دانلود و خرید کتاب مامور پاریس کلی ریمر ترجمه فرنوش جزینی

نویسنده:کلی ریمر
امتیاز:
۲.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مامور پاریس

کتاب الکترونیکی مامور پاریس با عنوان اصلی The Paris agent نوشتهٔ کلی ریمر و ترجمهٔ فرنوش جزینی است. انتشارات کتابسرای تندیس این رمان خارجی را منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مامور پاریس

کتاب مامور پاریس نوشته‌ٔ کلی ریمر، داستان «نوح اینورث»، مأمور بریتانیایی در فرانسه را روایت می‌کند که پس از جراحتی در آخرین مأموریتش، دچار اختلال حافظه شده است. او به‌ویژه در مورد مأموری که جانش را نجات داد و اطلاعات کمی از او دارد، دچار فراموشی شده است. «شارلوت»، دختر نوح، برای کمک به پدرش، جست‌وجویی را آغاز می‌کند که به داستان «کلویی» و «فلور»، دو زن جاسوس در سال ۱۹۴۳، گره می‌خورد. این دو زن، با شخصیت‌های متفاوت و دلایل گوناگون برای جاسوسی، خواننده را مجذوب خود می‌کنند. داستان با ظرافت، عناصری چون جنگ، جاسوسی، عشق و خانواده را در هم می‌آمیزد و تعادلی مناسب بین لحظات تاریک و روشن ایجاد می‌کند. شخصیت‌پردازی و روایت این اثر، آن را به رمانی خواندنی و تأثیرگذار تبدیل می‌کند. این رمان در ۳۱ فصل به رشتهٔ تحریر درآمده است.

خواندن کتاب مامور پاریس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های خارجی و علاقه‌مندان به قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مامور پاریس

«این سه هفته، طولانی‌ترین هفته‌های زندگی من بود. دوبار دستگیر شدم ـ بار اول به خاطر نداشتن مجوز و بار دوم هم یک بازداشت تصادقی، اما یک‌بار دیگر نقش یک احمق بی‌گناه را بازی کردم و ظرف چند ساعت آزاد شدم. روزهای خیلی سختی بود، اما در شهر روآن هر روزش سخت بود. در پایان، با کمک ناتالی، بقایای پاره پاره از مدار باسیل را یافتم ـ تعداد انگشت‌شماری از شهروندان هنوز در جامعه آزاد بودند و برخی هنوز زخم‌های ناشی از دستگیری خود را تحمل می‌کردند. از طریق آنان با آنچه از مقاومت گسترده‌تر باقی مانده بود ارتباط برقرار کردم؛ دیگر سازمان‌های مقاومت مستقل و چند گروه مقاومت که بیرون از مدار باسیل وجود داشتند.

واضح بود همهٔ گروه‌ها در موج دستگیری‌های اخیر ویران شده بودند و به قدر کافی مأمور در روآن باقی نمانده بود تا تلاش‌های معنادار مقاومت را از نو بسازد، به خصوص اگر پیاده‌سازی در نرماندی، همان‌طور که انتظار می‌رفت، صورت می‌گرفت، کاری که قرار بود در چند ماه آینده در تابستان اتفاق بیفتد.

می‌دانستم باسیل از یافته‌های من شوکه می‌شود و کاملاً انتظار داشتم استدلال او این‌گونه باشد که اوضاع نمی‌توانست تا این اندازه بد باشد. به همین دلیل در قسمت مخفی کیفی که روی شانه‌هایم حمل می‌کردم دو پوستر تا شدهٔ اعلامیهٔ گمشده داشتم. یکی که بسیار شبیه او بود و دیگری که ممکن بود از نام‌های باسیل یا حتی هِنری ادگار پویرردون استفاده می‌کرده. یعنی این نامِ واقعی او بود یا یکی از نام‌های جعلی‌اش؟ در هر صورت، واضح بود آلمانی‌ها دقیقاً می‌دانستند او که بود. از رساندن این خبر به باسیل واهمه داشتم شبکه‌ای که روزگاری از افتخارات او بود به ویرانه بدل گشته، حتی اگر تعداد انگشت‌شماری از نیروهای عملیاتی باقی مانده موجب افتخار و غرور او برای تلاش‌هایش در این دو هفته اخیر می‌شدند.»