کتاب سفرنامه ناصرخسرو
معرفی کتاب سفرنامه ناصرخسرو
کتاب الکترونیکی سفرنامه ناصرخسرو نوشته ناصرخسرو قبادیانی به کوشش نادر وزینپور در انتشارات امیرکبیر چاپ شده است. این کتاب دربارۀ سفر هفتساله ناصرخسرو در قرن پنجم هجری به سرزمینهای مختلف اسلامی و مشاهدات او از اوضاع اجتماعی، فرهنگی، و دینی آن مناطق است.
درباره کتاب سفرنامه ناصرخسرو
سفرنامه ناصرخسرو یکی از مهمترین آثار ادبی و تاریخی در زبان فارسی است که مشاهدات، تجربیات، و تحلیلهای این شاعر، فیلسوف، و جهانگرد ایرانی از سفر طولانیاش به مناطق مختلف جهان اسلام را ثبت کرده است. ناصرخسرو در این سفر، از مناطقی مانند خراسان، عراق، شام، فلسطین، مصر، و حجاز عبور کرده و به بررسی وضعیت مردم، آداب و رسوم، معماری، و نهادهای دینی و حکومتی پرداخته است. در این اثر، او نگاهی نقادانه و موشکافانه به شرایط سیاسی و اجتماعی زمان خود دارد. نادر وزینپور در این نسخه تلاش کرده است تا متن را با رویکردی دقیق و علمی ویرایش کند و اطلاعات تکمیلی و توضیحات مفیدی را برای خوانندگان ارائه دهد. ناصرخسرو قبادیانی از شاعران و نویسندگان برجسته قرن پنجم هجری و از متفکران برجسته اسماعیلی بود. او علاوه بر سرودن اشعار و نگارش آثار فلسفی، به سفر و مشاهده مستقیم جهان پیرامون علاقهمند بود و آثار او از ارزش تاریخی و ادبی بسیاری برخوردارند.
کتاب سفرنامه ناصرخسرو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به تاریخ، ادبیات فارسی، و جغرافیای فرهنگی و اجتماعی سرزمینهای اسلامی مناسب است.
درباره ناصرخسرو قبادیانی
ناصرخسرو قبادیانی با نام کامل «ابومعین ناصر ابن خسرو ابن حارث قبادیانی بلخی» (۳۹۴ – ۴۸۱ هجری قمری) از شاعران بزرگ فارسیزبان، فیلسوف، حکیم و جهانگرد ایرانی و از مبلغان مذهب اسماعیلی بود. او در قبادیان از توابع بلخ متولد شد و در یمگان از توابع بدخشان درگذشت. بر اغلب علوم عقلی و نقلی زمان خود از قبیل فلسفه و حساب و طب و موسیقی و نجوم و کلام تبحر داشت و در اشعار خویش بارها از احاطهداشتن خود بر این علوم تأکید کرد. ناصرخسرو همراه با حافظ و رودکی، جزو ۳ شاعری است که کل قرآن را از برداشته است. او در آثار خویش، از آیات قرآن برای اثبات عقاید خودش استفاده کرده است. سفرنامهٔ او یکی از مشهورترین سفرنامههای تاریخ ایران و جهان است.
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه