کتاب شیرینتر از عسل
معرفی کتاب شیرینتر از عسل
«شیرینتر ازعسل: چهل روایت از قاسمهای انقلاب» به زندگی شهدای مظلوم ونوجوان جنگ تحمیلی میپردازد.
در جنگ تحمیلی ما و در دفاع مقدسی که کوچک و بزرگمان جانانه در دفاع از آرمان و اعتقاداتمان جنگیدند و رشادتهای کم نظیری در تاریخ ترسیم نمودند، سن و سال، اولین یا آخرین فرزند بودن و... نقشی نداشت؛ بلکه آنچه ملاک و معیار بود، فداکاری، ایمان، شجاعت و جانفشانی در راه حق بود.
در این نبرد دلیل و برهان عقلی آنچنان جایی نداشت و اطاعت از ولایت مهمترین دلیل حضور رزمندگان بود.
اما شهدای نوجوان به خاطر پاکی باطن و آلوده نگردیدن به دنیای مادی، زودتر از بقیه مسیر کمال و قرب الهی را طی کردند.
آنان به رغم سن و سالشان، آن هنگام که کام شیرین محبت الهی را چشیدند و درس بندگی را آموختند، دیگر نتوانستند در چارچوب این دنیای فانی دوام آورند.
گویی میدانستند که باید از همهی زرق و برقهای این دنیای فریبنده گذر کنند و آرزوی شهادت و وصال معبود را در قنوت نمازهای نیمهشب خود جستوجو کنند و توشهای از کمال و معنویت را دستمایهی آخرت سازند.
در این مجموعه از شهدایی یاد کردهایم که به همهی خاک ایران اسلامی تعلق دارند. شهدایی که به رغم سن پایین، معرفت بالایی داشتند و این را از دستنوشتهها و وصیتشان میتوان فهمید.
نکات آموزنده زیادی داره برای مربیان فرهنگی و معلمان و کسانی که با نوجوانان سرو کار دارند توصیه میکنم برای هدیه خیلی مورد مناسبی است
از خوندن این کتاب ادم سیر نمیشه👌👌😍😍
عالی هست