کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه
معرفی کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه
کتاب الکترونیکی «خانهٔ درختی ۷۸ طبقه» نوشتهٔ «اندی گریفیتس» و با تصویرگری «تری دنتون» و ترجمهٔ «فرناز حیدری» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای تخیلی کودک و نوجوان قرار میگیرد و با روایت ماجراهای طنزآمیز و پرهیجان دو دوست به نامهای اندی و تری، مخاطبان را به دنیایی پر از شگفتی و خنده میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه
«خانهٔ درختی ۷۸ طبقه» اثری داستانی و تخیلی است که با محوریت دو شخصیت اصلی، اندی و تری، روایت میشود. این کتاب بخشی از مجموعهای محبوب است که هر جلد آن با افزودن طبقات جدید به خانهٔ درختی، ماجراهای تازهای را رقم میزند. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و روایت آن با شوخیها و اتفاقات غیرمنتظره همراه است. داستان در فضایی فانتزی و پر از اختراعات عجیب، حیوانات سخنگو و شخصیتهای بامزه پیش میرود. نویسنده با بهرهگیری از طنز و تخیل، دنیایی خلق کرده که در آن هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. این کتاب نهتنها برای سرگرمی، بلکه برای تقویت خلاقیت و تخیل کودکان و نوجوانان نیز مناسب است. «اندی گریفیتس» با همکاری «تری دنتون» در تصویرگری، اثری ارائه داده که خواننده را به دل ماجراهای عجیب و غریب خانهٔ درختی میبرد و هر صفحهاش پر از شگفتی و خنده است.
خلاصه کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی خانهٔ درختی ۷۸ طبقه آغاز میشود؛ جایی که اندی و تری، دو دوست صمیمی، زندگی میکنند و هر طبقه از این خانه پر از اختراعات عجیب و امکانات شگفتانگیز است. این بار، خانهٔ درختی سیزده طبقهٔ جدید دارد و ماجراهای تازهای در راه است. همهچیز با ورود یک کارگردان کلهگنده از هالیوود به هم میریزد؛ او تصمیم دارد از زندگی اندی و تری فیلم بسازد، اما خیلی زود اندی متوجه میشود که قرار نیست نقش اصلی را داشته باشد و حتی جای او را یک میمون به نام مل گیبون میگیرد. این موضوع باعث دلخوری اندی میشود و او تلاش میکند جایگاهش را پس بگیرد. در همین حین، اتفاقات عجیبی مثل شکستن تخممرغ غولپیکر، حملهٔ گاوهای جاسوس و دزدیدهشدن چیپسهای اندی رخ میدهد. ماجراها با طنز و شوخیهای فراوان پیش میرود و هر بار شخصیتها با چالشهای تازهای روبهرو میشوند. در دل این اتفاقات، دوستی، رقابت، حسادت و تلاش برای اثبات خود، موضوعات اصلی داستان را شکل میدهند. پایان داستان باز میماند و مخاطب را برای ماجراهای بعدی خانهٔ درختی کنجکاو میکند.
چرا باید کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب طنز، تخیل و تصویرگریهای جذاب، تجربهای متفاوت از داستانخوانی برای کودکان و نوجوانان رقم میزند. ماجراهای غیرمنتظره، شخصیتهای بامزه و اتفاقات عجیب، خواننده را تا پایان با خود همراه میکند. «خانهٔ درختی ۷۸ طبقه» نهتنها سرگرمکننده است، بلکه به تقویت خلاقیت و تخیل کمک میکند و مفاهیمی مثل دوستی، همکاری و حل مسئله را بهصورت غیرمستقیم آموزش میدهد. روایت پرانرژی و شوخطبعی کتاب، آن را به انتخابی مناسب برای علاقهمندان به داستانهای فانتزی و ماجراجویانه تبدیل کرده است.
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستانهای تخیلی، طنز و ماجراجویی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که دوست دارند با شخصیتهایی پرانرژی و خلاق همراه شوند و دنیایی پر از اختراعات عجیب را تجربه کنند، انتخاب خوبی خواهد بود. والدین و مربیانی که بهدنبال کتابی برای تقویت تخیل و سرگرمی بچهها هستند نیز میتوانند این اثر را پیشنهاد دهند.
بخشی از کتاب خانه درختی ۷۸ طبقه
«سلام. من اندیام. این هم تری دوستم است. ما توی درخت زندگی میکنیم. خب. وقتی میگویم «درخت» منظورم خانهٔ درختی است و وقتی میگویم «خانهٔ درختی» منظورم هر خانهٔ درختی قدیمیای نیست؛ منظورم خانهٔ درختی ۷۸ طبقه است! (قبلاً خانهٔ درختی ۶۵ طبقه بود. اما ما سیزده طبقهٔ دیگر به آن اضافه کردهایم.) این خانهٔ درختی ما یک کارواش سواره دارد (میتوانید با پنجره و سقف پایین از درون آن رد شوید)، یک طناب بندبازی شل و ول، طبقهٔ ۷۸ بشقاب گردان، یک تخممرغ غولپیکر که هنوز به جوجه تبدیل نشده، اتاق خرچنگ قورباغهنگاری، سرزمین اندی (سرزمینی پر از بدلهای اندی که با ماشین بدلساز ساخته شدهاند)، شهر تری (شهری پر از بدلهای تری)، دهکدهٔ جیل (دهکدهای پر از جیل)، ورزشگاه ورزشهای توپی (جایی که در آنجا میتوانید همهٔ ورزشهای توپی دنیا را همزمان بازی کنید)، آمفیتئاتر روباز با صفحهنمایش خیلی بزرگ، یک وزنهٔ ۱۰ تنی و یک اردک خیلی خشمگین و یک انبار فوقامنیتی نگهداری چیپس که با ۱۰۰۰ تلهٔ موش و پرتو لیزر و وزنهٔ ۱۰ تنی و یک اردک خیلی خشمگین محافظت میشود. و البته که خانهٔ درختی هم خانهٔ ماست. من ماجرای کتابها را مینویسم و تری تصویر میکشد. همانطور که میبینید چند وقتی است که مشغول این کاریم. قطعاً همهچیز دیوانهوار میشود وقتی وی خانهٔ درختی ۷۸ طبقه...»