تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
معرفی کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
معرفی کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
کتاب الکترونیکی «جادوی کوچینگ در داستان کسبوکار» (جادوی کوچینگ) نوشتهٔ جعفر کریمنژاد و منتشرشده توسط نشر نسیم تحول، اثری در حوزهٔ مشاوره و مربیگری اجرایی برای کسبوکارهاست. این کتاب با بهرهگیری از روایت داستانی، مفاهیم و تکنیکهای کوچینگ را به مدیران، رهبران و علاقهمندان به توسعه فردی و سازمانی معرفی میکند. نویسنده تلاش کرده است با مثالها و داستانهای واقعی، نقش کوچینگ را در حل چالشها و رشد کسبوکارها نشان دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
«جادوی کوچینگ در داستان کسبوکار» به بررسی نقش کوچینگ در فضای کسبوکارهای امروزی میپردازد و تلاش میکند با رویکردی داستانمحور، مفاهیم پیچیدهٔ کوچینگ را برای مخاطبان ملموس کند. این کتاب در سالهای اخیر و در دورهای که سازمانها با تغییرات سریع و رقابتهای فشرده روبهرو هستند، نوشته شده است. جعفر کریمنژاد، نویسندهٔ کتاب، با تکیه بر تجربیات چند دههای خود در حوزهٔ مشاوره و کوچینگ، به اهمیت کوچینگ برای مدیران و تیمها اشاره میکند و نشان میدهد که چگونه این ابزار میتواند به رشد فردی، بهبود عملکرد تیمی و عبور از بحرانها کمک کند. کتاب با استفاده از داستانهای واقعی و مثالهای کاربردی، خواننده را با چالشها و راهحلهای کوچینگ در محیطهای کاری آشنا میکند و به جای تئوریپردازی صرف، بر انتقال تجربه و آموزش غیرمستقیم تأکید دارد. در کنار معرفی مفاهیم پایه، به تفاوت کوچینگ با مشاوره و منتورینگ نیز پرداخته شده و نقش کوچینگ در توسعه رهبری، مدیریت تغییرات و ارتقای فرهنگ سازمانی بررسی میشود.
خلاصه کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
در «جادوی کوچینگ در داستان کسبوکار»، نویسنده ابتدا با تعریف کوچینگ و تمایز آن از مشاوره و منتورینگ، چارچوبی برای فهم بهتر این مفهوم ارائه میدهد. کتاب نشان میدهد که کوچینگ فرایندی حمایتی است که به افراد و تیمها کمک میکند تا با پرسشهای هدفمند و خودآگاهی، راهحلهای مناسب را برای مسائل خود بیابند. در ادامه، به کاربردهای کوچینگ در کسبوکارهای امروزی پرداخته میشود؛ از جمله توسعه مهارتهای رهبری، بهبود عملکرد تیمها، مدیریت تغییرات سازمانی و افزایش انگیزه و بهرهوری. نویسنده با روایت داستانهایی از شرکتها و تیمهای واقعی، نشان میدهد که چگونه کوچینگ میتواند فرهنگ سازمانی را متحول کند، تعارضات را کاهش دهد و به رشد پایدار منجر شود. بخشهایی از کتاب به چالشهای رایج در محیطهای کاری مانند مقاومت در برابر تغییر، ضعف ارتباطات و کاهش انگیزه اختصاص یافته و نقش کوچینگ در غلبه بر این موانع توضیح داده میشود. همچنین، راهکارهایی برای طراحی برنامههای کوچینگ موفق و ارزیابی تأثیر آن بر عملکرد سازمان ارائه شده است. در نهایت، کتاب بر اهمیت داستانگویی به عنوان ابزاری برای آموزش غیرمستقیم و انتقال تجربه تأکید میکند و نمونههایی از موفقیت تیمها و مدیران با بهرهگیری از کوچینگ را روایت مینماید.
چرا باید کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار را خواند؟
این کتاب با ترکیب روایت داستانی و آموزش عملی، مفاهیم کوچینگ را به زبانی ملموس و قابلدرک برای مدیران، رهبران و علاقهمندان به توسعه فردی و سازمانی ارائه میدهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با تفاوتهای کوچینگ، مشاوره و منتورینگ آشنا میشود و میآموزد چگونه کوچینگ میتواند به حل مشکلات واقعی کسبوکار، بهبود عملکرد تیمها و عبور از بحرانها کمک کند. استفاده از مثالهای واقعی و داستانهای کاربردی، یادگیری را عمیقتر و ماندگارتر میسازد و ابزارهایی برای ارتقای مهارتهای رهبری، مدیریت تغییر و افزایش انگیزه در اختیار مخاطب قرار میدهد.
