دانلود و خرید کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب التوحید) حسین درگاهی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب التوحید)

کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب التوحید)

معرفی کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب التوحید)

کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب التوحید) نوشتهٔ محمد بن یعقوب کلینی است که با شرح حسین درگاهی و ترجمهٔ علیرضا منفردکیا در انتشارات شمس‌ الهُدی منتشر شده است.

درباره کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب التوحید)

گفته شده است که کتاب اصول کافی یکی از مهم‌ترین و معتبرترین کتاب‌های حدیثی شیعه است. متن این اثر توسط محمد بن یعقوب کلینی نوشته شده و او در مدت ۲۰ سال به درخواست شاگردانش این کتاب را گردآوری کرده است. این اثر جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ مکتوب امامیه دارد که همهٔ بزرگان در آن فرهنگ از آن تجلیل می‌کنند. این کتاب، اثری جامع در معارف و معانی فرهنگ شیعی است و دقت و علمی که در تألیف آن به کار رفته، آن را به کتابی مهم در حوزهٔ حدیث در تشیع تبدیل کرده است. بخش «فروع» در این کتاب به همراه سه کتاب دیگر، منابع چهارگانهٔ اصلی فقه شیعه را تشکیل می دهد و بخش «اصول» آن جامع تمام معارف شیعی در عقاید، اخلاق، آداب و سنن است. در کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب التوحید) می‌توانید متن اصلی «التوحید» که یکی از بخش‌های کتاب اصول کافی است و ترجمه و شرح آن را مطالعه کنید.

خواندن کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب التوحید) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب احادیث تشیع پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب التوحید)

«۱ ـ عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَبْنِ‌مُحَمَّدِبْنِ‌خَالِدٍ عَنِ ابْنِ‌مَحْبُوبٍ وَ عَلِی بْنِ الْحَکمِ عَنْ مُعَاوِیةَ بْنِ وَهْبٍ قَالَ: سَمِعْتُ أَبَاعَبْدِ‌اللهِ علیه‌السّلام یقُولُ:

إِنَّ مِمَّا أَوْحَی اللهُ إِلَی مُوسَی علیه‌السّلام وَ أَنْزَلَ عَلَیهِ فِی التَّوْرَاةِ: أَنِّی أَنَا اللهُ لا إِلهَ إِلَّا أَنَا، خَلَقْتُ الْخَلْقَ وَ خَلَقْتُ الْخَیرَ وَ أَجْرَیتُهُ عَلَی یدَی مَنْ أُحِبُّ فَطُوبَی لِمَنْ أَجْرَیتُهُ عَلَی یدَیهِ وَ أَنَا اللهُ لا إِلهَ إِلَّا أَنَا، خَلَقْتُ الْخَلْقَ وَ خَلَقْتُ الشَّرَّ وَ أَجْرَیتُهُ عَلَی یدَی مَنْ أُرِیدُهُ فَوَیلٌ لِمَنْ أَجْرَیتُهُ عَلَی یدَیهِ؛

راوی گوید: شنیدم امام صادق علیه‌السّلام می‌فرمایند: از جمله سخنانی که خدای متعال به موسی وحی فرموده و بر آن تورات را نازل نموده این است که: من اللّٰه هستم که هیچ معبودی جز من نیست، خلقت را من آفریده، خیر را من آفریده و آن را به دست هر که دوست داشته باشم به جریان خواهم انداخت و خوش به حال کسی که خیر را به دست او جاری کنم و من اللّٰه هستم که معبودی به‌جز من نیست، من خلقت را آفریده و من شر را آفریده و آن را به دست هر کس که بخواهم به جریان خواهم انداخت و وای به حال کسی که شر را به دست او جاری کنم.

۲ ـ عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِیهِ عَنِ ابْنِ أَبِی‌عُمَیرٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ حَکیمٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ:

سَمِعْتُ أَبَاجَعْفَرٍ علیه‌السّلام یقُولُ:‌ إِنَّ فِی بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللهُ مِنْ کتُبِهِ: أَنِّی أَنَا اللهُ لا إِلهَ إِلَّا أَنَا، خَلَقْتُ الْخَیرَ وَ خَلَقْتُ الشَّرَّ فَطُوبَی لِمَنْ أَجْرَیتُ عَلَی یدَیهِ الْخَیرَ وَ وَیلٌ لِمَنْ أَجْرَیتُ عَلَی یدَیهِ الشَّرَّ وَ وَیلٌ لِمَنْ یقُولُ: کیفَ ذَا وَ کیفَ ذَا؛

محمّدبن‌مسلم گوید: شنیدم امام باقر علیه‌السّلام می‌فرمودند: از جمله کلماتی که خدا در کتاب‌های خویش نازل فرموده این است که: این منم اللّٰه که هیچ معبودی جز من نیست، هم خیر و هم شرّ را من خلق کرده‌ام، پس خوشا به حال کسی که به دست او خیر را جریان دهم و بد به حال کسی که به دست او شرّ را جاری سازم و وای به حال کسی که چون و چرا کرده بگوید: چرا این طور و چرا آن طور؟

۳ ـ عَلِی بْنُ إِبْرَاهِیمَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِیسَی عَنْ یونُسَ عَنْ بَکارِ بْنِ کرْدَمٍ عَنْ مُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ وَ عَبْدِ الْمُؤْمِنِ الْأَنْصَارِی عَنْ أَبِی‌عَبْدِ‌اللهِ علیه‌السّلام قَالَ:

قَالَ اللهُ عَزَّوَجَلَ:‌ أَنَا اللهُ لا إِلهَ إِلَّا أَنَا خَالِقُ الْخَیرِ وَ الشَّرِّ. فَطُوبَی لِمَنْ أَجْرَیتُ عَلَی یدَیهِ الْخَیرَ وَ وَیلٌ لِمَنْ أَجْرَیتُ عَلَی یدَیهِ الشَّرَّ وَ وَیلٌ لِمَنْ یقُولُ: کیفَ ذَا وَ کیفَ هَذَا. قَالَ یونُسُ: یعْنِی مَنْ ینْکرُ هَذَا الْأَمْرَ بِتَفَقُّهٍ فِیهِ؛

راوی گوید: شنیدم امام صادق علیه‌السّلام فرمودند: خدای متعال فرمود: من اللّٰه هستم که هیچ معبودی جز من نیست. خالق خیر و شرّ هستم. خوشا بر احوال کسی که خیر را به دست او جریان داده و بدا به حال کسی که شرّ را به دست او جاری سازم؛ و وای به حال کسی که چون و چرا کرده بگوید: چرا این‌طور و چرا آن‌طور؟ یونس سپس توضیح داد که: منظور ایشان کسانی بود که با (تلاش برای) فهم عمیق همین مطلب، آن را انکار می‌کنند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴۹۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲۴ صفحه

حجم

۴۹۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲۴ صفحه

قیمت:
۱۴۵,۰۰۰
تومان