کتاب زن
معرفی کتاب زن
کتاب زن نوشتهٔ کریستین هانا و ترجمهٔ امیرحسین رضایی و هدی مسگران است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب زن
کتاب زن به بررسی زندگی و چالشهای زنان در دورههای گوناگون تاریخی میپردازد. کریستین هانا بهخوبی توانسته است با خلق شخصیتهای قوی و داستانهای جذاب، خوانندگان را به دنیای پیچیده و پر از احساسات زنان ببرد. این کتاب به موضوعاتی مانند عشق، خانواده، فداکاری و مقاومت در برابر مشکلات میپردازد و با نثری روان و گیرا، تجربههای مختلف زنان را به تصویر میکشد. هانا با استفاده از جزئیات دقیق و توصیفهای زنده، توانسته است داستانهایی خلق کند که همزمان هم سرگرمکننده و هم تأملبرانگیز باشند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب زن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان خارجی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زن
«آنان که اغلب نهتنها دیده نمیشوند، بلکه اذهان عمومی، کمتر گمانش به اینسو میرود که در پسِ ماجراها و وقایع تلخ و شیرین، اتفاقاتی در جریان است و کسانی در حال نقشآفرینیاند.
جنگ، ماهیتی مردانه دارد و نمیتوان به آن نظر و نگاهی جدا از جنسیت داشت؛ چرا؟ چون ذات زنانه آن هنگام که غوطهور در انرژی زنانهاش است، تناسب و سنخیتی با تخریب و ویرانی و خشونت ندارد، بلکه تمایلش به نگهداری، مراقبت و صلح است؛ البته نه اینکه یک زن قدرت تخریب و خشونتورزی نداشته باشد، دارد، خوب هم دارد! اما کجا و چرا؟
آنهنگام که سلامت و آسایش عزیزانش در ابتدا و آدمهای دیگر را در ادامه در خطر ببیند، قدرتهای نهفتهاش بیدار میشوند و چنان آتشفشان فوران میکنند؛ البته که تا بوده، به این منوال بوده که او از انرژی و توان خود، برای مراقبت و پرستاری بهره برده و همچون مرهم، از جسم و جان و روح و توان خود مایه گذاشته تا از نسل بشر و از فرزندان وطن خود مراقبت کند.
امروز، در دورانی زیست میکنیم که برخی کورکورانه، فریاد سر میدهند که چرا مردها بیشتر از زنها در جنگها کشته میشوند؟! گویی یادشان رفته آن هنگام که طفلی صغیر و ناتوان بودند، شیرة جان مادر و آغوش گرم او، به آنها حیات بخشیده و اگر همان زنها نبودند، مردی نبود که جنگافروزی کند و جان مردان دیگر را به خطر بیندازد.
بهراستی، اگر زنها نباشند، اگر تیمارگری نکنند، اگر مادری نکنند، کدام سرباز میتواند در میدان نبرد دوام بیاورد؟
چند سرباز و فرمانده، جان خود را مدیون زنانی هستند که از روح و جسم خود خرج کردند تا آنها زنده بمانند و به آغوش خانوادههایشان بازگردند؟ زنانی که بر جوانی سربازان، بر اندوه مادران آنها و غم پدرشان نیز گریستند و سعی کردند جان جگرگوشه یک خانواده را نجات دهند.
اینکه گمان شود جنگ فقط در پشت خاکریزها و یا در میان رگبار گلولهها جریان دارد، اثری بیقواره از بیخردی گمانکنندهاش است!
هیچ صحنهای، بدون پشتصحنه نیست و نمیتوان گفت هیچ اکتوری، بیشتر از تدارکاتچی زحمت کشیده است.
یک نفر جان خود را در میدان نبرد میدهد و دیگری جان خود را در پشت جبهه صرف حفظ و پرورش و مراقبت از جسم و جان بازماندگان میکند.
بهراستی، اگر زنها نبودند، اصلاً نسلی شکل میگرفت و نمو مییافت؟»
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۲۹ صفحه
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۲۹ صفحه