کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش
معرفی کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش
کتاب الکترونیکی هاله درمانی با دستهای شفابخش نوشتۀ باربارا آن برنن و ترجمۀ مهیار جلالیانی است و انتشارات جیحون آن را منتشر کرده است. کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش دربارۀ قدرت شفابخشی در هر فرد وجود دارد و میتواند با تمریناتی این نیرو را فعال کند.
درباره کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش
باربارا آن برنن با وضوح یک فیزیکدان و شفقت یک درمانگر بااستعداد با پانزده سال تجربه حرفهای و مشاهده ۵۰۰۰ مراجع و دانشآموز، اولین مطالعۀ عمیق در زمینه انرژی انسانی را برای افرادی که به دنبال شادی، سلامتی هستند ارائه میدهد.
بدنهای فیزیکی ما درون یک بدن بزرگتر قرار دارند، یک میدان انرژی انسانی یا هاله که وسیلهای است که از طریق آن تجربه خود را از واقعیت، از جمله سلامتی و بیماری ایجاد میکنیم. از طریق این میدان انرژی است که ما قدرت درمان خود را داریم.
این جسم انرژی - که اخیراً توسط دانشمندان تأیید شده است - نقطه شروع همه بیماریها است. در اینجا قویترین و عمیقترین تعاملات انسانی ما اتفاق میافتد و پیشگام و شفادهنده همه اختلالات فیزیولوژیکی و عاطفی است.
این کتاب راهنمای شما بهسوی یک کلیت جدید است. کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش شامل مباحث زیر است.
• پارادایم جدیدی برای انسان، در سلامت، رابطه و بیماری
• درک اینکه میدان انرژی انسان چگونه به نظر میرسد، کار میکند، مختل میشود، التیام مییابد و با دوستان و عاشقان تعامل دارد.
• آموزش توانایی دیدن و تفسیر هالهها.
• مطالعات موردی تأیید شده پزشکی در مورد شفادادن افراد از تمام طبقات زندگی با انواع بیماریها.
• رهنمودهایی برای شفای خود و دیگران.
• ماجراجویی زندگی شخصی و جذاب نویسنده که به ما الگویی برای رشد، شجاعت و امکانات برای آگاهی گسترده میدهد.
خواندن کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث متافیزیک و انرژی درمانی مناسب است.
بخشی از کتاب هاله درمانی با دستهای شفابخش
«بیماران و دانشجویان من میپرسند که من از چه هنگام برای نخستینبار میدان انرژی اطراف انسانها را بچشم دیدم؟ اولین بار چه وقت متوجه شدم که این قابلیت میتواند به ابزاری سودمند مبدل گردد؟ و قابلیت ادراک هر چیز، ورای محدودۀ طبیعی حواس بشری، چه احساسی دارد؟ آیا من صاحب استعداد خاصی هستم یا این توانایی قابل آموختن و یادگیری است؟ اگر چنین است، آنان برای گسترش حواس خود باید چه کاری انجام دهند و اینکار در زندگی آنان به چه قیمتی تمام میشود..»