کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری
معرفی کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری
کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری نوشتهٔ سمیه عابد و مهدی غفوری و همایون تقی است. انتشارات مهراب این کتاب را منتشر کرده است
درباره کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری
کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری دربارهٔ فناوری اطلاعات در بهبود مدیریت شهری، توسعهٔ پایدار شهرها و ارتقای کیفیت زندگی شهری با فناوری اطلاعات تمرکز دارد.
خواندن کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران معماری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نقش فناوری اطلاعات در مدیریت موفق و توسعه فضای شهری
«کارآفرینی از طریق تجارت الکترونیک میتواند شرایط تازهای به وجود آورد که در آن تولید کنندگان، فروشندگان و مشتریان و تقریباً تمام عوامل دست اندرکار یک چرخه اقتصادی قادر باشند در یک فضای مجازی مشترک با یکدیگر در ارتباط باشند و به تبادل اطلاعات، خدمات، محصولات وپول بپردازند. اینترنت درقالب تجارت الکترونیک تئوریها ونظریات جدیدی را طرح کرده که یکی از آنها اشتغال پیوسته است. در این نوع اشتغال فرد شاغل کار خود را به استفاده از امکانات رایانهای انجام میدهد و حاصل کار را از طریق اینترنت در اختیار کارفرما یا مشتریان قرار میدهد. جالبتر آنکه دریافت دستمزد یا پرداخت مبلغ نیز با استفاده از اینترنت و از طریق مجاری اعتباری اینترنتی نظیر حسابهای اینترنتی و کارتهای اعتباری صورت میگیرد. مجموعه این فعالیتها و معاملات میتواند در قالب تجارت الکترونیک توسط کارآفرین بستر سازی شود تا زمینه اشتغال و تولید به وجود آید و کسبوکارهای کوچک اینترنتی انجام پذیرد. اطلاعات و ارتباطات دو ابزار اساسی مورد هر فعالیت کارآفرینی هستند. این دو هم خود ارزش دارند و هم ارزش به وجود میآورند. فردی که از بازارهای مختلف و قیمت اجناس و یا ازگذشته و آینده آنها باخبر باشد مسلماً تصمیمات بهتری برای رسیدن به سود بیشتر خواهد گرفت. ارتباطات نیز مانند اطلاعات ارزشمند است و ارزش افزودهای متناسب با اندازه و نوع ارتباطات را نصیب کارآفرین میکند. کارآفرینی مستلزم کشف یک نیاز اجتماعی است و کشف نیازهای اجتماعی به شناخت اجتماع، نیازهای آن و بافت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آن وابسته است. در شناسایی نیاز هر فعالیت کارآفرینانه، ایده پرداز یا تئورسین میبایست نسبت به محیط، بینش و بصیرت داشته باشد. تجارت الکترونیک به کارآفرین امکان میدهد نوآوری کرده و خلق ایدههای جدید داشته باشد و در روند تصمیمگیری و ارتباطات در فرایند کسبوکار به او کمک میکند و همچنین امکان خودکار کردن فرایندها را به او میدهد.»
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۹ صفحه
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۹ صفحه