کتاب فاطمیون: زندگینامه و حکایتهای شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیون
خواندن نظراتمعرفی کتاب فاطمیون: زندگینامه و حکایتهای شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیون
«فاطمیون» زندگینامه و حکایتهای شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیون است که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است.
فاطمیون مجموعهای از نیروهای فعال شیعه و مبارز افغانستانی است که برای دفاع از حرم قهرمان کربلا، حضرت زینب کبری و حضرت رقیه(س) در مقابل تروریستهای داعش در سوریه تشکیل شد. فاطمیون در سال ۱۳۹۰ هجری شمسی با استعداد یک گروهان اعلام موجودیت کرد، بعد تبدیل به تیپ مستقل شد و اکنون به نام لشکر شناخته میشود. در حال حاضر تعداد نیروهای این لشکر به بیش از ۲۰ هزار نفر میرسد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
متولد سال ۱۳۴۵ رزمنده و پاسدار بازنشستهی لشکر ۲۵ کربلای استان مازندران بود، او از رزمندگان شجاع دوران دفاع مقدس و جمعی نیروهای فاطمیون بود. بهمن سالها به دنبال عاقبت به خیری و شهادت بود و خدا او را در جمع مدافعان حرم پذیرفت. شهید قنبری از اولین شهدای مدافع حرم مازندرانی بود که پس از نقض آتشبس توسط تروریستهای تکفیری داعش و النصره، در بهار ۱۳۹۵ و محاصرهی شهر خان طومان سوریه به فیض شهادت نائل شد.
یکی از دوستان شهید که از سال ۱۳۶۳ در دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم با شهید قنبری دوست و همراه بوده خاطراتی از شهید را اینگونه روایت میکند:
بهمن از دیدهبانهای ماهر در سوریه بود. با اینکه دیدهبانی میکرد معلم اخلاق برای دیگر رزمندگان بود و آنها را نیز آموزش میداد. چندین بار موشک به نزدیکی مقر استقرار بهمن اصابت کرد اما او همچنان استقامت داشت و میگفت حاضرم روی خودم گرا بدهم که من را مورد اصابت قرار دهید اما حاضر نیستم به دست تروریستهای مزدور آل سعود اسیر شوم.
زمانی که از ساری به سمت دمشق اعزام شدیم بهمن بارها میگفت احتمال برگشتن من کم است و من در این مأموریت شهید میشوم.
فدائیان ولایت
گروه نویسندگان
ابوطاهاگروه نویسندگان
مهر مادرگروه نویسندگان
راهیان علقمه، چهل روایت از دلدادگی شهدا به قمر بنی هاشم حضرت عباس علیه السلامگروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپورگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
علمدارگروه نویسندگان
فانوس حرمزینب شعبانی
نور چشم امام (زندگینامه و خاطراتی از شهید آیتالله سید مصطفی خمینی «ره»)گروه نویسندگان
آخریننامه: آخرین نامههای عارفانه و عاشقانه از شهداگروه نویسندگان
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
نفوذ در ایران
از گود مافیا تا گود قتلگاهگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
ممنون باورم نمیشه😍😍ان شاءالله اجرتون با خدا
کتاب بسیار خوبی ست خواندن کتاب رو توصیه میکنم حتما بخونید آشنایی من با فاطمیون از این کتاب شروع شد واقعا از نویسنده ممنونم ...
با تشکر از گروه فرهنگی شهید هادی این کتاب خیلی خوب شهدای فاطمیون رو معرفی میکنه به علاوه نکات قابل توجهی از زندگی حضرت فازمه زهرا ارائه میده شهدای مظلومی که ما خیلی کم در موردشون میدونیم و همین باعث
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ نَبِیِّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ حَبِیبِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَلِیلِ اللّٰه
اهل افغان شدم آقا چو به میدان دیدم رخ نهادی به رخ خونی افغانی ها این بیت شعر رو از همین کتاب خوندم و حفظش کردم 😭
عااااالی بود این کتاب. حتما دانلودش کنید