کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان
معرفی کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان
کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان نوشتهٔ هادی مازوساز و ویراستهٔ امین شریفی است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است.
درباره کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان
کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان پس از مقدمه، سه فصل را ارائه کرده است. عنوان این فصلها عبارت است از «کلیات افسردگی»، «اختلال افسردگی و والدین» و «شناختدرمانی در منابع اسلامی».
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی (افسردگی نوجوانان) پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نحوه برخورد والدین با افسردگی نوجوانان
«مشکلات، ناملایمات و اختلالات روانی همزاد بشر وبخشی از زندگی روزمرّه او بودهاند و همزمان با این مسائل، تلاش برای رفع این مشکلات و درمان آنها جزء دیگر زندگی بشر بوده است. از اینرو، بشر از ابتدا، به دنبال راه حلهایی بوده است تا خود را ازمشکلات برهاند. یکی از راههایی که بشر از ابتدای حیات خود بر روی کره خاک برای حل مشکلات، کشف کرده، مراجعه به عالمان و اندیشمندان و مشاوره با آنان بوده است. در دوران باستان، یکی ازشیوههایی که، دستکم، برخی مشاوران برای درمان ارائه میکردند، سوراخ کردن کاسه سر بیمار برای بیرون راندن شیطان از جسم فرد بود. خواندن ورد، شلاق زدن، و به غل و زنجیر کشیدن افرادی که دارای مشکلات روانی بودند، شیوههایی بودند که افراد مدعی ارائه مشاوره و درمان به کار میگرفتند. درعصر طلایی یونان، با رشد وپیشرفت علم و درک حقیقت مشکلات اجتماعی، اخلاقی و روانی، شیوههای ارائه مشاوره دگرگون شدند. با ظهور اسلام روشهای علمی - انسانی درمانی توسط دانشمندان مسلمان شکل نوی به خود گرفتند؛ آنان با مصاحبه و بررسی تاریخچه زندگی بیماران روانی، ارائه مشاوره و درمان میپرداختند. زمانی که روانشناسی به عنوان یک علم در غرب مطرح شد، نزاع با مذهب به اوج خود رسیده بود؛ مکتبهای مادینگر مذهب را نفی و از آن به عنوان «افیون ملتها» یاد میکردند. فروید به عنوان مهمترین نظریهپرداز و روانشناس دهههای اول قرن حاضر، مذهب را دارای مؤلّفههای بیماریزا میدانست. در خلال دهههای بعد هم روانشناسی راهی جدا از مذهب پیمود و تلاش در جهت انکار و نفی مذهب، به ویژه نفی نقش آن در سلامت روان و اصلاح فکر و رفتار، هم چنان ادامه یافت. اما این حقیقت هیچگاه قابل انکار نبوده که وجود خداوند در همه جا قابل لمس است، بخصوص در اطاق مشاوره و درمانگری و به ویژه اگر مراجع شما فردی معتقد به مذهب باشد. بنابراین، توجه به مذهب در زمینه مشاوره و درمان گری، پرتوی خود را بر وجدان دانشمندان این علم افکند. یونگ ۱۹۷۳ به نقل از کربت، ۱۹۹۳، «خود» را در نظام روانشناختی انسان، جلوهای از خداوند میدانست.
امروزه علاقه زیادی نسبت به مذهب در میان روانشناسان، به ویژه در حوزه رواندرمانگری و مشاوره به چشم میخورد. توجه فزاینده متخصصان بالینی به مذهب و تأکید آنها بر روان درمانگری ومشاوره مذهبی، گفت و گوهای متعددی در زمینه نقش مذهب در زندگی مراجعان فراهم کرده است. اکنون درمانگری ومشاوره مذهبی باتوجه به عقاید یهودیت و مسیحیت و بودایی، درجهان در حال رشد و توسعه میباشد. اما درمانگری و مشاوره براساس آموزههای متعالی مکتب متعالی اسلام کمتر مورد توجه قرار گرفته و کار وتحقیق جدّی در این زمینه انجام نشده است. این در حالی است که در اسلام روشهای متعدد درمانگری از جمله شناخت درمانگری و رفتاردرمانگری وجود دارند که با استفاده از آنها، میتوان بسیاری از مسائلی را که فنون و روشهای مشاوره قبلی درباره آنها غیرمؤثرند، حل کرد. در مورد اینکه آیا نظام مشاوره در اسلام وجود دارد یا خیر، دو دیدگاه اساسی وجود دارد:
- یک نظر آن است که نظام مشاوره اسلامی وجود دارد که باید آن را از متون دینی استخراج کرد.
- نظر دیگر این است که اسلام خود متکفّل مبنای علمی مشاوره نیست، ولی میتوان نظام مشاوره اسلامی با توجه به پیشفرضهای دین تأسیس کرد.»
حجم
۷۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه
حجم
۷۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه