معرفی و دانلود رایگان کتاب ناصرخسرو

ناصرخسرو قبادیانی
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب ناصرخسرو

حکیم ابومعین ناصرین خسروقبادیانی بلخی در سال ۳۹۴ هجری قمری در بلخ تولد یافت. از اوان جوانی به تحصیل علوم و تحقیق ادیان و مطالعهٔ اشعار شعرای ایران و عرب پرداخت. در دورهٔ جوانی به دربار غزنویان و سپس به دربار سلاجقه راه یافت. در سال ۴۳۷ هجری قمری خوابی دید و به قول خود از خواب چهل ساله بیدار شد، کارهای دیوانی را رها کرد و به سیر آفاق و انفس پرداخت. پس از پیوستن به فرقهٔ اسماعیلیه و تبلیغ عقاید آنان، امرای سلجوقی در صدد کشتن وی برآمدند، پس به ناچار به بدخشان گریخت و سرانجام در سال ۴۸۱ هجری قمری در یمگان وفات یافت. از آثار ناصرخسرو قبادیانی می توان به سفرنامه، زادالمسافرین، وجه دین،خوان اخوان، دلیل المتحیرین، روشنایی نامه و دیوان اشعار اشاره کرد. اشعار ناصرخسرو در طاقچه برگرفته از وبگاه ادبی گنجور است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ناصرخسرو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ناصرخسرو

۱۳۹۹/۰۸/۱۶

خوب بود

3oHeiL
۱۴۰۱/۰۶/۰۹

خیلی اشعار زیبا و عمیقی بود ..ایکاش معنی و تفسیر برخی عبارات رو هم در اینجا قرار بدید خیلی ممنون❤💥

محمدرضا
۱۳۹۹/۰۹/۱۸

بسیار عالی.ممنون از این حرکت طلایی تان.

Bardia

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

جالب بود

09119000515
۱۴۰۱/۱۱/۰۷

چگونه باید دانلود کنیم هیچ گزینه ای عنوان نکرده اید درست اینه که وارد مرحله باز کردن کتاب وسپس خواندن قسمتی از کتاب بشویم وآنگاه به ثبت نظر برویم و رای بدهیم.

امیرعباس
۱۴۰۰/۱۰/۳۰

عالی

Hassan Ali Babaie
۱۴۰۳/۰۵/۰۵

ناصر خسرو آز خراسان دیروز از افغانستان امروز است آری

فاطمه مولایی
۱۴۰۳/۰۲/۲۳

حقیقتاً بخاطر ناموزون بودن وزن و قافیه‌های اشعار جناب ناصر خسرو، خیلی نتونستم با اشعارشون ارتباط بگیرم🙂...

بریده‌هایی از کتاب

فاطمه ناظریان
آن روز در آن هول و فزع بر سر آن جمع پیش شهدا دست من و دامن زهرا تا داد من از دشمن اولاد پیمبر بدهد به تمام ایزد دادار تعالی
مستاجر
از ناصر خسرو زن و فرزندی نماند؛ زیرا وی تا پایان زندگانی مجرد بود.
حسن
چند گردی گرد این بیچارگان؟ بی‌کسان را جوئی از بس بی‌کسی! تا توانستی ربودی چون عقاب چون شدی عاجز گرفتی کر گسی فاسقی بودی به وقت دست رس پارسا گشتی کنون از مفلسی
Maryam
در بند مدارا کن و دربند میان را در بند مکن خیره طلب ملکت دارا
Mithrandir
چون تیغ به دست آری مردم نتوان کشت نزدیک خداوند بدی نیست فرامشت این تیغ نه از بهر ستمگاران کردند انگور نه از بهر نبید است به چرخشت عیسی به رهی دید یکی کشته فتاده حیران شدو بگرفت به دندان سر انگشت گفتا که «کرا کشتی تا کشته شدی زار؟ تا باز که او را بکشد آنکه تو را کشت؟»
حسن
جهانا چه در خورد و بایسته‌ای! وگر چند با کس نپایسته‌ای
۰۪۫H۰۪۫a۰۪۫n۰۪۫i۰۪۫e۰۪۫h
نه نیز به یکباره زبون باش چو خرما کز گند فتاده است به چاه اندر سرگین وز بوی چنان سوخته شد عود مطرا با هر کس منشین و مبر از همگان نیز بر راه خرد رو، نه مگس باش نه عنقا چون یار موافق نبود تنها بهتر تنها به صد بار چو با نادان همتا خورشید که تنهاست ازان نیست برو ننگ بهتر ز ثریاست که هفت است ثریا
اگر سلامت خواهی ز جهل بر در عقل سلام باید کرد و مقام باید کرد اگر خرد نبود، از دو بد نداند کس به ذات خویش که او را کدام باید کرد
زینب آذرگشب
شیرین و سرخ گشت چنان خرما چون برگرفت سختی گرمارا بررس به کارها به شکیبائی زیرا که نصرت است شکیبا را صبر است کیمیای بزرگی‌ها نستود هیچ دانا صفرا را
میرزا
تا ذات نهاده در صفائیم همه عین خرد و سفرهٔ ذاتیم همه تا در صفتیم در مماتیم همه چون رفت صفت عین حباتیم همه