دانلود و خرید کتاب داستان ها هم می فروشند تام شرایتر ترجمه مریم اصغرپور

نویسنده:تام شرایتر
انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب داستان ها هم می فروشند

کتاب داستان ها هم می فروشند نوشتهٔ تام شرایتر و ترجمهٔ مریم اصغرپور است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی نحوهٔ پراسپکت‌سازی، فروش و ساخت کسب‌وکار به همراه چند داستان است.

درباره کتاب داستان ها هم می فروشند

کتاب داستان ها هم می فروشند برای افرادی که در حوزهٔ بازاریابی و فروش فعالیت می‌کنند، اهمیت ویژه‌ای دارد. در دنیای امروز که مخاطبان با حجم فراوانی از اطلاعات مواجه‌اند، استفاده از داستان‌گویی به عنوان یک ابزار قدرتمند می‌تواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. تام بیگ ایل شرایدر با ارائه داستان‌های واقعی و آموزنده به شما کمک می‌کند تا بتوانید پیام‌های خود را به صورت جذاب و موثر منتقل کنید.

در این کتاب، نویسنده به شما یاد می‌دهد که چگونه داستان‌های کوتاه و الهام‌بخش می‌توانند به فروش شما کمک کنند. او تاکید می‌کند که مردم به داستان‌ها بیشتر از واقعیت‌های خشک و بی‌روح واکنش نشان می‌دهند. از طریق مثال‌ها و داستان‌های واقعی، شرایدر به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید با استفاده از داستان‌گویی به شکستن مقاومت‌های مشتریان بپردازید و آن‌ها را به خرید محصولات و خدمات شما ترغیب کنید.

درباره نویسنده

تام بیگ ایل شرایدر یکی از پیشروان بازاریابی شبکه‌ای و فروش مستقیم است. او با بیش از ۳۰ سال تجربه در این حوزه نویسندهٔ چندین کتاب پرفروش است که از جمله آن‌ها می‌توان به «چرا آن‌ها بله می‌گویند» و «کوتاه و مفید» اشاره کرد.

خواندن کتاب داستان ها هم می فروشند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب داستان ها هم می فروشند

«چرا؟ چون این افراد از بهترین گوینده‌ها و شنونده‌ها بوده‌اند. آیا مهارت برقراری ارتباط، مسئله‌ای نیست که نتورکرها بیشتر از هر چیزی به آن نیاز دارند؟ توانایی انتقال پیامی که در فکرتان می‌گذرد و واردکردن آن در سر پراسپکت‌هایتان به طوری که همان چیزي را ببینند که شما می‌بینید. مطالبی که در این کتاب می‌خوانید داستان‌هایی هستند که من از آنها برای برقراریي ارتباط با پراسپکت‌ها و نتورکرها استفاده می‌کنم. بعضی از آنها به قدری قدیمی هستند که به سختی می‌توان نویسنده اصلیشان را پیدا کرد. اگر می‌خواهید از سازنده‌های نخبه در نتورک مارکتینگ باشید، فقط این جمله را به خاطر بسپارید: واقعیت‌ها می‌گویند، داستان‌ها می‌فروشند.»

معرفی نویسنده
عکس تام شرایتر
تام شرایتر

تام شرایتر بیش از پنج دهه مهم‌ترین کتاب‌های نتورک مارکتینگ و بازاریابی چندسطحی را نوشت و تمام شهرت و ثروتش را از آموزش مفاهیم این نوع از بازاریابی به فروشندگان آمریکایی به دست آورد.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است