دانلود و خرید کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟ دیوید والش ترجمه عطیه رفیعی
تصویر جلد کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

معرفی کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

معرفی کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

کتاب الکترونیکی «چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این‌طور رفتار می‌کند؟» (راهنمایی دربارهٔ چگونگی رفتار با نوجوانان و درک اینکه در مغز آنها چه می‌گذرد) نوشتهٔ دیوید والش با ترجمهٔ عطیه رفیعی و از انتشارات لیوسا، اثری در حوزهٔ روان‌شناسی رشد و تربیت فرزند است. این کتاب به والدین و مربیان کمک می‌کند تا رفتارهای متغیر نوجوانان را بهتر درک کنند و با تکیه بر یافته‌های علمی دربارهٔ مغز نوجوانان، راه‌های ارتباط و تعامل مؤثر با آن‌ها را بیاموزند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

این کتاب با تمرکز بر سال‌های نوجوانی، به بررسی تغییرات رفتاری و عاطفی نوجوانان می‌پردازد و تلاش می‌کند با تکیه بر پژوهش‌های عصب‌شناسی و روان‌شناسی، دلایل علمی پشت رفتارهای گاه غیرقابل پیش‌بینی نوجوانان را توضیح دهد. نویسنده، با بهره‌گیری از تجربهٔ سال‌ها کار با نوجوانان و خانواده‌ها، نمونه‌های واقعی و ملموسی از چالش‌های والدین و فرزندان در این دوره را روایت می‌کند. کتاب در فضایی بین‌المللی و با ارجاع به یافته‌های علمی معاصر نوشته شده و به والدین، معلمان و مشاوران کمک می‌کند تا با دیدی واقع‌بینانه‌تر و همدلانه‌تر به نوجوانان بنگرند. اثر حاضر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به سلامت روان و رشد اجتماعی نوجوانان اهمیت ویژه‌ای یافته و شکاف نسلی و تغییرات سریع اجتماعی، والدین را با پرسش‌های تازه‌ای روبه‌رو کرده است. نویسنده با زبانی روشن، دغدغه‌های والدین را بازتاب می‌دهد و تلاش می‌کند راهی برای گفت‌وگو و همدلی میان نسل‌ها پیدا کند.

خلاصه کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!کتاب «چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این‌طور رفتار می‌کند؟» با روایتی از تجربه‌های والدین و نوجوانان آغاز می‌شود و به تدریج وارد بحث علمی دربارهٔ مغز نوجوانان و تغییرات رفتاری آن‌ها می‌شود. نویسنده توضیح می‌دهد که نوجوانی دوره‌ای میان کودکی و بزرگسالی است که با تغییرات جسمی، عاطفی و اجتماعی همراه است. کتاب به والدین نشان می‌دهد که بسیاری از رفتارهای متناقض، طغیان‌های عاطفی، بی‌ثباتی خلق‌وخو و حتی رفتارهای پرخطر نوجوانان، ریشه در تغییرات ساختاری و شیمیایی مغز دارند. نویسنده با مثال‌های واقعی، چالش‌های ارتباطی میان والدین و نوجوانان را شرح می‌دهد و تأکید می‌کند که سوءتفاهم‌ها و اختلافات اغلب ناشی از تفاوت در پردازش احساسات و اطلاعات در مغز نوجوان است. کتاب همچنین به نقش هورمون‌ها، پیام‌رسان‌های عصبی و فرآیندهای رشد مغزی در شکل‌گیری رفتار نوجوانان می‌پردازد و راهکارهایی برای مدیریت خشم، تعیین مرزها و ایجاد ارتباط مؤثر ارائه می‌دهد. پیام اصلی کتاب این است که والدین با شناخت علمی و همدلانه از نوجوانان، می‌توانند نقش حمایتی و راهنمایی مؤثرتری ایفا کنند و به جای سرزنش یا کنترل افراطی، به نوجوانان کمک کنند تا این مرحلهٔ گذار را با سلامت روانی و اجتماعی بیشتری پشت سر بگذارند.

چرا باید کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟ را خواند؟

این کتاب با ترکیب دانش علمی و تجربه‌های عملی، تصویری روشن از دنیای پیچیدهٔ نوجوانان ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، به درکی عمیق‌تر از دلایل رفتارهای متغیر نوجوانان می‌رسد و می‌آموزد که چگونه با حفظ آرامش و همدلی، ارتباط مؤثرتری با فرزند خود برقرار کند. کتاب به جای ارائهٔ نسخه‌های کلیشه‌ای، بر اهمیت شناخت مغز و روان نوجوان تأکید دارد و ابزارهایی برای مدیریت چالش‌های روزمرهٔ تربیتی در اختیار والدین می‌گذارد. این اثر به والدین کمک می‌کند تا از احساس گناه یا درماندگی فاصله بگیرند و با اعتماد به نفس بیشتری با مسائل نوجوانان روبه‌رو شوند.

