون
۱۰۰۱ کاری که بچهها باید ببینند و انجام دهندهری اچ هریسون
تربیت جنسی نوجوانان؛ کتاب دخترانمژگان کلهر
کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجواناندروتی ریچ
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال ADD/ADHDترانه بهبهانی
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانمیرنا بی. شور
چگونه با کودکان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا کودکان صحبت کنند
فریبا سبز چمنی
کودک، خانواده، انسانادل فیبر
چگونه با نوجوانان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا نوجوانان صحبت کنندادل فبر
به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدنادل فیبر
چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کندادل فیبر
کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانانآدل فابر
چکونه با کودکانمان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش کنیم تا کودکان صحبت کنندادل فبر
چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیمآدل فابر
تربیت کودکان همیشه موفقفریبا سبز چمنی
۵,۱۰۰۷۰%
این کتاب را در بامداد 27 مهر تمام کردم. کتاب خوب و عملیاتی ای بود. مثالها و تکلیفهای خیلی خوبی داشت. و خیلی دقیق و درست و واقعی تنشهای نوجوان و والدین رو مطرح کرده. فقط خیلی احساس میشه منم
عالیه نکاتی ساده اما موثر در زندگی که به آن اهمیت داده نمیشود و خلاصه گوش دادن فعال و صحبت کردن به وقتش و سرزنش و نصیحت ممنوع
کتاب خوبیه اما توجه کنید که خیلی کم خلاصه شده و دارای غلط املایی نسبتا زیادی است ولی کوتاه بودن و عملیاتی بودنش خیلی خوبه . در کتاب که ۸ فصل داره(البته فهرست نداره)، با والدین و نوجوانان ابتدا جدا صحبت
راهنماییهای خوبی داشت
کتابی کاربردی، مختصر و مفید.از ساعت ۹و۳۰ صبح شروع کردم و چون برام جذاب بود، تا ساعت ۱۱ و ۳۰ صبح، ۱۲۵ صفحه رو خوندم👌
بسیار عالی بود