دانلود و خرید کتاب مهربانی قدرت من است آلیشیا اورتگو ترجمه عرشیا عالی نژاد
تصویر جلد کتاب مهربانی قدرت من است

کتاب مهربانی قدرت من است

معرفی کتاب مهربانی قدرت من است

معرفی کتاب مهربانی قدرت من است

کتاب الکترونیکی «مهربانی قدرت من است» نوشته و تصویرگری «آلیشیا اورتگو» با ترجمهٔ عرشیا عالی‌نژاد و ویراستاری الهه عین‌بخش، اثری داستانی برای کودکان است که به موضوع هیجان‌ها، مهربانی و راه و رسم زندگی می‌پردازد. این کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی ساده، مفاهیم مهمی مانند همدلی، مراقبت و دلسوزی را از طریق داستانی کودکانه روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهربانی قدرت من است

«مهربانی قدرت من است» داستانی کودکانه است که با محوریت شخصیت «لوکاس» و عروسک محبوبش، به اهمیت مهربانی و تأثیر رفتارهای مثبت در زندگی روزمره می‌پردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، تلاش می‌کند مفاهیمی مانند احترام، همدلی و کمک به دیگران را به زبان قابل فهم برای کودکان بیان کند. نویسنده با روایت اشتباهات و تجربه‌های روزمرهٔ یک کودک، به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با رفتارهای کوچک و ساده، محیط اطراف را شادتر و دوستانه‌تر کرد. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و برای گروه سنی ۶ سال به بالا مناسب است. کتاب با ارائهٔ مثال‌هایی از موقعیت‌های مختلف، کودکان را به تمرین مهربانی و توجه به احساسات دیگران تشویق می‌کند و در پایان نیز ایده‌هایی ساده برای مهربانی در زندگی روزمره ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب مهربانی قدرت من است

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «لوکاس»، پسری معمولی و عروسک مورد علاقه‌اش آغاز می‌شود. لوکاس اعتراف می‌کند که گاهی کارهای اشتباهی انجام می‌دهد؛ از جمله مسخره‌کردن دوستش «لیزا» به خاطر عینکش. پس از دیدن ناراحتی لیزا، مادر لوکاس با او دربارهٔ اهمیت مهربانی صحبت می‌کند و توضیح می‌دهد که مهربانی چگونه می‌تواند در رفتار و گفتار روزمره نمود پیدا کند. لوکاس تصمیم می‌گیرد از فردا مهربان‌تر باشد و این تصمیم را با کارهای کوچکی مثل تشکر از مادر، کمک به همکلاسی جدید، عذرخواهی از لیزا و رفتار دوستانه با اطرافیان عملی می‌کند. او متوجه می‌شود که مهربانی نه تنها دیگران را خوشحال می‌کند، بلکه خودش نیز احساس خوبی پیدا می‌کند. در ادامه، لوکاس با انجام کارهای ساده‌ای مثل مرتب‌کردن تخت، کمک به خواهرش و مراقبت از پدر، تجربه‌های تازه‌ای از مهربانی به دست می‌آورد و درمی‌یابد که حتی کوچک‌ترین رفتارهای خوب می‌تواند تأثیرگذار باشد. در پایان، کتاب با ارائهٔ ایده‌هایی برای مهربانی، کودکان را به تمرین این ارزش در زندگی روزمره تشویق می‌کند.

چرا باید کتاب مهربانی قدرت من است را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم مهربانی را درک کنند و آن را در زندگی روزمره به کار ببرند. با مثال‌هایی از موقعیت‌های واقعی، کودکان می‌آموزند که رفتارهای کوچک و مثبت می‌تواند روابط آن‌ها را با خانواده و دوستان بهبود بخشد. همچنین، کتاب با تصویرگری جذاب و رنگی، توجه کودکان را جلب می‌کند و آن‌ها را به همدلی و احترام به دیگران تشویق می‌کند.

خواندن کتاب مهربانی قدرت من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۶ سال به بالا که در حال یادگیری مهارت‌های اجتماعی و عاطفی هستند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای آموزش مهربانی، همدلی و احترام به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب مهربانی قدرت من است

- معرفی لوکاس و تدی: آشنایی با شخصیت اصلی و عروسک محبوبش، بیان اشتباهات روزمره و احساسات کودکانه. - گفت‌وگو با مادر دربارهٔ مهربانی: توضیح مادر دربارهٔ اهمیت مهربانی و راه‌های نشان‌دادن آن در زندگی روزمره. - تصمیم برای مهربان بودن: تلاش لوکاس برای تغییر رفتار و انجام کارهای خوب در خانه و مدرسه. - عذرخواهی و جبران: مواجهه با لیزا و عذرخواهی از او، تجربهٔ تأثیر مثبت مهربانی. - تمرین مهربانی در موقعیت‌های مختلف: کمک به خانواده، دوستان و حتی افراد غریبه، و احساس خوب ناشی از این رفتارها. - ایده‌هایی برای مهربانی: ارائهٔ پیشنهادهایی ساده برای تمرین مهربانی در زندگی روزمرهٔ کودکان.

بخشی از کتاب مهربانی قدرت من است

«مادر عزیزم گفت: «همیشه باید مهربان باشی.» دانستم که اشتباه کرده‌ام و سرافکنده شدم. پرسیدم: «مهربان بودن چگونه است؟» مادرم محکم من را در آغوش گرفت. وقتی این کار را می‌کرد، احساس خیلی خوبی داشتم. مادرم گفت: «مهربانی را می‌توانیم با گفتن کلمات خوب به یکدیگر نشان دهیم. با خواهرت مهربان باش. حتی با پرندگان هم مهربان باش. با کسانی که بزرگ‌تر از تو هستند مهربان باش و به آن‌ها احترام بگذار. با کسانی که کوچک‌تر از تو هستند هم با مهربانی و احترام رفتار کن. مهربانی را با کمک کردن به کسی که به آن نیاز دارد، نشان بده. مهربانی را با انجام دادن کارهای خوب نشان بده.» به حرف‌های او فکر کردم و آن شب نتوانستم بخوابم. می‌خواستم که مهربان و خیلی مودب باشم. پس در همان لحظه و خیلی سریع تصمیم گرفتم که از فردا صبح مهربان باشم.»