کتاب همسایه پیامبر (ص): زندگینامه و خاطرات شهید داوود دانایی
خواندن نظراتمعرفی کتاب همسایه پیامبر (ص): زندگینامه و خاطرات شهید داوود دانایی
«همسایه پیامبر(ص)» زندگینامه و خاطرات شهید داوود دانایی، جانشین گردان فجر بهبهان است که به همت گروه فرهنگی شهید مجید بقایی و گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی جمعآوری شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
یک بندهی خدایی تازه تو محلهی ما آمده بود. نمیدانم اهل کجا بود. یک روز من و داوود داشتیم از کنار منزلش میگذشتیم. از خانهاش آمد بیرون و صدایمان کرد.
بعد از سلام و علیک و چاق سلامتی گفت: فردا شب عروسی پسرمه. خواستم شما رو برا صرف شام دعوت کنم. انشاءالله تشریف بیارید.
گفتم: مبارک باشه. چشم. انشاءالله خدمت میرسیم. خداحافظی کردیم و آمدیم.
به داوود نگاه کردم. کمی پکر شد و دمغ. انگار تایرش پنچر شد! راحت نبود که بخواهد فردا شب توی آن مجلس بیاید. بهم گفت: من نمییام. ممکنه نوار و آهنگ مبتذل بذارن و مجلسشون مجلس گناه باشه.
غذایمان را که تمام کردیم، بلند شدیم تا برویم. اما یکدفعه صدای موسیقی مبتذل و تندی بلند شد. به داوود نگاه کردم. یکدفعه رنگش پرید. حس کرد شیطان دارد پردههای گوشش را میدرد. دیگر یک لحظه نماند. ندانست چطور کفشش را پوشید و از خانه بیرون زد.
تا شهادت
علی بی خیالگروه نویسندگان
شهید گمنام ( ۷۲ روایت از شهدای گمنام و جاویدالاثر)گروه نویسندگان
نوجوان پنجاهسالهگروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپورگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
راهیان علقمه، چهل روایت از دلدادگی شهدا به قمر بنی هاشم حضرت عباس علیه السلامگروه نویسندگان
نردبانی برای چیدن نارنجکرامت یزدانی
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
نفوذ در ایران
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
از گود مافیا تا گود قتلگاهگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
فوق العاده زیبا خیلی خوشحالم که این کتاب رو خوندم خیلی آموزنده بود کاش بیشتر تبلیغ این کتاب شود برا نسل جوان مخصوصا بسیار مفیده
انقدر جذاب بود ک دوس نداشتم زمین بذارم وتاآخرش خوندم
وقتی شروع کردم فکر نمیکردم اینقدر جذاب باشه چقدر دلنشین
با اینکه من کتاب هایی که از زبان راوی های مختلف گفته بشه رو کمتر میپسندم اما واقعا این از اون کتابایی بود که دوستش داشتم و روم تاثیر گذاشت، هنوز بعضی داستانها و اتفاق ها تو ذهنم مونده، خلاصه
قطعاً یکی از بهترین کتاب هایی که در مورد شهدا خوندم هست مخصوصاً پایان کتاب که بزرگواری و رفتار شهید تو اون شرایط وخیم جسمی که از خودشون نشون دادن ناخودآگاه آدم رو منقلب میکنه اگه هنوز نخوندین بخونین چون خاکی بودن
با سلام.امسال(۱۴۰۲) که از مسیر بهبهان برای زیارت اربعین میرفتم عراق ،اتوبوس در یک موکب بهبهان توقف داشت.نماز و شام مهمان موکب بودیم.بصورت اختیاری با اهدای یک قطعه تصویر از زائران میخواستند تا نائب الزیاره یکی از شهدای بهبهان باشیم.
چقد عزیز بوده این شهید بزرگوار.... پر درس...
من از لحظه ای که کتاب رو تموم کردم تا حالا مات و مبهوت این شهید شدم
وصیتنامشون نشون میده ادم اهل مطالعه ای بوده. خوابی که در مورد همنشینی با پیامبر در موردشان دیدن آخرهای کتابه.
سلام،وقتی میخواستم بخونم کتابو شک داشتم،ولی حالا به این نتیجه رسیدم هر کی نخونه واقعا ضرر کرده. اصلا نمیدونم چجوری باید حس و حالمو بنویسم نمیتونم توصیف کنم،فقط بخونید خودتون متوجه میشید... امیدوارم شهید بزرگوار بهمون نظری کنن و در حقمون دعا