کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه اندی گریفیتس + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

معرفی کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

معرفی کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

کتاب الکترونیکی «خانه‌درختی ۱۳ طبقه» (طبقّه) نوشتهٔ اندی گریفیتس با تصویرگری «تری دنتون» و ترجمهٔ «فرناز حیدری» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در ژانر داستان‌های تخیلی کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و ماجراهای طنزآمیز و پرهیجان دو دوست به نام‌های «اندی» و «تری» را روایت می‌کند که در یک خانه‌درختی عجیب و غریب زندگی می‌کنند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

«خانه‌درختی ۱۳ طبقه» سومین جلد از مجموعه‌ای پرطرفدار است که با محوریت دو شخصیت اصلی، «اندی» و «تری»، نوشته شده. این کتاب در فضایی فانتزی و سرشار از شوخی و ماجراجویی، زندگی روزمره و غیرعادی این دو دوست را در خانه‌درختی‌ای با امکانات عجیب و غریب دنبال می‌کند. خانه‌درختی آن‌ها فقط یک خانه ساده نیست؛ هر طبقه‌اش پر از شگفتی‌هایی مثل حوضچه کوسه‌های آدم‌خوار، فواره لیموناد، آزمایشگاه سری و دستگاه‌های عجیب است. داستان در قالب روایت اول‌شخص و با زبانی سرشار از طنز و بازیگوشی پیش می‌رود. این مجموعه در سال‌های اخیر در میان نوجوانان و حتی بزرگسالان علاقه‌مند به داستان‌های فانتزی و طنز جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. کتاب با تصویرگری‌های فراوان و روایت پرکشش، مخاطب را به دنیایی پر از اتفاقات غیرمنتظره و خنده‌دار می‌برد و در عین حال به موضوعاتی مثل دوستی، خلاقیت و حل مسئله می‌پردازد.

خلاصه کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی خانه‌درختی ۱۳ طبقه آغاز می‌شود؛ جایی که «اندی» و «تری» در کنار امکانات عجیب و غریبش زندگی می‌کنند. ماجراها از جایی شروع می‌شود که تری تصمیم می‌گیرد گربهٔ همسایه را به قناری تبدیل کند و همین باعث گم‌شدن گربه و آغاز یک زنجیره از اتفاقات عجیب می‌شود. در ادامه، دوستی آن‌ها با چالش‌هایی مثل ساختن کتاب جدید برای ناشر بداخلاق، ورود میمون‌های دریایی، ظاهرشدن یک پری‌دریایی که بعداً به هیولای دریایی بدل می‌شود و حملهٔ میمون‌ها به خانه‌درختی روبه‌رو می‌شود. هر بار که اندی و تری سعی می‌کنند روی کارشان تمرکز کنند، اتفاقی تازه و عجیب آن‌ها را از مسیر خارج می‌کند؛ از مسابقهٔ نقاشی و ساخت موز غول‌پیکر تا درگیری با گوریل غول‌پیکر و نجات خانه‌درختی توسط گربه‌های پرنده. در نهایت، این دو دوست با همکاری و خلاقیت، از پس مشکلات برمی‌آیند و موفق می‌شوند کتابشان را به موقع تحویل دهند، هرچند که مسیر رسیدن به این هدف پر از دردسر و ماجراهای غیرمنتظره است.

چرا باید کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه را خواند؟

این کتاب با ترکیب طنز، تخیل و تصویرگری‌های فراوان، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌خوانی را رقم می‌زند. روایت پرحادثه و شوخ‌طبعانهٔ ماجراهای اندی و تری، مخاطب را به دنیایی می‌برد که در آن هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. از امکانات عجیب خانه‌درختی تا شخصیت‌های غیرمنتظره و موقعیت‌های خنده‌دار، همه‌چیز دست به دست هم می‌دهد تا خواننده با هر صفحه غافلگیر شود. علاوه بر سرگرمی، کتاب به موضوعاتی مثل دوستی، همکاری و خلاقیت نیز می‌پردازد و نشان می‌دهد که حتی در عجیب‌ترین شرایط هم می‌توان راه‌حل پیدا کرد.

خواندن کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و کودکانی که به داستان‌های تخیلی، طنز و ماجراجویی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که دوست دارند با داستان‌هایی پر از اتفاقات عجیب و شخصیت‌های بامزه روبه‌رو شوند، انتخاب خوبی است. اگر کسی به دنبال کتابی برای تقویت خلاقیت و تخیل است، این اثر می‌تواند گزینهٔ مناسبی باشد.

فهرست کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

- خانه‌درختی ۱۳ طبقه: معرفی خانه‌درختی و امکانات عجیب آن - گربهٔ پرنده: ماجرای تبدیل گربه به قناری و آغاز دردسرها - گربهٔ گمشده: تلاش برای پیدا کردن گربه و روبه‌رو شدن با همسایه - دماغ گندهٔ قرمز: مواجهه با ناشر بداخلاق و فشار برای تحویل کتاب - مسابقهٔ نقاشی: رقابت اندی و تری در نقاشی و ساخت موز غول‌پیکر - ماجراجویی انگشت قهرمان: خلق داستانی جدید با محوریت انگشت قهرمان - خانه‌میمونی ۱۳ طبقه: ورود میمون‌ها و آشوب در خانه‌درختی - گوریل غول‌پیکر: حملهٔ گوریل و تلاش برای نجات خانه‌درختی - مرام‌نامه اخلاقی: نکاتی دربارهٔ رفتار و همکاری در پایان کتاب هر فصل با ماجرایی تازه و طنزآمیز همراه است که شخصیت‌ها را وارد چالش‌های جدید می‌کند و مخاطب را تا پایان با خود همراه نگه می‌دارد.

بخشی از کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه

«شروع کردم به توضیح‌دادن که نمی‌شود فقط با زردکردن گربه، آن را به قناری تبدیل کرد اما او گفت: «البته که می‌شه، ببین اینجا رو» و گربهٔ خیس رنگ را برداشت و به لبهٔ سکو برد. فریاد زدم: «نه...» و رهایش کرد. اما لازم نبود نگران باشم. گربه نیفتاد. دو تا بال کوچک از پشتش زد بیرون، بعد جیک‌جیک‌زنان بال زد و رفت. گربه را نگاه کردیم... در واقع منظورم قناری است... البته فکر کنم منظورم گربه‌ناری است... تا جایی که آن‌قدر دور شد که دیگر نتوانستیم ببینیمش. آن موقع بود که زنگ در را زدند. همسایه‌مان جیل بود. او توی خانه‌ای با یک‌عالمه حیوان در سمت دیگر جنگل زندگی می‌کند. دو تا سگ، یک بز، سه اسب، چهار تا ماهی گلی، یک گاو، شش خرگوش، دو تا خوکچه هندی، یک شتر، یک خر و یک گربه دارد. تری گفت: «ای وای، حتما دنبال گربه‌اش می‌گرده!» گفتم: «نگو که ابریشم رو به قناری تبدیل کردی!» تری گفت: «باشه نمی‌گم ولی خودش بود.» خیلی بد شد. جیل گربه را خیلی دوست داشت. او همهٔ حیواناتش را دوست داشت. ولی گربه را خیلی خیلی دوست داشت.»