کتاب هوش مصنوعی
معرفی کتاب هوش مصنوعی
کتاب الکترونیکی هوش مصنوعی نوشتۀ بهنام رباطی است و انتشارات ماهوی خورشید آن را منتشر کرده است. کتاب هوش مصنوعی، به بررسی مفهوم هوش مصنوعی و معرفی آن پرداخته است.
درباره کتاب هوش مصنوعی
هوش مصنوعی یک تکنولوژی نوآورانه و دگرگونکننده است که در سالهای اخیر در صنایع مختلف، تغییرات زیـادی ایجـاد کـرده اسـت. ایـن تغییـر و توسـعه در صـنایع، بـه سیستمهایی اشاره دارد که قادر به انجام وظایفی هسـتند کـه نیـاز بـه هـوش انسـانی ماننـد تصمیمگیری، ادراک بصری و تشخیص گفتار دارد. همانطور که هـوش مصـنوعی تکامـل مییابد و پیچیدهتر میشود، تأثیر آن بر جامعه بیشتر و جامعتر خواهد شد. هوش مصنوعی به ماشینها اجازه میدهد تا قابلیتهای ذهن انسـان را مدلسازی یـا حتی بهبود ببخشند. از توسعه اتومبیلهای خودران تا گسـترش ابزارهـای هـوش مصـنوعی مولد مانند ChatGPT و گوگل Bard ، هوش مصنوعی به طور فزایندهای در حـال تبدیلشدن به بخشی از زندگی روزمره است و شرکتهای بیشماری در حـال سرمایهگذاری در این بخش هستند
در حال حاضر بسیاری از امـورات روزانهای کـه انجـام میدهیم، ماننـد جسـتجوی اینترنت، تبلیغاتی کـه مطـابق بـا خواسـته و میـل ماسـت یـا گشتوگذار در صـفحات شبکههای اجتماعی متأثر از هوش مصنوعی است. در این لحظـه، کـاربر هـیچ ایدهای در مورد استفاده از هوش مصـنوعی نـدارد؛ دلیـل اصـلی آن ایـن اسـت کـه نمیداند هـوش از آن هـوش ِ مصنوعی واقعاً چیست و چهکارهایی انجـام میدهد. ازآنجاییکه آینـده مصنوعی خواهد بود؛ بهتر است بهجای نگران بودن در مورد هوش مصنوعی، یـاد بگیـریم که چهکارهایی را میتوانیم با آن انجام دهیم و اطلاعاتمان را در این زمینه بیشتر کنیم.
در کتاب هوش مصنوعی بررسی خواهد شد که هوش مصنوعی چیست و چرا رشـد روزافزون آن حایز اهمیت است و چرا درک اساسی از این تکنولوژی تحولآفرین بسیار مهم است.
خواندن کتاب هوش مصنوعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث علمی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب هوش مصنوعی
«تفکر در مورد آیندهی هوش مصنوعی میتواند برای عموم جامعه به خاطر تصویری کـه توسـط رسانههای تنـدرو یـا سـینمای ژانر علمی - تخیلـی یـا اختصاراً FI-SCI از آن ساختهاند؛ دلهرهآور باشد، اما به دست آوردن درک اساسـی از ایـن تکنولـوژی بـا توجـه بـه اهمیت فزایندهی آن در زندگی روزمره ما ضروری است. تصـویری کـه درحـال حاضـر در ذهن مخاطب نقش بسته، بـدترین و تاریکترین جنبهی ایـن تکنولـوژی میباشد کـه رباتهای عاری از احساس در نهایت بـه خودآگاهی رسـیده و نسـل بشـر را تهدیـدی در مقابل اهداف خود میداند. بدون در نظر گرفتن عوامل محدودکنندهی سـرعت پیشـرفت هوش مصنوعی و بـا آزاد گذاشتن دسـت ریسـرچرها و محققـان، هنـوز سـالیان سـال تـا خودآگاهی هوش مصنوعی فاصله داریم. علاوه بر توافق نامهی بینالمللی کنتـرل هـوش مصنوعی، قانونگذاران کشورهای مختلـف نیـز بـا ارائه لایحههای متنـاوب و مختلـف، استفاده از این تکنولوژی در جهت اهداف مخرب و مغایر با موجودیـت بشـریت را ممنـوع کردهاند..»
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه