کتاب غلبه بر بحران ویلیام اچ. مک ریون + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب غلبه بر بحران

کتاب غلبه بر بحران

معرفی کتاب غلبه بر بحران

کتاب غلبه بر بحران (درس‌هایی برای مقابله با چالش‌های زندگی) با عنوان اصلی Conquering Crisis: Ten Lessons to Learn Before You Need Them نوشتهٔ ویلیام اچ. مک ریون و ترجمهٔ سمیرا آزادپیما توسط انتشارات اندیشه آگاه منتشر شده است. در این کتاب، دریاسالار ویلیام اچ. مک‌ریون به تفصیل به شرح داستان‌هایی از زندگی شخصی و حرفه‌ای خود می‌پردازد. این روایت‌ها در واقع حاوی درس‌ها و نکات ارزشمندی هستند که هدف اصلی آن‌ها، ارائهٔ راهکارهای عملی و گام‌های مشخص به خوانندگان برای رویارویی و مدیریت مؤثر بحران‌هاست. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غلبه بر بحران

کتاب غلبه بر بحران مجموعه‌ای از داستان‌های زندگی و حرفه‌ای نویسنده، دریاسالار ویلیام اچ. مک‌ریون، است که با درس‌ها و نکات مهم همراه شده‌اند. هدف اصلی کتاب ارائه گام‌های مشخصی به خواننده برای مقابله با بحران‌ها است. این گام‌ها شامل تشخیص خطر، گزارش‌های اولیه، استفاده از حقیقت به عنوان سلاح، مدیریت محدودیت‌های زمانی، برقراری ارتباط مؤثر، حفظ روحیه سازمانی و جمعی، یافتن بهترین توصیه‌ها، اولویت‌بندی گزینه‌های موجود و از همه مهم‌تر، حل بحران هستند. مک‌ریون در طول چهل سال رهبری سازمان‌های بزرگ و کوچک، با انواع فجایع، از بحران‌های شخصی گرفته تا عملیات‌های نظامی ناموفق، مواجه شده و از هر یک از این لحظات جان سالم به در برده و پیشرفت کرده است. او معتقد است که غلبه بر بحران تنها به معنای زنده ماندن در دوران دشوار نیست، بلکه به معنای شکوفایی در بحران و قوی‌تر شدن از نظر شخصی و سازمانی است. این کتاب ابزارهای لازم برای تبدیل شدن به یک رهبر موفق در مواجهه با اتفاقات غیرمنتظره را در اختیار شما قرار می‌دهد.

خلاصه کتاب غلبه بر بحران

کتاب غلبه بر بحران با الهام از داستان واقعی ماموریت آپولو ۱۳، به بررسی ماهیت بحران و تفاوت رهبری در شرایط عادی و بحرانی می‌پردازد. نویسنده، دریاسالار ویلیام اچ. مک‌ریون، با بیان تجربیات شخصی خود در مواجهه با بحران‌ها، مدل پنج مرحله‌ای برای مدیریت بحران را معرفی می‌کند: ارزیابی، گزارش‌دهی، مهار، شکل‌دهی و مدیریت. او تأکید می‌کند که رهبری در بحران نیازمند ابزارهای بیشتری است؛ چرا که بحران‌ها بی‌تجربگی را افزایش، اعتماد به نفس را به چالش، روحیه تیم را تحت فشار و ظرفیت‌های سازمانی را درگیر می‌کنند. کتاب به خواننده می‌آموزد که چگونه با تشخیص صحیح موقعیت، گزارش‌دهی دقیق و شفافیت کامل، از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کرده و اوضاع را به نفع خود تغییر دهد. همچنین، اهمیت حفظ روحیه تیمی و ارتباط مؤثر در شرایط بحرانی مورد تأکید قرار گرفته و با ارائهٔ داستان‌ها و درس‌های کاربردی، به خواننده کمک می‌شود تا نه تنها از بحران‌ها جان سالم به در ببرد، بلکه از آنها قوی‌تر بیرون بیاید.

چرا باید کتاب غلبه بر بحران را بخوانیم؟

کتاب غلبه بر بحران را باید خواند زیرا به شما ابزارهای لازم برای مقابله با چالش‌های غیرمنتظره زندگی و شکوفایی در شرایط سخت را ارائه می‌دهد. این کتاب با تکیه بر تجربیات واقعی نویسنده، به شما می‌آموزد که چگونه بحران‌ها را تشخیص دهید، دقیق گزارش‌دهی کنید، حقیقت را به عنوان سلاح به کار گیرید و با مدیریت زمان و حفظ روحیه تیمی، از هر بحرانی قوی‌تر بیرون بیایید، چه در زندگی شخصی و چه در موقعیت‌های سازمانی.

