دانلود و خرید کتاب برشته کاری قهوه اسکات رائو ترجمه حسام ربیعی

نویسنده:اسکات رائو
انتشارات:نشر ثالث
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب برشته کاری قهوه

کتاب برشته کاری قهوه نوشتهٔ اسکات رایو و ترجمهٔ حسام ربیعی و بهنام عبدی است. نشر ثالث این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بهترین روش‌ها در برشته‌کاری قهوه را شرح داده است.

درباره کتاب برشته کاری قهوه

قهوه سالیان زیادی است که به روش‌های سنتی برشته‌کاری شده و نوشیده می‌شود. اگرچه طی چندسال گذشته تغییرات متعددی در این روش‌ها رخ داده، اما بدون شک تغییرات و پیشرفت‌های سال‌های اخیر در تکنولوژی‌ها و دستگاه‌های برشته‌کن، روش‌های برشته‌کاری قهوه را متحول کرده است. اسکات رائو به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین اساتید حوزه‌های مختلف قهوه در دنیا در زمینهٔ برشته‌کاری قهوه صاحب سبک بوده و به‌طور مستمر در حال تحقیق در این زمینه و ابداع مفاهیم و روش‌های متنوع و نو است. کتاب برشته کاری قهوه آخرین کتاب نوشته‌شده توسط اسکات رائو است که به‌صورت کاملاً تخصصی به مبحث برشته‌کاری قهوه می‌پردازد. ترجمهٔ فارسی این کتاب اولین ترجمهٔ آن به یک زبان دیگر در دنیا می‌باشد. هدف این کتاب ارائهٔ سیستمی برای پیشبرد کارآمد با کم‌ترین عیوب ممکن در برشته‌کاری قهوه است. این سیستم با کمی تمرین اگر به طور کامل به کار رود، به خوبی کار می‌کند، همان‌طور که برای صدها مشتری  اسکات رایو کار کرده است؛ مشتریانی که بسیاری از آن‌ها از شاخص‌ترین برشته‌کاران دنیا هستند.

خواندن کتاب برشته کاری قهوه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دنیای قهوه و کسانی که کسب‌وکار مرتبط با قهوه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب برشته کاری قهوه

«این ممکن است جالب به نظر نرسد، اما شکستن دانهٔ قهوهٔ برشته‌شده با دندان یا انگشتان به سادگی می‌تواند نشان‌دهندهٔ میزان پرورد برشته‌کاری باشد. به زبان ساده، دانه‌های پروردشده‌تر شکننده‌تر هستند.

همچنین می‌توان از اطلاعات عصاره‌گیری ــ البته با احتیاط ــ برای تخمین میزان پرورد برشته‌کاری استفاده کرد.

در درجهٔ برشته‌کاری روشن تا متوسط، پرورد بیشتر یک قهوهٔ معین باعث بیشتر شدن میانگین نرخ عصاره‌گیری می‌شود. در درجهٔ برشته‌کاری تیره‌تر، مانند درجه‌هایی که کمی پس از شروع ترق دوم برشته‌کاری به اتمام می‌رسد، دانهٔ قهوه مقداری از مواد محلول خود را از دست می‌دهد و اگر به اندازهٔ کافی تیره و برشته شود، نرخ عصاره‌گیری کاهش خواهد یافت.

استفاده از اطلاعات عصاره‌گیری به عنوان عاملی برای میزان پرورد دشوار است. برای اطمینان داشتن از درستی اطلاعات، ابتدا باید مبنایی برای عصاره‌گیری‌های تکرارپذیر ایجاد کرد. به عبارت دیگر، اگر قهوه‌ای را ده بار دم کنید و همیشه به نرخ‌های عصاره‌گیری در بازهٔ محدودی دست یابید (مثلا ۲۱/۰ ـ ۲۱/۵ درصد) و همان قهوه را از یک نوبت برشته‌کاری دیگر چندین بار دم کنید و به بازهٔ ۲۰/۰ ـ ۲۰/۵ درصد برسید، آن‌گاه می‌توانید مطمئن باشید که پرورد نوبت دوم کم‌تر بوده است. برای اطمینان از نتیجه‌گیری خود، توصیه می‌کنم به قهوهٔ نوبت اول بازگردید و از قرار داشتن نرخ عصاره‌گیری آن در محدودهٔ قبلی اطمینان حاصل کنید، تا هرگونه تغییر احتمالی برخی متغیرهای دم‌آوری را از بین ببرید. اگر در دستیابی به اعداد ثابت نرخ عصاره‌گیری مشکل دارید، توصیه می‌کنم هنگام استفاده از اطلاعات عصاره‌گیری برای به دست آوردن میزان پرورد برشته‌کاری احتیاط کنید.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است