کتاب صبر قدرت من است آلیشیا اورتگو + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب صبر قدرت من است

کتاب صبر قدرت من است

معرفی کتاب صبر قدرت من است

معرفی کتاب صبر قدرت من است

کتاب الکترونیکی «صبر قدرت من است» (از مجموعهٔ قدرت جادوتاست) نوشته و تصویرگری «آلیشیا اورتگو» و ترجمهٔ «عرشیا عالی‌نژاد» با ویراستاری «الهه عین‌بخش» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با محوریت آموزش صبر و مدیریت هیجان‌ها به کودکان است و با تصاویر رنگی و زبانی ساده، مفاهیم مهمی را دربارهٔ انتظار و ارزش صبر کردن به مخاطبان خردسال خود منتقل می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب صبر قدرت من است

«صبر قدرت من است» بخشی از مجموعه‌ای با هدف رشد ذهنی و شخصیتی کودکان است که به موضوعات مهمی مانند صبر، قدرشناسی و مدیریت احساسات می‌پردازد. داستان حول محور دختری به نام «دذن» می‌چرخد که با چالش‌های روزمرهٔ انتظار کشیدن روبه‌رو می‌شود و از طریق تجربه‌های ساده و ملموس، معنای صبر را درک می‌کند. کتاب با روایت‌هایی از زندگی روزمره، مانند انتظار برای سفر، پختن کیک یا تولد جوجه‌ها، تلاش می‌کند اهمیت صبور بودن را به زبان کودکانه و با مثال‌های قابل لمس نشان دهد. تصاویر رنگی و روایت خطی داستان، فضای دلنشینی برای کودکان فراهم می‌کند تا با مفاهیم انتزاعی مانند صبر و پاداش آن آشنا شوند. این اثر برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است و می‌تواند در محیط خانه یا کلاس درس مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب صبر قدرت من است

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «دذن»، دختری هشت‌ساله، آغاز می‌شود که از صبر کردن خوشش نمی‌آید و دوست دارد همه‌چیز سریع اتفاق بیفتد. او مشتاقانه منتظر سفر به روستا و خوردن کیک مادربزرگ است، اما متوجه می‌شود که باید برای رسیدن به خواسته‌هایش صبر کند. در طول داستان، مادر و مادربزرگ با مثال‌هایی مانند میوهٔ کال و جوجه‌هایی که هنوز از تخم بیرون نیامده‌اند، به او یاد می‌دهند که صبر کردن می‌تواند نتیجه‌های خوبی داشته باشد. دذن کم‌کم درمی‌یابد که انتظار کشیدن همیشه هم خسته‌کننده نیست و می‌توان در این زمان کارهای جالبی انجام داد، مثل بازی کردن یا یاد گرفتن چیزهای جدید. در پایان، او با رنگ کردن خانه‌های کندوی عسل هر بار که چیزی یاد می‌گیرد، متوجه می‌شود که صبر کردن بخشی از رشد و یادگیری است و می‌تواند لذت‌بخش باشد.

چرا باید کتاب صبر قدرت من است را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر جذاب، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم صبر را درک کنند و یاد بگیرند چگونه با موقعیت‌هایی که نیاز به انتظار دارند، کنار بیایند. مثال‌های ملموس و روزمره، پیام کتاب را برای کودکان قابل لمس می‌کند و به والدین و مربیان ابزاری می‌دهد تا دربارهٔ احساسات و مدیریت آن‌ها با کودکان گفتگو کنند. «صبر قدرت من است» می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی و هیجانی کودکان کمک کند و آن‌ها را برای مواجهه با چالش‌های زندگی آماده‌تر سازد.

خواندن کتاب صبر قدرت من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا که با موضوع انتظار و صبر کردن درگیر هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و معلمانی که به دنبال راهی برای آموزش مهارت‌های هیجانی و اجتماعی به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب صبر قدرت من است

- معرفی دذن و مشکل او با صبر: آشنایی با شخصیت اصلی و دغدغهٔ او دربارهٔ صبر کردن. - سفر به روستا و تجربهٔ انتظار: روایت سفر و چالش‌های صبر در مسیر و رسیدن به مقصد. - درس‌های مادربزرگ دربارهٔ میوهٔ کال و جوجه‌ها: آموزش اهمیت صبر با مثال‌های طبیعی و ملموس. - تجربهٔ لذت صبر و پاداش آن: دریافت پاداش پس از صبر کردن و درک ارزش انتظار. - تمرین صبر در زندگی روزمره: استفاده از کندوی عسل برای ثبت پیشرفت و یادگیری از طریق صبر.

بخشی از کتاب صبر قدرت من است

«مادربزرگ یک میوه‌ی کال انتخاب کرد و از من خواست آن را امتحان کنم. «وای خیلی بد مزه است.» این را گفتم و میوه را کنار گذاشتم. «میوه‌های کال تلخ‌اند و سهم آن‌هایی هستند که نمی‌توانند صبر کنند. وقتی رشد آن‌ها کامل بشود، میوه‌های خیلی خوشمزه‌ای می‌شوند.» از کنار مرغدانی رد شدیم و مادربزرگ چند مرغ به من نشان داد که روی تخم‌هایشان نشسته بودند. داد و فریاد راه انداختم و گفتم: «می‌خواهم جوجه‌های کوچولو را ببینم.» «اگر الان پوسته‌ی آن‌ها را باز کنی، فقط زرده‌ی تخم مرغ در آن است. اما اگر به اندازه‌ی کافی صبر کنی، جوجه‌های کوچولو متولد می‌شوند و...»