دانلود و خرید کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم) علی اصغر خبره زاده
تصویر جلد کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم)

کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم)

معرفی کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم)

کتاب الکترونیکی هزار سال نثر پارسی (جلد سوم) اثر علی اصغر خبره زاده در انتشارات علمی و فرهنگی چاپ شده است. این کتاب مجموعه‌ای از برگزیده‌ترین نمونه‌های نثر پارسی از قرن سوم تا چهاردهم هجری است.

درباره کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم)

این اثر شامل مجموعه‌ای از نمونه‌های نثر پارسی از قرون مختلف است و به بررسی تغییرات و تحولات سبک‌های نگارشی و محتوایی این زبان در طی قرون می‌پردازد. نویسنده برترین آثار نثر پارسی را گردآوری کرده و با ارائهٔ توضیحات و تحلیل‌های دقیق، خواننده را با سیر تکاملی نثر پارسی آشنا می‌کند.

مجموعهٔ هزار سال نثر پارسی در ۳ جلد منتشر شده است که هر جلد به دوره‌ای خاص از تاریخ نثر پارسی می‌پردازد. در این مجموعه، نه‌تنها به بررسی آثار نویسندگان مشهور و معروف پرداخته شده، بلکه تلاش شده است تا آثار نویسندگان کمتر شناخته شده نیز معرفی شوند تا خواننده بتواند با تنوع و گستردگی نثر پارسی در طول تاریخ آشنا شود.

کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، تاریخ و فرهنگ ایران بسیار مفید است. همچنین، علاقه‌مندان به نثر کلاسیک و تاریخ ادبیات پارسی می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند. با توجه به اینکه کتاب به زبان ساده و روان نوشته شده است، برای عموم علاقه‌مندان به ادبیات پارسی نیز مناسب خواهد بود.

بخشی از کتاب هزار سال نثر پارسی (جلد سوم)

«اول ماه شعبان وارد مشهد مقدس شدیم... امر تربت را به سهراب خان محول فرمودیم. خواف و جام و باخزر تا غوریان به عهده او محول شد. بسیار خوب ولایت است، چه فایده که از ظلم محمدخان و تاخت هزاره و ترکمان یک من تخم به زمین نیفشانده اند. الحمدللّه که همه رفع شد. امید به خدا که سال نو ولایتی آراسته بشود.

وزیر هرات تقلبش ظاهر شد. قراول با حرمت به سر او تعیین شده، و در کاریم که کار هرات را با او به طوری که مصلحت دولت قاهره باشد، بگذرانیم. صریح به او فرمودیم: «یا بگذران یا مستعد مؤاخذه باش» و ان شاءاللّه می گذرد. ترکمان های مرو که در پل خاتون به خدمت، چند نفرشان رسیدند، و تکلیف و فرمایش ما را شنیدند و رفتند، با صد نفر از رؤسای ایل وارد شدند. سی رأس اسب، و پنجاه نفر شتر با بار خربزه، و سایر چیزها وارد شدند. و اوزبک را جواب دادند و دواندند. در حقیقت، اوزبک خود استعفا کرد از نگاه داشتن آن ها، و به آن ها صریح گفت که صاحب ولایت آمده، بروید خدمت کنید، و سر خود را محافظت کنید.»

حی بن یقظان
۱۴۰۳/۰۸/۲۹