خواندن کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای والدین، معلمان، مشاوران و هر کسی که با نوجوانان سر و کار دارد مناسب است. افرادی که با تغییرات رفتاری فرزند یا دانش‌آموز خود مواجه‌اند و به دنبال درک علمی و راهکارهای عملی برای مدیریت این چالش‌ها هستند، می‌توانند از محتوای کتاب بهره‌مند شوند. همچنین برای والدینی که نگران سلامت روان و آیندهٔ فرزند نوجوان خود هستند، این کتاب راهنمایی کاربردی فراهم می‌کند.

فهرست کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

- درک و شناخت دورهٔ نوجوانی: معرفی ویژگی‌های این دوره و چالش‌های والدین و نوجوانان.- سیر و سیاحتی در مغز نوجوانان: توضیح ساختار مغز، فرآیندهای رشد و نقش ژنتیک و تجربه در شکل‌گیری رفتار.- چرا نوجوانان شتاب‌زده و نسنجیده رفتار می‌کنند: بررسی نقش بخش قدامی مغز و مثال‌هایی از تغییر شخصیت و رفتار.- ترمز کردن را برای نوجوانان تسهیل کنید: راهکارهایی برای مدیریت رفتارهای پرخطر و آموزش مهارت‌های خودکنترلی.- مشکل ما فقدان ارتباط درست است: تحلیل دلایل علمی سوءتفاهم‌ها و ارائهٔ راهکارهایی برای بهبود ارتباط والدین و نوجوانان.هر فصل با مثال‌های واقعی و ابزارهای سنجش برای والدین همراه است تا خواننده بتواند آموخته‌ها را در زندگی روزمره به کار گیرد.

بخشی از کتاب چرا فرزندم رفتارش عوض شده، و این طور رفتار می کند؟

«شاید بهترین روش توصیف نوجوانی این است که بگوییم با بلوغ شروع می‌شود و با آن پایان می‌یابد... البته بعضی اوقات. شاید احمقانه و غیرعلمی به نظر برسد، اما درست‌ترین توصیفی است که من تابه‌حال دربارهٔ دوران نوجوانی به آن برخورد کرده‌ام؛ چراکه دورهٔ نوجوانی بسیار مبهم و گنگ است. دورهٔ نوجوانی کودکی نیست، بزرگسالی هم نیست؛ دوره‌ای مابین این دو مرحله است؛ و به این سبب که کودکان دورهٔ کودکی را سریع‌تر از قبل طی می‌کنند، به‌نظر می‌رسد تغییر و دگرگونی آنها به بزرگسالی بیشتر از گذشته طول می‌کشد.شکاف بین نوجوانان و بزرگسالان هم در حال افزایش است. سه نوجوانی که چندی قبل با آنها صحبت کردم به من گفتند زمانی‌که سوار اتوبوس می‌شوند بزرگسالان از آنها کناره‌گیری می‌کنند. پرسیدم: «گمان می‌کنید چرا این کار را می‌کنند؟»پسری پاسخ داد: «چون از ما می‌ترسند.»دوستش با نظر او موافق نبود و گفت: «به‌نظر من دلیلش این است که آنها از ما خوش‌شان نمی‌آید.»شکاف معروف بین نسل‌ها به‌سرعت در حال تبدیل‌شدن به حفره‌ای عمیق است. نوجوان بودن آسان نیست. تنها برخی از مشکلاتی را که آنها با آن مواجه هستند در نظر بگیرید:باید با بدنی که از نظر فیزیکی در حال تغییر است کنار بیایند.باید با احساسات بی‌ثبات، متغیر، و شدید خود کنار بیایند و آنها را شناسایی و تجزیه و تحلیل کنند.باید خودشان را با یک شبکهٔ اجتماعی پیچیده هماهنگ کنند و وفق دهند.باید با فشار شدید همسالانشان کنار بیایند.باید با حالات روحی شدیدا در حال تغییر کنار بیایند.باید تصمیم بگیرند چطور در برابر وسوسهٔ دخانیات، مسکرات، و مواد مخدر عکس‌العمل نشان دهند و مقاومت کنند.باید تشخیص دهند می‌خواهند چه ارزش‌ها و معیارهایی داشته باشند.باید رابطه‌شان را با والدینشان را از نو بازسازی کنند.باید تحصیلات مدرسه را به پایان برسانند.باید بفهمند چطور خواب کافی داشته باشند.مجبورند برنامه‌ریزی برای آینده‌شان را شروع کنند.این فهرست می‌تواند بسیار طولانی‌تر از این باشد. زمانی‌که به آن می‌نگرید متوجه می‌شوید نوجوانان مشغله‌های بسیاری دارند، و نظر به اینکه همیشه نمی‌توانند اوضاع سختی را که دارند با وقار و متانت بسیار اداره کنند، اطرافیانشان ــ به‌ویژه والدینشان ــ باید حادترین و شدیدترین نومیدی و خشم آنها را تحمل کنند. در طول سال‌ها متوجه شده‌ام سال‌های نوجوانی مشکل‌ترین و سخت‌ترین سال‌ها برای والدین و فرزند نوجوانشان به‌شمار می‌رود.»