دانلود و خرید کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب) ادل فابر ترجمه گروه مترجمان شنیدار
تصویر جلد کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب)

کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب)

کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب) نوشتهٔ ادل فابر و الین مازلیش و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب)

با مطالعه کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب) در می‌یابیم که چگونه با فرزندانمان ارتباط مؤثری داشته باشیم؟

همواره تربیت فرزند از اصلی‌ترین دغدغه‌های پدر و مادرها بوده است. آیا شما هم از آن دسته والدینی هستید که با فرزندتان که همواره در برابر شما می‌ایستد، در کشمکش هستید؟ آیا از اینکه نمی‌توانید با فرزندتان ارتباط محترمانه‌ای برقرار کنید در رنج هستید؟ یک رابطه خوب بین والدین و فرزندان، با کتک زدن، سرزنش کردن یا داد و فریاد کردن به وجود نمی‌آید؛ بلکه عشق و محبتی که پیونددهنده والدین و فرزندان است چنین رابطه‌ای را می‌سازد. این کتاب به والدین یاد می‌دهد چگونه با استفاده از روش‌های ساده و کاربردی، رابطه‌‌ای هماهنگ و عاشقانه با فرزندانشان داشته باشند.

این کتاب حاصل تحقیقات طولانی مدت نویسندگان این کتاب بر روی والدین، در مدرسه و مؤسسه‌ای است که خودشان تأسیس کردند. از زمان انتشار اولین نسخه این کتاب در دهه ۱۹۸۰، سه میلیون نسخه از آن در سراسر جهان فروخته شده است. این کتاب راهنمای هزاران پدر و مادر در سراسر جهان بوده است. کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم، از طریق روش‌های متنوعی مانند کارتون، داستان و تمرین، به والدین کمک می‌کند تا یاد بگیرند چگونه با چالش‌برانگیزترین شغل روی زمین، یعنی تربیت فرزندانشان، کنار بیایند. ادل فابر و الین مازلیش از زمان انتشار اولین کتاب خود، پدر و مادرهای بسیاری را از سراسر جهان طرفدار خود ساخته‌اند. پدران و مادران بسیاری از روش‌های این کتاب برای بهبود روابط خود و فرزندانشان استفاده کرده‌اند. آنها یاد گرفته‌اند که چگونه با فرزندان خود ارتباط برقرار کنند و جو حاکم بر خانواده را از فضایی پرتنش و آشفته، به فضایی محبت‌آمیز و آرام تغییر بدهند.

خواندن کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چگونه با کودکمان صحبت کنیم، چگونه به او گوش کنیم (خلاصه کتاب)

«در گام بعدی، والدین پس از پذیرش احساسات فرزندان، برای حل مشکل باید چه کاری انجام دهند؟ در این مرحله، گوش دادن بسیار مهم است. متأسفانه، بسیاری از والدین در برخورد با کودکشان، ترجیح می‌دهند به جای آنکه با آرامش به کودکشان گوش بدهند، گفتگو را هر چه سریع‌تر به پایان برسانند.

زمانی که کودکتان دچار احساسات منفی می‌شود، باید به احساسات قدیمی خود، مثل نادیده گرفتن، انکار کردن، پند و اندرز دادن و غیره غلبه کنید. پدری می‌گفت: «هنگامی نسبت به نیازهای روحی پسرم حساسیت بیشتری پیدا کردم که احساسات خدشه‌دارشده و ناراحت‌کننده او را با زخم‌های ظاهری و جسمی بدن وی یکسان و برابر دانستم.»

برای مثال، وقتی فرزندتان یک بعدازظهر کامل را در مدرسه صرف ساختن یک خرگوش عروسکی کرده است، اما بر حسب اتفاق، گوش خرگوش می‌شکند، واکنش شما در این موقعیت چیست؟

اگر فوراً بگویید: «چیزی نشده، این فقط یه گوشه! چیزی نشده که به خاطرش گریه کنی»، قطعاً پاسخی جز گریه و عصبانیت بیشتر دریافت نخواهید کرد.

چه بزرگ باشید، چه کودک، شنیده شدن و درک شدن همان چیزی است که بیشتر مردم آرزویش را دارند.

سؤالی که ممکن است در رابطه با این موضوع، ذهن برخی والدین را به خودش مشغول کند این است: «حتی اگر بچه‌ها رفتار نامناسبی از خود نشان دهند باز هم باید به حرف‌هایشان گوش بدهم و با آنها موافقت کنم؟»

واقعیت این است که ما نباید پذیرش احساسات کودکان را معادل پذیرش اعمال و رفتار آنها بدانیم. آیا شما هم فکر می‌کنید اکثر بچه‌ها سرکش هستند؟ هرچه یک رفتار از نظر والدین نامطلوب‌تر باشد، بچه‌ها بیشتر تمایل به انجام آن دارند. اگر صرفاً آنها را مجبور کنید دست از کارشان بردارند، نتیجه معکوس خواهد بود. برعکس، اگر با بچه‌ها همراه شویم و با آنها در یک جبهه قرار بگیریم، متوقف کردن رفتارشان آسان‌تر می‌شود.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۴٫۴ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۳ صفحه

حجم

۱۴٫۴ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۳ صفحه

قیمت:
۵,۰۰۰
۳,۷۵۰
۲۵%
تومان