کتاب چشمه شیطان حسن خادم + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر روزگار
امتیاز:
۳.۹از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چشمه شیطان

رمان«چشمه‌ی شیطان» نوشته‌ی «حسن خادم» داستانی وهم‌آلود و خیال‌انگیز است که گویی در جهانی دیگر اتفاق می‌افتد. حسن خادم، استادانه فضای وهم آلود جاده و روستاها و حتی سکوت شب را را در داستان به تصویر می‌کشد. در قسمتی از داستان می‌خوانیم: «یکبار در طول راه مارال پرده سیاه و چرک سمت چپش را کنار زد و بخار روی پنجره را پاک کرد. به منظره بیرون چشم‌دوخت و متعجب شد: کوه‌هایی با اشکالی عجیب و هوایی ابری که پرده ضخیم و خاکستری و سفیدی را در همه سوی آسمان کشیده بود. سطح مه بالا آمده بود و چشم‌انداز بیرون غریب و ترسناک به ذهنش نشست. همین‌طور که بیرون را می‌نگریست ناگهان پرنده‌ای بزرگ و شاخدار سطح مواج مه را شکافت و با آن صدای مهیب و دلخراش خود از بالای نعش‌کش گذشت.»

آرش
۱۳۹۷/۱۰/۰۳

از نظر قدرت نویسندگی و داستان گویی به نظرم خیلی قوی بود و آدم رو وادار میکرد به خوندن ادامه بده همینطور خیلی خوب خواننده رو کنجکاو نگه میداره اما در آخر چیز خاصی نداشت از نظر من و یجورایی

- بیشتر
q_zZl
۱۳۹۹/۰۴/۲۰

محتوای کتاب خیلی معمولی بود نویسنده چیز زیادی در چنته نداشت.به شدت داستان کشش داشت و ناخوداگاه مجبور میشدی ادامشو بخونی.برای تفریح و به هنگام اوقات فراغت بد نیست خونده بشه.

مامان زیبا
۱۳۹۸/۰۹/۰۴

نویسنده با موضوع ترسناک و دلهره آور سعی میکرد شمارو همراه کنه ولی یه چیزی کم بود

اسما
۱۳۹۸/۰۴/۲۸

من دوسش داشتم ولی میتونست طولانی ترومهیج تربشه

Jabbari
۱۳۹۸/۰۱/۰۶

کتاب شروع جالبی داره و شما رو جذب خودش میکنه کتاب پتانسیل خوبی داره و من تو دو روز خوندمش اما وقتی تموم شد انگار فقط وقتم رو تلف کرده بودم کتاب محتوایی نداشت و پوچ و تو خالی بود

- بیشتر
sharareh.ch
۱۳۹۷/۱۰/۲۷

آخرش بیمزه و عجله ای تموم شد ولی اوایل کتاب کشش زیادی داشت.

Ms
۱۳۹۷/۱۰/۰۵