خواندن کتاب غلبه بر بحران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به رهبران و مدیران در هر سطحی، که نیاز به آمادگی برای مواجهه با بحران‌ها و مدیریت مؤثر آنها دارند، افرادی که در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود با چالش‌ها و موقعیت‌های اضطراری روبرو هستند و به دنبال راهکارهای عملی برای غلبه بر آنها می‌گردند، کسانی که علاقه‌مند به یادگیری از تجربیات واقعی افراد موفق در مدیریت بحران هستند، افرادی که می‌خواهند مهارت‌های ارتباطی و تصمیم‌گیری خود را در شرایط فشار و استرس بهبود بخشند، پیشنهاد می‌شود.

درباره ویلیام اچ. مک ریون

ژرار ویلیام اچ. مک‌ریون، که سابقاً دریاسالار نیروی دریایی ایالات متحده بوده و اکنون بازنشسته است، به عنوان نویسنده‌ای شناخته‌شده و پرفروش در لیست نیویورک تایمز مطرح است. از جمله آثار او می‌توان به «تختخوابت را مرتب کن»، «خِرد اَبَرغوک»، «داستان‌های دریا: زندگی من در عملیات ویژه» و «رمز قهرمانی» اشاره کرد که همگی در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گرفته‌اند. مک‌ریون در طول سی و هفت سال خدمت خود در نیروی ویژه دریایی، در سطوح مختلف فرماندهی ایفای نقش کرده و در نهایت به عنوان دریاسالار چهار ستاره، فرماندهی تمامی نیروهای عملیات ویژه ایالات متحده را بر عهده داشته است. پس از بازنشستگی از ارتش، او از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ ریاست سیستم دانشگاه تگزاس را عهده‌دار بود. او در حال حاضر به همراه همسرش جورجیان در آستین تگزاس زندگی می‌کند.

بخشی از کتاب غلبه بر بحران

«تقریباً هفتاد و پنج سال پیش، اتحاد جماهیر شوروی تمام مسیرهای زمینی به برلین غربی را مسدود کرد و تلاش کرد تا ایالات متحده و متحدان غربی‌مان را از شهر بیرون کند. این شهر با بیش از دو میلیون نفر جمعیت، تنها برای یک ماه ذخیره غذا و آب داشت. با شروع زمستان، زغال سنگ مورد استفاده برای گرم کردن خانه‌ها به سرعت کاهش یافت و ترس از گرسنگی هر روز بیشتر می‌شد. تصاویر خانواده‌های گرفتار در پشت خطوط شوروی، کودکان دچار سوءتغذیه و سالمندان در حال تقلا، در سراسر جهان غرب پخش می‌شد. آمریکایی‌ها خواهان اقدام بودند. ما تازه در یک جنگ جهانی شرکت کرده بودیم و اکنون به نظر می‌رسید که متحد سابقمان، اتحاد جماهیر شوروی، در حال تقسیم اروپا است. باید کاری برای کمک به مردم محاصره شده در برلین غربی انجام می‌شد. در طول سال بعد، بیش از ۲۷۷۰۰۰ پرواز حدود ۲/۳ میلیون تن تدارکات را به شهر درگیر جنگ رساندند. در اوج خود، هواپیماهای متفقین تقریباً هر سی ثانیه یک بار فرود می‌آمدند، شاهکاری شگفت‌انگیز که حتی امروزه نیز به سختی می‌توان با آن رقابت کرد. آنچه در موفقیت این عملیات هوایی نادیده گرفته شد، افسران باتجربه‌ای بودند که این مأموریت را برنامه‌ریزی و اجرا کردند. برجسته‌ترین آن‌ها، ژنرال ویلیام اچ. تانر۱۲۶ بود که در طول جنگ جهانی دوم، عملیات هوایی بسیار موفق هند و چین بر فراز هیمالیا را رهبری کرد. تجربه تانر مانع از نیاز به عجله در برنامه‌ریزی شد. او از قبل می‌دانست چه کاری باید انجام شود و آن را به شیوه‌ای متفکرانه و سنجیده اجرا کرد، حتی با وجود اینکه جدول زمانی محدود بود.»

۱۴۰۴/۰۴/۰۳

من از بین کتاب هایی که روانشناسی خواندم بر رفتار و گفتار و کردار من تاثیر بسیار زیادی گذاشت پیشنهاد میکنم بخوانید