کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان
معرفی کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان
کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان، گردآوریشده به کوشش علیرضا ملکی و منتشرشده از سوی انتشارات حافظ، مجموعهای از گزیدهها و نقلقولهای الهامبخش و آموزنده از متفکران، نویسندگان و فیلسوفان برجستهی جهان است. این کتاب با گردآوری سخنان و جملات کوتاه از چهرههایی مانند آبراهام لینکلن، آلبرت انیشتین، ارسطو، آندره ژید، اشو و بسیاری دیگر، عصارهی تجربهها و اندیشههای آنان را در قالب جملات کوتاه و تأملبرانگیز به مخاطب ارائه کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان
کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان، مجموعهای از سخنان و جملات قصار اندیشمندان، نویسندگان و فیلسوفان برجستهی جهان را در خود جای داده است. کتاب حاضر با هدف انتقال تجربهها و آموزههای بزرگان، به خواننده این امکان را میدهد تا با مرور اندیشههای متنوع و گاه متضاد، نگاهی تازه به زندگی، موفقیت، عشق، آزادی، دانش و معنای هستی پیدا کند. کتاب به کوشش علیرضا ملکی تدوین شده و در آن نقلقولهایی از آثار مشهور جهان گردآوری شده است.
این مجموعه نهتنها به سخنان فیلسوفان غربی و شرقی پرداخته، بلکه جملاتی از بزرگان ادبیات، سیاست، روانشناسی و عرفان را نیز دربرگرفته است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش به سخنان یک اندیشمند اختصاص یافته و در پایان منابع و مآخذ مورد استفاده نیز ذکر شده است. این کتاب برای کسانی که بهدنبال الهامگرفتن از تجربههای دیگران هستند یا به مطالعهی جملات کوتاه و تأملبرانگیز علاقه دارند، گزینهای مناسب بهشمار میرود.
چرا باید کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان را خواند؟
این اثر فرصتی را فراهم میکند تا خواننده با اندیشهها و دیدگاههای گوناگون دربارهی زندگی، موفقیت، عشق، آزادی و معنای هستی آشنا شود. هر جمله یا نقلقول، دریچهای به تجربه و خرد یک اندیشمند میگشاید و میتواند الهامبخش یا راهگشای افراد در موقعیتهای مختلف زندگی باشد. مطالعهی این مجموعه، نهتنها به افزایش آگاهی و بینش کمک میکند، بلکه میتواند بهعنوان مرجعی برای تأمل و گفتگو مورد استفاده قرار گیرد. تنوع موضوعات و شخصیتها، این کتاب را به منبعی غنی برای علاقهمندان اندیشههای فلسفی تبدیل کرده است.
خواندن کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان جملات قصار، دوستداران فلسفه، روانشناسی و موفقیت فردی، مناسب است؛ همچنین برای دانشآموزان و دانشجویانی که بهدنبال نقلقولهای معتبر برای پژوهشها یا سخنرانیهایشان میگردند، کاربردی خواهد بود.
بخشی از کتاب گلچین سخنان اندیشمندان جهان
«شاید یکی از بهترین راههای کسب موفقیت و خوشبختی این باشد که از عبرتهای پیشینیان استفاده کنیم و از تاریخ درس بگیریم. بدون تردید انسانهای موفق زیادی هستند که با تحمل زحمات و سختیهای فراوان به قلههای موفقیت رسیدهاند و چکیدهٔ کارشان و مسیر موفقیتشان را در کتابی بیان داشتهاند. مطالعهٔ این کتابها بسیار سودمند خواهد بود و یکی از بهترین راههای موفقیت میباشد. حضرت علی در نامه (۳۱) نهجالبلاغه خطاب به امام حسن مجتبی میفرمایند: پسرم! درست است که من به اندازهٔ پیشینیان عمر نکردهام اما در کردار آنها نظر افکندم و در اخبارشان اندیشیدم و در آثارشان سیر کردم تا آنجا که گویی یکی از آنان شدهام، بلکه با مطالعهٔ تاریخ آنان، گویا از اوّل تا پایان عمرشان با آنان بودهام. پس قسمتهای روشن و شیرین زندگی آنان را از دوران تیرگی شناختم و زندگانی سودمند آنان را با دوران زیانبارش شناسایی کردم، سپس از هر چیزی مهم و ارزشمند آن را و از هر حادثهای، زیبا و شیرین آن را برای تو برگزیدم.»