کتاب استخوانهای دوست داشتنی
خواندن نظراتمعرفی کتاب استخوانهای دوست داشتنی
«استخوانهای دوستداشتنی» دومین رمان آلیس سبالد (-۱۹۶۳) نویسنده آمریکایی است که در سال ۲۰۰۹ بر اساس آن فیلمی به همین نام نیز ساختهشد. کتاب، داستان دختری است که یک بیمار روانی کودک آزار او را به قتل رسانده و اکنون داستان خود را از جهان ابدی تعریف میکند. سوزی زندگیای را که بدون او جریان دارد، نظاره میکند، دوستان هم مدرسهاش شایعاتی درمورد ناپدید شدن او میگویند، خانوادهاش امیدوارند که او پیدا شود و قاتلش سعی میکند ردش را محو کند. وقتی ماهها سپری میشوند، سوزی میبیند که زندگی پدر و مادرش صدمه دیده و متزلزل میشود، خواهرش تلاش میکند که مقاوم شود و قویتر بماند و برادر کوچکش سعی میکند مفهوم کلمهی «از دست رفته» را درک کند.
سوزی مکانی را که بهشت نامیده میشود، کند و کاو میکند. آنجا خیلی شبیه حیاط مدرسهاش است که مجموعهی خوبی از وسایل تاببازی دارد. مشاورانی هستند که به تازه واردان کمک میکنند تا با محیط وفق یابند و با دوستان همخانه شوند. هر آنچه را که آرزویش را داشت، به محض آنکه به آن فکر میکند، ظاهر میشود. جز یک چیز که بیش از همه میخواهد و آن بازگشت به نزد افرادی است که روی زمین دوستشان داشت.
سوزی با دلسوزی، حسرت و درکی فزاینده میبیند که عزیزانش کمکم از فشار غم و غُصّه رها میشوند و کم کم بهبود مییابند. پدرش جست و جوی پر خطری را برای به دام انداختن قاتل او آغاز میکند. خواهرش شهامت قابل توجه و بزرگی به خرج میدهد. پسری که سوزی اهمیت زیادی برای او قایل بود، به زندگیاش ادامه میدهد تا خود را در مرکز یک رویداد معجزه گونه بیابد.
استخوانهای دوست داشتنی اثری درخشان و حیرتآور است، داستانی است که از میان اندوه، قصهای بسیار امیدوارکننده میسازد. در دستان یک نویسندهی جدید باهوش، این داستان از بدترین چیزهایی که یک خانواده ممکن است با آن روبهرو شود، به داستانی هیجانانگیز و حتی سرگرم کننده دربارهی عشق، خاطره، لذت، بهشت و التیام راه میگشاید.
استخوانهای دوست داشتنی، از آن نوع کتابهایی است که وقتی خواندیاش ممکن است به کتابفروشی بروی و در آن پرسه بزنی و شیرازهی کتاب را لمس کنی تا فقط هیجانی را که در زمان خواندن آن به تو دست داده بود، به یادآوری.
تمام آنچه که هرگز به تو نگفتم
و کسی نماند جز ماساناز کریمی
همان خواهم شد که تو میخواهیمایندی مجیا
اتاقعلی منصوری
توی آبپائولا هاوکینز
تو اکثر کتابا شما منتظر یک نقطه اوج هستین، یکنفر که به صورتی تراژدیک بمیره و دعا میکنید که اون یکنفر شخصیت اصلی نباشه. چیزی که باعث میشه این کتاب فوق العاده باشه، اینه که مرگ قبلا اتفاق افتاده و
«استخوانهای دوستداشتنی»، از همون لحظه اولی که وارد دنیاش شدم با استفاده از نمایش دادن لحظاتی آشنا وجودم را دربرگرفت و با استفاده از زدودن آن آشناییها تنم را به لرزه درآورد... وقتی که نویسنده موضوع به این مهمی رو با
اگه روحیه ی حساسی دارید اصلا سراغ این کتاب نرید، من فیلمشو دیدم و تا مدتها حالم بد بود ، ضمن اینکه با گذشت دو سه سال هنوزم وقتی یادش میفتم قلبم به درد میاد
با خوندنش اول حالم بد شد،ولی بعدش از داستان خوشم اومد، به نظر من هر دختر نوجوونی لازمه که این کتابو بخونه
این کتاب رو فکر کنم اوایل دبیرستان خوندم. داستانی به شدت تکان دهنده و گیرا بود برام. فیلمی هم با اقتباس ازش ساخته شده که جالب توجهه. برای من واقعا فراموش نشدنی بود و حتی حالا بعضی قسمت هاش رو
من این کتابو دو سال پیش قبل اینکه با این برنامه های کتاب خوان اشنا شم از اینترنت پی دی افشو گرفتم و خوندم داستان خیلی روونه و کشش خوبی داره میتونه تا اخر داستان شمارو با خودش همراه کنه
واقعا متاسفم برای این ترجمه افتضاح....کتاب معرکه با ترجمه آشغال!
خیلی کتاب درد ناکی ولی من عاشقش شدم
کتاب خوبیه و طبق نظر برخی دوستان خیلی خوبه برای دختران نوجوان.ی کمی ترجمه مشکل داشت .توصیه میکنم بخونید.جالب بود
بالاخره پس از ۱۵ سال انتظار این کتاب هم الکترونیکیش اومد البته پی دی افش بود ولی پی دی اف به نسل قدیم کامپیوتر های خانگی و لپ تاپ برمی گرده و خوندنش تو گوشی حال نمیده اگه چند تا