معرفی و دانلود کتاب کوروش پاسارگادی منم! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کوروش پاسارگادی منم!subscriptionAvailable

کتاب کوروش پاسارگادی منم!

برداشتی آزاد از تاریخ باستان ایران

۴.۴ امتیاز(از ۱۰ رأی)
علی فرمهینی فراهانی
انتشارات:
انتشارات آرنا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کوروش پاسارگادی منم!

کتاب کوروش پاسارگادی منم! نوشتهٔ علی فرمهینی فراهانی است. انتشارات آرنا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کوروش پاسارگادی منم!

کتاب کوروش پاسارگادی منم! روایت نزدیک و ملموس زندگی پرفراز نشیب دودمان هخامنشی از زبان خود شخص کوروش کبیر است. در این داستان هر چند که گویش کوروش کبیر تخیل نگارنده است؛ اما کلمه به کلمه این روایت براساس مستندات تاریخی و شواهد بزرگ‌ترین مورخان و باستان شناسان حال حاضر دنیا تدوین شده است. این روایت برداشتی آزاد از تاریخ ایران باستان است و صد درصد نتوانسته است از وقایع تاریخی بهره‌مند شود؛ چراکه تاریخ در مقاطعی از دوران ایران باستان سکوت کرده و مؤلف ناگزیر از تخیل خود مایه گذاشته و به داستان پردازی پرداخته است.

خواندن کتاب کوروش پاسارگادی منم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان تاریخی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوروش پاسارگادی منم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکوروش پاسارگادی منم!
عنوان دیگربرداشتی آزاد از تاریخ باستان ایران
موضوعداستان تاریخی، تاریخ ایران پیش از اسلام
نویسندهعلی فرمهینی فراهانی
انتشاراتانتشارات آرنا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۹/۱۵
فرمت کتابPDF

۱۴۰۳/۱۱/۰۸

تا حالا چنین داستان جذابی از کوروش کبیر نخوانده بودم یک روایت متفاوت از این بزرگمرد ایرانی واقعا مرا شوکه کرد....انگار که کوروش پدر زنده شده بود و به نزد ما برگشته بود....حتی خیالش هم ٱدمو هیجان زده میکنه!

۱۴۰۳/۱۱/۰۴

عالی بود

۱۴۰۳/۰۹/۳۰

بسیار جالب بود

۱۴۰۳/۱۱/۱۸

بسیار کتاب جالب و پر محتوایی بود ممنون!

بهنام
۱۴۰۳/۱۱/۱۵

سلام با تشکر از نویسنده عزیز واقعا کتاب جامع و خوبی درباره تاریخ ایران زمین بود این را به تمامی کتاب خوان ها و تاریخ دوستان پیشنهاد میکنم