دانلود و خرید کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی رالف لزر ترجمه سیدنوید سیدعلی اکبر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی

کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی

معرفی کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی

کتاب «سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی» نوشتۀ رالف لزر و ترجمۀ سیدنوید سیدعلی اکبر است و نشر کتاب چ آن را منتشر کرده است.سه‌شنبه: لعنت به نقطه‌های آبی یک کتاب جذاب و مفرح است که به‌خوبی با زبان طنز و داستان‌های خلاقانه، دنیای پرهیجان و تخیلی نوجوانان را به تصویر می‌کشد.

درباره کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی

کتاب سه‌شنبه: لعنت به نقطه‌های آبی جلد دوم از مجموعۀ دعواهای تنوری یک اثر طنز و فانتزی است. این کتاب داستانی پر از هیجان، شوخی‌های خلاقانه و ماجراجویی‌هایی جذاب دارد که می‌تواند ذهن‌های نوجوانان را به دنیای متفاوتی از تخیلات و خیال‌پردازی‌ها ببرد.

داستان کتاب سه‌شنبه: لعنت به نقطه‌های آبی در مدرسهٔ دش کاندو جریان دارد که روزهای پرهیجانی را پشت سر می‌گذارد. همه چیز برای برگزاری مسابقات جام جهانی شکلک درآوردن آماده است و دانش‌آموزان به‌شدت برای رقابت آماده می‌شوند. این مسابقات یک فرصت عالی است تا دانش‌آموزان مهارت‌های خاص خود را نشان دهند، همه هیجان‌زده‌اند و مدت‌ها منتظر این روز بوده‌اند؛ اما در این لحظات حساس و پرهیجان، اتفاقی عجیب می‌افتد: نقطه‌های آبی به طور ناگهانی روی صورت همه ظاهر می‌شود! این مشکل بزرگ می‌تواند مسابقه را به هم بزند. فقط یکی از هم‌کلاسی‌ها، چهره‌اش بدون نقطه‌های آبی می‌ماند. این مسئله شک و تردیدهایی ایجاد می‌کند و دش باید سریعاً وارد عمل شود تا دلیل این پدیده را کشف کند و جلوی به‌هم‌خوردن مسابقه را بگیرد. اگر او نتواند نقطه‌ها را از بین ببرد، احتمال دارد که خودش و دوستانش از مسابقات کنار گذاشته شوند.

کتاب سه‌شنبه: لعنت به نقطه‌های آبی با زبان طنز و خلاقانه‌ای نوشته شده که به‌خوبی دنیای ذهنی کودکان و نوجوانان را به تصویر می‌کشد. نویسنده بادقت به جزئیات و با استفاده از توصیف‌های خنده‌دار، احساسات و افکار نوجوانان را به طرز دلنشینی نشان می‌دهد. این کتاب هم‌زمان هم سرگرم‌کننده است و هم حاوی نکات جالبی در مورد ساختار ذهنی نوجوانان. ازآنجاکه داستان‌ها بیشتر حول حل مشکلات و انجام ماجراجویی‌های جالب می‌چرخد، برای خوانندگان نوجوان جذاب خواهد بود.

کتاب سه‌شنبه: لعنت به نقطه‌های آبی به طور غیرمستقیم دربارۀ مسائل روزمره و چالش‌هایی که نوجوانان در زندگی خود با آن‌ها روبه‌رو هستند صحبت می‌کند. از جمله چالش‌هایی که ممکن است با آن‌ها مواجه شوند، فشار اجتماعی و رقابت‌ها هستند. علاوه بر این، این کتاب به شیوه‌ای ساده و طنزآمیز به کودکان و نوجوانان می‌آموزد که گاهی اوقات مسائل پیچیده یا به‌ظاهر غیرقابل‌حل، به‌سادگی قابل‌بررسی و حل‌شدن هستند، به شرطی که با ذهنی باز و خلاق به آن‌ها نگاه کنیم.

 این کتاب برای کسانی که ذهن خلاق و بی‌تابی دارند و عاشق ماجراجویی و خیال‌پردازی هستند، یک انتخاب عالی است. از طرفی، این کتاب نه‌تنها برای نوجوانان، بلکه برای والدین نیز جذاب است، چرا که به درک بهتر و شناخت شخصیت‌های نوجوان کمک می‌کند.

خواندن کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان ۹ سال به بالا و علاقه‌مندان به ماجراجویی و خیال‌پردازی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی

«وقتی درست قبل از صبحانه

 تنور دعوا حسابی داغ می‌شود

 اعصابم بدجوری به هم می‌ریزد.

 اتفاقی که دقیقاً امروز صبح برایم افتاد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۰٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۴ صفحه

حجم

۱۰٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۴ صفحه

قیمت:
۹۶,۰۰۰
تومان