کتاب دولت های شکننده
معرفی کتاب دولت های شکننده
کتاب دولت های شکننده نوشتهٔ لوتار بروک و هانس هنریک هلم و جرج سورنسن و میشل استول و ترجمهٔ احمد رشیدی است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. موضوع این کتاب در باب جامعهشناسی جنگ و منازعه در دنیای مدرن است.
درباره کتاب دولت های شکننده
امروزه برآورد میشود حدود یک میلیارد نفر در دولتهای شکننده در شرایط ناامنی و فقر به سر میبرند که از این میان ۳۴۰ میلیون نفر وضعیت بسیار وخیمی دارند. این گروه از کشورها اغلب در دام چرخهای از فقر و خشونت و ناامنی افتادهاند که بهطور جدی آنها را درگیر طیفی از بحرانها و ضربههای جبرانناپذیر کرده است. کتاب دولت های شکننده (Fragile States) ضمن روشن کردن معنا و مفهوم دولتهای شکننده و بیان ویژگیهای آنها در نظام جهانی معاصر تاریخ تحول و توسعهٔ آنها را از دورههای پیشااستعماری تا به امروز مورد وارسی قرار میدهد و استدلال میکند بین کشورداری شکننده و گسترش منازعات خشونتآمیز ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. در این میان مداخلههای خارجی برای خروج از این مخمصه کارگشا نیستند. در این کتاب پیچیدگیهای موفقیت تعدادی از کشورها در گذار از شکنندگی در کنار تجربهٔ تلخ و پرمخاطرهٔ کشورهای فرومانده در چرخه شکنندگی و خشونت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
دولتهای شکننده کتاب بسیار مهم و جذابی برای دانشجویان و دانش پژوهان علوم سیاسی و روابط بین الملل و به ویژه منبع مناسبی برای درس مسائل سیاسی و اقتصادی جهان سوم و همچنین درس روابط شمال و جنوب میباشد.
خواندن کتاب دولت های شکننده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران جامعهشناسی جنگ و دانشجویان و دانشپژوهان علوم سیاسی و روابط بینالملل پیشنهاد میکنیم. این اثر همچنین میتواند منبع مناسبی برای درس مسائل سیاسی و اقتصادی جهان سوم و درس روابط شمال و جنوب باشد.
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه