دانلود و خرید کتاب بهار در آینه شکسته ماریو بندتی ترجمه الهام داوید

نویسنده:ماریو بندتی
ویراستار:مسعود بربر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بهار در آینه شکسته

کتاب بهار در آینه شکسته نوشتهٔ ماریو بندتی و ترجمهٔ الهام داوید است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بهار در آینه شکسته

کتاب بهار در آینه شکسته داستان زندگی شخصیت‌هایی را روایت می‌کند که درگیر مسائل سیاسی، عاطفی و اجتماعی هستند. بندتی با نثری روان و تأثیرگذار، مفاهیمی مانند تبعید، عشق، و مقاومت را بررسی می‌کند. کتاب از متن انگلیسی با عنوان "Springtime in a broken mirror" به فارسی برگردانده شده است.

خواندن کتاب بهار در آینه شکسته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به علاقه‌مندان به ادبیات آمریکای لاتین و داستان‌های سیاسی-اجتماعی پیشنهاد می‌کنیم. همچنین کسانی که به دنبال آثاری با درون‌مایه‌های انسانی و روان‌شناختی هستند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. این اثر برای کسانی که به داستان‌های چندبعدی با شخصیت‌های پیچیده علاقه دارند نیز مناسب است.

بخشی از کتاب بهار در آینه شکسته

"امشب تنهایم. هم‌سلولی‌ام - روزی اسمش را می‌فهمی - در درمانگاه بستری است. پس خوبی است، ولی بد هم نیست گاهی آدم تنها باشد. باعث می‌شود واضح‌تر فکر کنم. دیگر لازم نیست فکر کردن به تو را انکار کنم. می‌گویی چهارسال و پنج ماه و چهارده روز مدت زمانی است طولانی تا به چیزهایی فکر کنی که تمام شده‌اند و حق با تو است؛ ولی برای این‌که فقط به تو فکر کنم خیلی هم طولانی نیست."