خواندن کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مدیران، رهبران سازمانی، کارآفرینان، مشاوران کسبوکار و علاقهمندان به توسعه فردی و تیمی مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالشهایی مانند مدیریت تغییر، کاهش انگیزه، ضعف ارتباطات یا نیاز به ارتقای مهارتهای رهبری روبهرو هستند، میتواند راهگشا باشد.
فهرست کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
- مقدمهای بر کوچینگ در دنیای کسبوکار: معرفی اهمیت کوچینگ و آشنایی با مفهوم جادوی کوچینگ. - چرا کوچینگ؟ چرا داستان؟: توضیح دربارهٔ انتخاب داستان به عنوان ابزار آموزش کوچینگ و کاربرد آن در کسبوکار. - فصل ۱: مفهوم کوچینگ و جادوی آن در کسبوکار: تعریف کوچینگ، تفاوت آن با مشاوره و منتورینگ، کاربردها و چالشهای رایج. - فصل ۲: جادوی کوچینگ برای رهبری کسبوکار: نقش کوچینگ در توسعه مهارتهای رهبری، مدیریت تیمهای متنوع و تصمیمگیری هوشمندانه. - فصل ۳: داستانهای کسبوکار؛ از مشکلات تا راهحلها: استفاده از داستانها برای انتقال مفاهیم کوچینگ و روایت نمونههای موفقیت. - فصل ۴: کوچینگ در تیمهای کاری: نقش کوچینگ در ارتقای همکاری، کاهش تعارضات و افزایش انگیزه تیمی. - فصل ۵: کوچینگ در دوران تغییر و بحرانهای سازمانی: مدیریت تغییرات، کاهش استرس و حفظ روحیه تیمها. - فصل ۶: ارزیابی تأثیر کوچینگ بر کسبوکار: روشهای سنجش موفقیت کوچینگ و تأثیر آن بر رشد پایدار سازمان. - فصل ۷: چگونه یک برنامه کوچینگ موفق طراحی کنیم؟: نکات کلیدی و گامهای اجرایی برای راهاندازی برنامه کوچینگ. - فصل ۸: جادوی کوچینگ در توسعه فردی و شغلی: نقش کوچینگ در رشد فردی، تعیین اهداف شغلی و افزایش خودآگاهی. - نتیجهگیری: جمعبندی و تأکید بر اهمیت کوچینگ در تحول کسبوکارها.
بخشی از کتاب جادوی کوچینگ در کسب و کار
«در دنیای پیچیده و پرشتاب کسبوکارهای امروزی، جستجو برای ابزارها و استراتژیهای موثّر برای دستیابی به موفقیت و رشد پایدار هیچگاه متوقف نشده است. اما در میان تمامی روشها و تکنیکها، یکی از قدرتمندترین و تحولآفرینترین ابزارها که توجه زیادی را به خود جلب کرده، کوچینگ است. این فرآیند که به رشد فردی و حرفهای افراد و تیمها کمک میکند، فراتر از یک مشاوره ساده است و به شکلی عمیقتر توانمندیها و استعدادهای نهفته افراد را کشف و پرورش میدهد. در ایران و دیگر نقاط جهان، کسبوکارها با چالشهای مختلفی روبهرو هستند؛ از رقابت شدید و تغییرات سریع بازار گرفته تا فشارهای اقتصادی و مشکلات داخلی سازمانی. در چنین شرایطی، مدیران و رهبران کسبوکار نیاز دارند ابزارهایی داشته باشند که به آنها کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرند، تیمهای خود را به شکل موثری هدایت کنند و در نهایت از بحرانها به فرصتهای جدید دست یابند. و اینجاست که جادوی کوچینگ وارد میدان میشود. من، جعفر کریمنژاد نویسنده، محقق و مشاور کسبوکار، در طول حدود چهار دهه از عمرم در دنیای کسبوکارهای مختلف، تجربههای بسیاری کسب کردهام. با سالها پژوهش و تجربه عملی در این حوزه، درک عمیقتری از نیازهای مدیران و کارآفرینان به دست آوردهام و در این کتاب قصد دارم بخشی از آن تجربیات را با شما به اشتراک بگذارم. علاوه بر این، در سالهای اخیر در حوزه داستانسرایی و کاربرد آن در کسبوکار نیز فعالیت کردهام و چندین جلد کتاب در این زمینهها نوشتهام. این کتاب «جادوی کوچینگ در داستانهای کسبوکار»، با هدف معرفی کوچینگ به عنوان یک ابزار قدرتمند در دنیای کسبوکارها نوشته شده است. من در این کتاب، به شکلی ساده و قابل درک برای مدیران و کارآفرینان ایرانی، مفهوم کوچینگ را بررسی میکنم و به شما نشان میدهم که چگونه از این ابزار میتوان برای حل چالشها، بهبود عملکرد تیمها، ایجاد تغییرات پایدار و در نهایت، رشد کسبوکارها استفاده کرد.»