دانلود و خرید کتاب آوای چنگ علف زار ترومن کاپوتی ترجمه لیلا حسین رشیدی

ویراستار:نیلی انصار
امتیاز:
۲.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آوای چنگ علف زار

کتاب آوای چنگ علف زار نوشتهٔ ترومن کاپوتی و ترجمهٔ لیلا حسین رشیدی است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آوای چنگ علف زار

کتاب آوای چنگ علف زار داستانی پراحساس و شاعرانه از زندگی یک پسر نوجوان است که پس از مرگ والدینش، نزد دو دخترعمه‌ی خود زندگی می‌کند. کتاب با نثری زیبا و توصیفات غنی، فضای کوچک‌شهری آمریکا و روابط پیچیده‌ی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد. این اثر ترکیبی از طنز، غم و امید است و به عنوان یکی از محبوب‌ترین آثار کاپوتی شناخته می‌شود.

خواندن کتاب آوای چنگ علف زار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دوستداران رمان‌های روان‌شناختی و ادبیات کلاسیک آمریکایی ایده‌آل است. همچنین، کسانی که به داستان‌های با شخصیت‌پردازی قوی و فضای نوستالژیک علاقه دارند، از خواندن آن لذت خواهند برد. این اثر برای نوجوانان و بزرگسالانی که به دنبال کشف دنیای درونی انسان‌ها هستند نیز جذاب خواهد بود.

بخشی از کتاب آوای چنگ علف زار

"اولین بار که اسم جنگ علف‌زار را شنیدم؟ خیلی قبل‌تر از پاییزی که در درخت زیتون تلخ زندگی می‌کردیم؛ پاییزی خیلی قبل‌تر، بله، آن موقع بود؛ و البته این دالی بود که به من گفت: «هیچ‌کس دیگری نمی‌داند نامش این است، جنگ علف‌زار». موقع خروج از شهر، اگر خیابان کلیسا را در پیش بگیرید، خیلی زود از کنار تپه‌ای خیره‌کننده عبور می‌کنید که لوح‌های استخوانی‌رنگ و گل‌های سوخته‌ی قهوه‌ای‌رنگ آن را پوشانده است."