
کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک
معرفی کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک
کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک نوشتهٔ هادی غالبی است. انتشارات طاهریان این کتاب راهنمای کاملا ایرانی و کاربردی برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک
هادی غالبی، با تجربهای طولانی در بازار املاک، کتابی جامع برای علاقهمندان به این حوزه تألیف کرده است. کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک، گامبهگام مخاطب را در مسیر سرمایهگذاری در املاک هدایت میکند. در فصل نخست، مفاهیم اساسی سرمایهگذاری در املاک به زبانی ساده و قابل فهم ارائه میشود. فصل دوم، به تکنیکهای کاربردی سرمایهگذاری در این بازار میپردازد و راهکارهای عملی را برای کسب سود معرفی میکند. نویسنده در ادامه، بر اهمیت شبکهسازی و ارتباطات اجتماعی در موفقیت این حوزه تأکید میکند و فنون مذاکره را بهعنوان ابزاری کلیدی آموزش میدهد. پس از بررسی جنبههای عملی، کتاب به مسائل حقوقی و الزامات قانونی مرتبط با معاملات ملکی میپردازد و نکات ضروری را برای جلوگیری از مشکلات احتمالی ارائه میدهد. درنهایت، نویسنده با ارائهٔ مجموعهای از نکات طلایی و کاربردی، کتاب را به پایان میرساند.
خواندن کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب سرمایهگذاری در حوزهٔ املاک در ایران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای جامع سرمایه گذاری در املاک
«در این نظریه مفاهیمی مانند بازیکنان، استراتژیها، پاداشها و پرداختها مورد بررسی قرار میگیرد. هدف اصلی این نظریه پیشبینی رفتار احتمالی افراد در یک موقعیت تصمیمگیری مشترک است. در مذاکرات املاک طرفین معامله (خریدار و فروشنده) با هدف دستیابی به یک توافق مشترک در مورد قیمت و شرایط فروش یک ملک، در تعامل قرار میگیرند. در این حالت، نظریه بازیها به آنها کمک میکند تا استراتژیهای مناسب برای دستیابی به توافق را تعیین کنند. به عنوان مثال فرض کنید دو طرف معامله (خریدار و فروشنده) در حال مذاکره برای خرید یک خانه هستند. خریدار میخواهد خانه را به پایینترین قیمت خریداری کند و فروشنده به دنبال حداکثر سود و بالاترین قیمت است. در این حالت هر طرف باید استراتژی مناسب خود را در نظر بگیرد تا به بهترین توافق برسند. از طرفی هر تغییر در استراتژی یک طرف ممکن است تأثیر مستقیم بر استراتژی طرف دیگر داشته باشد و این تعامل را به یک بازی (تئوری بازیها) تبدیل کند.
در یک تعریف کلی نظریه بازی، علم استراتژی یا به عبارتی تصمیمگیری درست در واکنش به رقبا در یک فضای استراتژیک است.
به وسیله نظریه بازی شرایط پیچیده تعامل انسانها، سازمانها، کشورها، کسب و کارها و اقتصاد افراد درگیر بازی ساده میشود و با تشخیص گزینههای پیشرو و معادلات بازی، احتمال وقوع حرکت بعدی رقیب تا حد امکان قابل پیشبینی میشود.
سال ۱۹۲۱ امیل بورل (Emil Borel) شروع به بررسی تعدادی از بازیهای قمارخانهها کرد و چندین مقاله در این رابطه نوشت. در این مقالهها با قابل پیشبینی بودن نتایج این نوع بازیها از روشهای منطقی تأکید کرده بود. بعد از بورل، جان نیمان ریاضیدان مجارستانی در سال ۱۹۲۸ نظریه بازیها را توسعه داد و دلیل آن علاقهمندی او به بازی ورق بود. او متوجه شده بود که نتیجه این بازی صرفاً با تئوری احتمالات مشخصی نمیشود، بلکه افراد درگیر بازی بوسیله بلوفزدن مقداری از اطلاعات بازی را از رقیب خود پنهان میکنند و این موضوع زمینه ای بود برای تحقیقات بیشتر.»
حجم
۵۶۹٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه
حجم
۵۶۹٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه