دانلود و خرید کتاب بازی طولانی دوری کلارک ترجمه سیدحسن فیروزآبادی

نویسنده:دوری کلارک
انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بازی طولانی

کتاب بازی طولانی نوشتهٔ دوری کلارک و ترجمهٔ سیدحسن فیروزآبادی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بازی طولانی

کتاب بازی طولانی استراتژی‌های عملی و چارچوب‌هایی را به اشتراک می‌گذارد که می‌توانند شما را در مسیر دستیابی به اهداف بلندمدت راهنمایی کنند. هدف کتاب این است که خواننده را به اهمیت تفکر بلندمدت در دنیایی که تمرکز بسیاری بر نتایج سریع و موقت دارد، آگاه سازد. نویسنده با استفاده از داستان‌هایی از تجربیات شخصی خود و دیگر حرفه‌ای‌ها، نشان می‌دهد که چگونه اعمال کوچک امروز می‌تواند تأثیرات بزرگ و نامتناسبی بر موفقیت آینده شما داشته باشد. بازی طولانی برای افرادی که به دنبال تغییرات پایدار در زندگی و شغل خود هستند، کتابی ارزشمند است. دوری کلارک با آثار دیگری مانند "کارآفرینان ایمن" و "راه‌اندازی مجدد خود" نیز شناخته شده است. کتاب بازی طولانی موفق به دریافت تحسین‌هایی از سوی منتقدان شده و کتاب پرفروشی در نیویورک تایمز است.

خواندن کتاب بازی طولانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بازی طولانی

«با این حال، می‌دانستم که این حالت همیشگی نخواهد بود. زمانی که با وجود سرفه شدید و لارنژیت در حال انجام یک تور سخنرانی در سه شهر در اسلواکی بودم، این را فهمیدم. هنگامی که دو هفته، روزانه شش ساعت، با وجود تب و لرز شدید، در یک مدرسه کسب‌وکار در قزاقستان تدریس می‌کردم، این را می‌دانستم. وقتی یک مشتری شما را دعوت می‌کند، شما باید به نمایش خود ادامه دهید و من همیشه این کار را انجام داده‌ام. اما همچنین می‌دانستم که اگر روزی واقعاً بیمار شوم، ممکن است نتوانم این کار را انجام دهم. دوستانی داشتم که در سی سالگی با بیماری‌های مرتبط با سیستم ایمنی یا سرطان مواجه شده بودند. اندیشیدم خدا نکند. اما این امر باعث شد که بخواهم برای آینده برنامه‌ریزی کنم.

راز موفقیت در پیدا کردن راهی برای کسب درآمد بود که به حضور فیزیکی من وابسته نباشد - به عبارتی، «معاوضه زمان با پول» را متوقف کنم. بنابراین، در سال ۲۰۱۴، شروع به آزمایش با دوره‌های آنلاین کردم. با همکاری یک شرکت معتبر، اولین دوره‌ام را در همان سال راه‌اندازی کردم و در سال ۲۰۱۵ با شرکت دیگری همکاری کردم تا دوره دوم را توسعه دهم. در حال آزمایش و یادگیری بودم.

سپس، در سال ۲۰۱۶ تصمیم گرفتم که کاملاً وارد عرصه شوم: دوره آنلاین خودم را به طور مستقل ایجاد کردم و برای اطمینان از انجام صحیح کار، شروع به نوشتن کتابی درباره فرآیند توسعه جریان درآمد جدید کردم، در حالی که با متخصصان سراسر جهان در این زمینه مصاحبه می‌کردم. این تبدیل به یک پروژه تحقیقاتی فراگیر شد و به کتاب «کارآفرین شخصی خود باشید» در سال ۲۰۱۷ منجر شد.

قطعاً پیش‌بینی نمی‌کردم که یک همه‌گیری رخ دهد - دلیل من برای بررسی چگونگی توسعه مشاغل و منابع درآمد چندگانه، این نبود. بیشتر نگران موارد روزمره بودم: احتمال بیمار شدن یا شاید از سفر کردن خسته شدن. واقعیت این است که هیچ‌یک از ما نمی‌توانیم آینده را پیش‌بینی کنیم، اما می‌توانیم اهدافی را که می‌خواهیم به سمت آنها پیش برویم و آسیب‌پذیری‌های بالقوه‌ای که می‌خواهیم از آنها اجتناب کنیم، شناسایی کنیم.»

معرفی نویسنده
عکس دوری کلارک
دوری کلارک

دوری کلارک علاوه بر اینکه یک نویسنده‌ی حوزه‌ی کسب‌وکار توانمند است، یکی از افراد تاثیرگذار و الهام‌بخش در دنیای کسب‌وکار به شمار می‌رود. او نویسنده‌ی کتاب‌های پرفروشی مثل بازآفرینی خویشتن، ارتباطات موثر، پیدا کردن ایده‌ی برجسته برای کسب و کار و... در حوزه‌ی مشاوره‌ی کسب و کار، تدریس مهارت‌های ارتباطی در فضای کسب‌وکار و تدوین استراتژی کسب‌وکار هم فعالیت‌های درخورد توجهی دارد.