دانلود و خرید کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان ایوان پیرسون ترجمه زهره قربانی
تصویر جلد کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان

کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان

معرفی کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان

کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان با عنوان اصلی life skills relationship workbook نوشتهٔ «ایوان پیرسون» و ترجمهٔ «زهره قربانی» به‌وسیلهٔ انتشارات سایه سخن منتشر شده است. این کتاب به موضوع مهارت‌های زندگی نوجوانان می‌پردازد و با تمرکز بر مهارت ارتباط، تلاش می‌کند نوجوانان را با اصول و ابزارهای ارتباط مؤثر آشنا و آن‌ها را به تمرین و خودارزیابی در این زمینه دعوت کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان اثر ایوان پیرسون

کتاب «مهارت‌های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان» که جزو مجموعه‌ای است که به مهارت‌های زندگی برای نوجوانان می‌پردازد، در این جلد بر مهارت ارتباط متمرکز شده است. «ایوان پیرسون» با روایت داستان‌هایی از زندگی روزمرهٔ نوجوانان موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که در آن‌ها چالش‌های ارتباطی رخ می‌دهد. کتاب حاضر در قالب تمرین‌ها، آزمون‌ها و مثال‌های ملموسش نوجوانان را به مشارکت فعال در یادگیری دعوت می‌کند. اثر حاضر محیط مدرسه و روابط دوستانه را به‌عنوان بستر اصلی ارتباطات نوجوانان انتخاب کرده و کوشیده با زبانی قابل لمس، اهمیت ارتباط مؤثر، همدلی و احترام متقابل را نشان دهد. این اثر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به مهارت‌های اجتماعی در آموزش نوجوانان اهمیت یافته و نیاز به آموزش عملی این مهارت‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

خلاصه کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان

کتاب «مهارت ارتباط» با داستانی از سه نوجوان با نام‌های «اَنی»، «زیکی» و «مگان» آغاز می‌شود که در یک روز تابستانی کنار ساحل دربارهٔ زندگی و دغدغه‌هایشان گفت‌وگو می‌کنند. این روایت بستری برای نمایش چالش‌های ارتباطی نوجوانان فراهم می‌کند؛ از شوخی‌های دوستانه تا سوءتفاهم‌هایی که به‌دلیل بیان غیرمستقیم یا عدم توجه به احساسات یکدیگر پیش می‌آید. در ادامه، کتاب به بررسی اهمیت ارتباط مؤثر می‌پردازد و تفاوت‌های میان ارتباط سازنده و مخرب را با مثال‌هایی روشن می‌کند. تمرین‌هایی برای ارزیابی مهارت‌های ارتباطی ارائه شده تا نوجوانان بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند. نویسنده ابزارهای مختلف ارتباطی را معرفی می‌کند؛ زبان احساسات، زبان بدن، شفاف و مستقیم صحبت‌کردن، رفتار محترمانه، استفاده از سؤالات باز و بسته، پیام‌هایی که با «من» شروع می‌شوند و هماهنگی میان زبان بدن و کلمات. هر ابزار با تمرین‌هایی همراه است تا نوجوانان بتوانند آن را در زندگی واقعی تمرین کنند. بخش‌هایی از کتاب به مهارت گوش‌دادن فعال، همدلی و بازگویی پیام‌ها اختصاص دارد و در پایان با تمرین‌هایی برای جمع‌بندی و مرور مهارت‌ها، نوجوانان را به استفادهٔ عملی از آموخته‌ها دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان را خواند؟

این کتاب با رویکردی کاربردی و تمرین‌محور به نوجوانان کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را در زندگی تقویت کنند. با ارائهٔ مثال‌های ملموس و تمرین‌های متنوع، امکان خودارزیابی و رشد فردی فراهم شده است؛ همچنین این کتاب به نوجوانان می‌آموزد چگونه احساسات خود را بیان کنند، به دیگران گوش دهند و در روابطشان همدلی و احترام را تقویت کنند.

خواندن کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانانی که می‌خواهند روابط دوستانه و خانوادگی بهتری داشته باشند یا در برقراری ارتباط با دیگران دچار چالش هستند، مفید است. این کتاب به والدین و مربیانی که به‌دنبال منابع آموزشی برای تقویت مهارت‌های اجتماعی نوجوانان هستند، پیشنهاد شده است.

بخشی از کتاب مهارت های زندگی نوجوانان (مهارت ارتباط) کتاب کار نوجوان

«ابزارهایتان را یکپارچه کنید

ابزار شمارۀ شش:

از پیام‌هایی که با «من» شروع می‌شوند، استفاده کنید

پیام‌هایی که با «تو» شروع می‌شوند ممکن است در طرف مقابل حالت دفاعی ایجاد کند. در مقابل، پیام‌هایی که با «من» شروع می‌شوند اجازه می‌دهند دیگران از احساسات شما آگاه شوند و بفهمند رفتارشان چه تأثیری روی شما گذاشته است، به علاوه این پیام‌ها به دیگران نشان می‌دهند که مسئولیت واکنش‌هایتان را نسبت به آن‌ها پذیرفته‌اید. استفاده از پیام‌هایی که با «من» شروع می‌شوند به خصوص زمانی مهم است که می‌کوشید تعارضی را حل کنید. استفاده از این‌گونه پیام‌ها، شانس این‌که طرف مقابل حرف‌های شما را بشنود، افزایش می‌دهد.

وقتی زیکی و اَنی با هم بحث می‌کردند، به جای این‌که به یکدیگر پیام‌هایی بدهند که با «من» شروع می‌شوند از پیام‌هایی که با «تو» شروع می‌شوند، استفاده می‌کردند. چطور می‌توانید پیام‌های آن‌ها را به پیام‌هایی که با «من» شروع می‌شوند، تغییر دهید؟

زیکی: «تو واقعاً غرغرو و ازخودراضی هستی.»

اَنی: «تو خیلی حالت تدافعی داری.»

تمرین

پیام‌های خارج از محدوده

کیت عضو تیم دو و میدانی مدرسه است. خانوادۀ او خیلی پولدار نیستند. اَنجی به دلیل این‌که کفش‌های دوی کیت از برند معروفی نیست، مسخره‌اش می‌کند. شما به اَنجی می‌گویید: «تو خیلی بی‌ادبی. رفتارت مثل یه آدم مغرور افاده‌ای بود.» این جمله را به عبارتی که با «من» شروع می‌شود و از فرمول زیر تبعیت می‌کند، تبدیل کنید.»