کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی
معرفی کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی
کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی نوشتهٔ هادی مازوساز و ویراستهٔ محمدرضا صبوری آبریز است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است.
درباره کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی
نویسنده در کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی بیان کرده است که دانشآموزان از نظر تواناییهای ذهنی، روشهای آموختن، سبک و سرعت یادگیری، آمادگی و علاقه و انگیزش برای کسب دانش و انجام فعالیتهای تحصیلی باهم تفاوت دارند. در این کتاب موضوعاتی از قبیل سبکها و نظریههای یادگیری و ارتباط آن با پیشرفت تحصیلی و نقش عوامل مختلف مورد بررسی قرار گرفتهاند.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب نظریههای آموزش و پرورش پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تاثیر سبک های یادگیری بر پیشرفت تحصیلی
«پیشرفت تحصیلی به معنی میزان یادگیری و یا اکتساب مهارتها و یادانشی است که برای یک مقطع و یا سن بخصوصی وضعشده و بهوسیله آزمونهای مربوطه قابلاندازهگیری باشد. پیشرفت در هر حرفه و یا دانش لازمه یک زندگی موفق برای آینده هر فرد میباشد. معمولاً از خردسالان، نوجوانان و جوانان هر جامعهای انتظار میرود که در امر یادگیری یک حرفه و یا یک رشته تحصیلی برای یک زندگی توأم با موفقیت در آینده کوشا باشند. عدم موفقیت در پیشرفت تحصیلی و یا یادگیری هر حرفهای میتواند ناشی از عوامل گوناگونی چون عوامل اجتماعی، عوامل اقتصادی، خانوادگی، فرهنگی و در نهایت عوامل روانی باشد. اگرچه همه عوامل ذکر شده در پیشرفت تحصیلی و یا آموختن حرفه بسیار مؤثر هستند اما بسیاری از اوقات علیرغم مهیا بودن همه عوامل پیشرفتی حاصل نمیشود؛ و این عامل چیزی جز عوامل روانشناختی نیست. پیشرفت تحصیلی معلومات یا مهارتهای اکتسابی عمومی یا خصوصی در موضوعهای درسی است که معمولاً بهوسیله آزمایشها یا نشانهها و یا هر دو که معلمان برای دانش آموزان وضع میکنند، اندازهگیری میشود. همانطوری که در تعریف پیشرفت تحصیلی مشاهده میشود، مفاهیم و مقولههای پیشرفت تحصیلی را میتوان شامل دو مفهوم معلومات یا دانش و اطلاعات و مهارتها دانست که علت عنوان موضوعات درسی در نظام آموزشی ارائه میشود. پس ما برای عملیاتی کردن پیشرفت تحصیلی و سنجش آن باید به دومشخصه فوق توجه داشته باشیم. در زمینه سنجش پیشرفت تحصیلی به نظر دکتر سیف آزمونهای پیشرفت تحصیلی مقدار دانش و اطلاعات و مهارتهایی که فرد تا لحظه اجرای آزمون کسب کرده است، اندازه میگیرند. منظور از مهارت، تخصصها و صلاحیتهایی است که فرد از طریق آموزش و یادگیری آن را به دست میآورد. بهاینترتیب میبینیم که در تعریف آزمون پیشرفتهای تحصیلی توجه خاصی به تعریف پیشرفت تحصیلی بهعملآمده است.»
حجم
۶۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه
حجم
۶۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه