کتاب جادو
معرفی کتاب جادو
کتاب «جادو» نوشتۀ راندا برن و ترجمۀ رویا فولادوند است و انتشارات ربط آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب جادو
کتاب جادو به نیروی قدرتمند قدردانی و شکرگزاری میپردازد که به گفتۀ راندا برن، کلید استفاده از قانون جذب است. این کتاب با رویکردی عملی و الهامبخش به مخاطب میآموزد که چگونه میتواند از قدرت قدردانی برای جذب چیزهایی که میخواهد، بهرهمند شود. برن در این کتاب ادامهدهندهٔ راه کتاب راز است که به مفهوم قانون جذب و نقش تفکر مثبت در دستیابی به اهداف پرداخته بود. در جادو، ۳ مرحله مهم از قانون جذب توضیح داده میشود: تعیین هدف - مرحلهای که در آن فرد آرزوی خود را مشخص میکند. ارتقای ارتعاش - در این مرحله فرد باید انرژی مثبت و اشتیاق خود را به خواستهاش بیفزاید. این مرحله گاهی دشوار است، بهخصوص زمانی که فرد در شرایطی نامطلوب به سر میبرد و سومین مرحله قدردانی - این بخش از قانون جذب، همان عنصر کلیدی است که برن بر آن تأکید ویژهای دارد. او قدردانی را نیرویی جادویی میداند که به فرد کمک میکند ارتعاش خواستهاش را به طرز فوقالعادهای بالا ببرد.
کتاب جادو در حقیقت آموزش میدهد که چگونه قدردانی و شکرگزاری بهتدریج در ناخودآگاه جای میگیرد و باعث میشود که جذبکردن خواستهها به عادتی طبیعی در زندگی تبدیل شود. برن معتقد است با تمرین مستمر و تمرکز بر حس شکرگزاری، میتوان از نیروی نهفته در وجود هر انسانی بهرهمند شد و آن را به ابزاری کارآمد برای خلق یک زندگی شاد و سرشار از موفقیت تبدیل کرد. با خواندن جادو، مخاطب به سفری درونی برای کشف و بهرهبرداری از نیروی قدردانی دعوت میشود تا بتواند زندگیاش را به طرز شگفتانگیزی متحول کند.
خواندن کتاب جادو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را دوستداران کتابهای خودیاری، موفقیت و همچنین افرادی که به دنبال روشهای مؤثر برای بهبود کیفیت زندگی و دستیابی به اهداف خود هستند، یشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جادو
« احساس تازگی و دلپذیري که همه ما در بچگی داشتهایم، و همه چیز را خوب میدانستیم، هر روزمان نوید سرگرمیها و رویدادهاي تازه بود و اینکه هیچچیزی شادیمان را نقشبرآب نخواهد کرد. ولی هنگامی که بزرگ شدیم و به بلوغ رسیدیم، مسئولیتها، مشکلات، مصائب و گرفتاریها، خود را بر ما تحمیل کردند و ما ناامید شدیم و آنچه که در کودکی به آن باور داشتیم به یکباره ناپدید شد.»