کتاب بزرگ فکر کن
معرفی کتاب بزرگ فکر کن
کتاب بزرگ فکر کن نوشتهٔ دیمون زاهاریادس و ترجمهٔ فرناز ولی زاده است. انتشارات اندیشه آگاه این کتاب را منتشر کرده است. این اثر، راهنمایی ۱۰مرحلهای برای رسیدن به برتری است.
درباره کتاب بزرگ فکر کن
کتاب بزرگ فکر کن را یک راهنمای ۱۰مرحلهای برای رسیدن به برتری، انجام کارهای خارقالعاده و استفاده از پتانسیل کامل زندگی معرفی کردهاند. این کتاب به ما نشان داده است چگونه از امروز بزرگتر فکر کنیم و کمک میکند شیوهای کاملاً متفاوت برای مشاهدهٔ جهان اطرافمان ایجاد کنیم. گفته شده است که هدف دوم این کتاب الهامبخشیدن به ماست؛ همچنین این کتاب به ما در مقابله با مقاومت درونی کمک میکند. همراه شوید با دیمون زاهاریادس.
خواندن کتاب بزرگ فکر کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره دیمون زاهاریادس
دیمون زاهاریادس سالها در محیطهای کاری مختلف به کارمندی مشغول بود. او با وجود میل خود باید در جلسات غیرضروری، محیطهای کاری شلوغ و پر از حواسپرتی حضور پیدا میکرد و مجبور به رعایت فرهنگ سازمانی آنها میشد؛ تا اینکه این کارها را رها کرد و شروع به راهاندازی شغل مستقل خود کرد. او در اوقات فراغت و با ارائهٔ کمپینهای بازاریابی محتوا که توسط کسبوکارهای روبهرشد امروزی برای جذب مشتریان استفاده میشود، مهارتهای خود را در زمینهٔ تولید محتوا به نمایش میگذارد. کتابهای «هنر غرقهگی»، «قدرت رهاکردن»، «چطور بهتر تصمیم بگیریم؟» و «انقلاب عادتهای کوچک» از آثار مکتوب او است.
بخشی از کتاب بزرگ فکر کن
«با خواندن این کتاب از منبع قدرتمندی برای توانمندسازی شخصی بهرهمند شدهاید. این حس توانمندی به شما امکان میدهد تا اهداف بالاتری داشته باشید، برنامههای بلندپروازانه طراحی کرده و به روشی که خودتان میخواهید زندگی کنید. اکنون این اختیار را دارید که رؤیاهایتان را بدون وابستگی به انتظارات دیگران دنبال کنید. شما این آزادی را دارید که روی تواناییتان برای یادگیری، رشد، انطباق و تحقق اهدافتان در آینده (که امروز غیر ممکن به نظر میرسند) تمرکز کنید.
این دیدگاه جدید در مورد استعدادها، نقاط قوت، تواناییها و ظرفیتهایتان همه چیز را تغییر میدهد:
- الگوهای فکریتان را دوباره برنامهریزی میکند.
- نگرشتان را تغییر خواهد داد.
- رفتارتان را هدایت خواهد کرد.
- جهانبینیتان را تغییر خواهد داد.
- شما را تشویق میکند تا نوع نگاهتان نسبت به خودتان را دوباره قاببندی کنید.
- به شما انگیزه میدهد تا دوباره تعریف کنید که چه کسی هستید و میخواهید به چه کسی تبدیل شوید.
- خودباوری تزلزلناپذیری را در شما تسریع و تقویت خواهد کرد.
طرز فکرتان بر هر جنبهای از زندگیتان (چه بخواهید و چه نخواهید) تأثیر میگذارد و نهتنها تجارب روزانهتان را کنترل میکند، بلکه موقعیتها و شرایطی که تأثیر طولانیمدت دارند را دیکته میکند. همچنین
- اهدافی که دنبال میکنید و موفقیتهایی که به دست میآورید را تعیین میکند.
- بر نحوه رشد و تکامل روابطتان تأثیر میگذارد.
- نحوه واکنشتان به بازخوردهای مفید و همچنین انتقادات مضر را شکل میدهد.
- هنگامی که با مشکلات و چالشها مواجه میشوید، سلامت عاطفیتان را کنترل میکند.
- میزان تأثیر منتقد درونیتان بر شما را تعیین میکند.
- بر نحوه تفسیر مشکلات، نحوه یادگیری و سازگاریتان و نحوه غلبه بر آن مشکلات تأثیر میگذارد.»