کتاب عشق
معرفی کتاب عشق
کتاب عشق: نقل قولهای منتخب مجموعهای نوشتهی نویسندهی معروف پائولو کوئیلو است. با خواندن این جملات وجودتان سرشار از عشق میشود و با کلماتی سرشار از عشق آشنا میشوید.
درباره کتاب عشق
در نگاه اول شاید کتاب عشق: نقل قولهای منتخب اثری ادبی و بسیار ساده بهنظر بیاید، اما بعد از اینکه خواندن آن را تمام کردید متوجه خواهید شد این کتاب واقعا چه تاثیری بر روی شما گذاشته است کتاب عشق: نقل قولهای منتخب، خلاصه و بخشهای برگزیده کتابهایی همچون یازده دقیقه، کیمیاگر، بردیا، زهیر، والکیریها، برنده تنهاست و دیگر کتابهای پائولو کوئیلو میباشد. ترجمه این کتاب را خانم فاطمه باغستانی برعهده گرفته و با لحنی روان و ساده آن را بازگردانی کرده است و انتشارات نواندیش نیز این کتاب را بهچاپ رسانده است.
در کتاب عشق: نقل قولهای منتخب بعضی از جملات و یادداشتهای او از کتابهای گوناگونش درباره موضوعاتی مانند بخشش، عظمت، انسجام و ... جمعآوری شدهاند.
چرا باید کتاب عشق: نقل قولهای منتخب را مطالعه کنیم؟
کتاب عشق: نقل قولهای منتخب بهخوبی پائولو کوئیلو و دیگر آثارش را به ما معرفی میکند و با خواندن این کتاب میتوانیم با سبک نگارش این خواننده آشنا شویم. از آنجا که این کتاب نقلقولهای منتخب را جمعآوری کرده کتاب کوتاهی است و حوصاه شما را نیز سرنمیبرد.
خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
اگر شما جزو کسانی هستید که اسم پائولو کوئیلو را زیاد شنیدهاید ولی تابه حال کتابی از او نخواندهاید بهتر است با این کتاب شروع کنید. در این کتاب میتوانید به شناخت درستی از دیگر آثار او برسید.
درباره پائولو کوئیلو
پائولو کوئیلو، نویسندهای که نامش با ادبیات معنوی و فلسفی گره خورده، در سال ۱۹۴۷ در برزیل متولد شد. او با خلق رمانهایی که به زندگی، ایمان و امید میپردازند، توانست مخاطبانی در سراسر جهان پیدا کند. آثارش نهتنها در فهرست پرفروشترین کتابها قرار گرفتهاند، بلکه به زبانهای متعددی نیز ترجمه شدهاند. سادهنویسی در کنار مفاهیم عمیق، ویژگی برجستهی کار اوست.
در میان نوشتههای متعددش، کیمیاگر بیش از همه شناخته میشود. این اثر به ماجراجویی و کشف درونی انسان میپردازد و بسیاری آن را کتابی الهامبخش میدانند. میلیونها نسخه از کیمیاگر در جهان فروخته شده و همچنان در صدر انتخاب دوستداران ادبیات است. در کنار این شاهکار، کتابهایی مانند «بریدا» و «ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد» نیز جایگاه ویژهای در میان آثار کوئیلو دارند.
بخشهایی از کتاب عشق: نقل قولهای منتخب
- همه میدانند چگونه عشق بورزند چرا که همه ما با این موهبت به دنیا آمدهایم. برخی استعدادی ذاتی برای عشق ورزیدن دارند اما بیشتر ما باید آن را دوباره بیاموزیم. باید چگونه عشق ورزیدن را به یاد آوریم و خاطرات گذشته را درهمشکنیم، شادمانیها و حزنهایش را رها کنیم، بالا و پایینهایش را فراموش کنیم تا بتوانیم به نظاره ریسمان پیوندی که در پس هر مواجهه وجود دارد، بنشینیم و بدانیم که همواره ریسمان عشق در همین نزدیکی است.
- عشق نه بزرگ است نه کوچک. عشق به سادگی خود عشق است. نمیتوان آن را به سان جادهای با متر و کیلومتر اندازه گرفت. اگر چنین کردی بدان که احساس ناب خود را با آنچه دیگران میگویند یا آنچه در امیدش بودهای، قیاس کردهای. با این کار تنها داستانهای دیگران را شنوا خواهی شد و از ادامه مسیر خود باز خواهی ماند.
درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس
چرا کتاب یازده دقیقه پاءلو نیست در طاقچه
این کتاب نقل قول هایی درباره ی عشق از کتاب های مختلف نویسنده است. به نظرم هم محتوای بسیار خوبی داره و هم صفحه آرایی زیبایی. موقع خوندنش احساس خوبی داشتم.
کتاب خوشگلیه اما بیشتر شبیه شعره برای سرگرمی خوبه
دوستان عزیز... خواهشا اگه ترجمه بهتر هم از این کتاب هست منو راهنمایی بفرمایین