کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
معرفی کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
معرفی کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
کتاب الکترونیکی «اعتماد به نفس قدرت من است» (My Confidence is My Superpower) نوشته و تصویرگری «آلیشیا اورتگو» با ترجمهٔ آتنا محبینژاد و ویراستاری الهه عینبخش، اثری داستانی برای کودکان است که به موضوع اعتماد به نفس و خودپذیری میپردازد. این کتاب توسط نشر برکه آبی منتشر شده و با تصاویر رنگی و متنی ساده، تلاش میکند مفاهیم مهمی را دربارهٔ ارزشمندی فردی و شجاعت به کودکان منتقل کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
این کتاب در قالب داستانی کودکانه، به اهمیت اعتماد به نفس و نقش آن در زندگی روزمرهٔ کودکان میپردازد. «اعتماد به نفس قدرت من است» بخشی از مجموعهای با محوریت قدرتهای جادویی درونی است که هدف آن تقویت ویژگیهای مثبت شخصیتی در کودکان است. داستان حول محور دختری به نام «لو» میچرخد که با چالشهایی مانند شکست در ورزش، احساس بیاستعدادی و مواجهه با تمسخر همسالان روبهرو میشود. روایت کتاب در فضایی صمیمی و خانوادگی شکل میگیرد و والدین نقش مهمی در حمایت و تشویق کودک ایفا میکنند. این اثر با زبانی کودکانه و تصاویر جذاب، تلاش میکند مفاهیمی چون پذیرش خود، تلاش برای بهتر شدن و اهمیت حمایت از دیگران را به مخاطب منتقل کند. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و برای گروه سنی کودک مناسب است.
خلاصه کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی «لو»، دختری با رویاهای بزرگ، آغاز میشود که پس از تجربهٔ شکست در زمین بازی و احساس ناکامی در ورزش و هنر، دچار ناامیدی میشود. والدین «لو» با مهربانی و حمایت، به او یادآوری میکنند که ارزشمندی او به موفقیتهایش وابسته نیست و تلاشهایش اهمیت دارد. این حمایت باعث میشود «لو» اعتماد به نفس بیشتری پیدا کند و با خلاقیت، راههای تازهای برای حل مشکلاتش پیدا کند. او یاد میگیرد که تسلیم نشود و با تمرین و پشتکار، مهارتهایش را تقویت کند. در ادامه، «لو» با موقعیتهایی روبهرو میشود که باید از دوستانش دفاع کند و شجاعت ابراز نظر خود را نشان دهد. داستان با تأکید بر اهمیت شکستها به عنوان فرصت یادگیری و ارزش تلاش برای رسیدن به اهداف، به پایان میرسد. پیام اصلی کتاب این است که اعتماد به نفس، باور به خود و حمایت از دیگران، کلید موفقیت و رضایت در زندگی هستند.
چرا باید کتاب اعتماد به نفس قدرت من است را خواند؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک میکند تا مفهوم اعتماد به نفس را درک کنند و یاد بگیرند که شکستها بخشی از مسیر رشد هستند. تصاویر رنگی و فضای صمیمی داستان، ارتباط کودک با موضوع را آسانتر میکند. همچنین، والدین و مربیان میتوانند از این کتاب به عنوان ابزاری برای گفتگو دربارهٔ احساسات، ارزش فردی و اهمیت حمایت از دیگران استفاده کنند.
خواندن کتاب اعتماد به نفس قدرت من است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی دبستان که با چالشهایی مانند کمبود اعتماد به نفس، ترس از شکست یا مشکلات ارتباطی روبهرو هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و مشاوران کودک میتوانند از آن برای آموزش مهارتهای زندگی و تقویت عزت نفس در کودکان بهره ببرند.
فهرست کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
- معرفی شخصیت اصلی و دغدغههای او: آشنایی با «لو» و رویاهایش - تجربهٔ شکست و احساس ناکامی: روایت اتفاقات زمین بازی و احساسات منفی - حمایت خانواده و تقویت اعتماد به نفس: نقش والدین در دلگرمی و تشویق - تلاش برای بهتر شدن و خلاقیت: تمرین، پشتکار و امتحان راههای جدید - مواجهه با تمسخر و دفاع از دوستان: اهمیت شجاعت و حمایت از دیگران - یادگیری از شکستها و تعیین هدف: پذیرش ناکامیها و تلاش برای رشد - سخنی با والدین: راهنمایی برای بزرگترها دربارهٔ اهمیت اعتماد به نفس در کودکان
بخشی از کتاب اعتماد به نفس قدرت من است
«یک روز ناامید و غصهدار به خانه برگشتم. پدر و مادر مهربانم متوجه صورت اخمو و ناراحتم شدند. پدرم همانطور که سرم را میبوسید، پرسید: «چه اتفاقی افتاده رفیق کوچولو؟» آه خیلی عمیقی کشیدم و گفتم: «این هفته از این بدتر نمیتوانست باشد. امروز در زمین بازی مهمترین شوت زندگیام را از دست دادم. در بسکتبال و ورزشهای دیگر هم اصلاً استعداد ندارم. در هنر هم هیچ استعدادی ندارم. لطفاً نگویید که اینطور نیست. اگر شما هم ماکت موشک من را میدیدید، حرفم را قبول میکردید.» پدرم با صدای آرام و ملایمی، محبتآمیزترین جملات را به من گفت: «مهم نیست که تو دقیقاً چه کاری میکنی. مهم این است که تو شگفتانگیز هستی. واقعاً خودت این شگفتانگیز بودنت را نمیبینی؟» ناگهان اعتماد به نفس پیدا کردم. حالا احساس بهتری داشتم. چون فهمیدم که دوستم دارند و همیشه هم دوستم خواهند داشت.»