دانلود و خرید کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم جف مان ترجمه سامان صفرزایی
تصویر جلد کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم

کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم

معرفی کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم

کتاب الکترونیکی در بلندمدت همه مرده‌ ایم نوشتۀ جف مان و ترجمۀ سامان صفرزایی است و انتشارات شیرازه کتاب ما آن را منتشر کرده است. کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم، به بررسی نظریۀ کینز و کینزگرایی در عصر کنونی می‌پردازد.

درباره کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم

جان مینارد کینز زادهٔ ۵ ژوئن ۱۸۸۳ - درگذشتهٔ ۲۱ آوریل ۱۹۴۶، فیلسوف و اقتصاددان برجسته قرن بیستم و بنیانگذار یک مکتب فکری در علم اقتصاد است که به نام اقتصاد کینزی شناخته می‌شود. پیش از کینز، تصور عمومی اقتصاددانان بر آن بود که نوسان‌های اقتصادی، عدم تعادل‌هایی هستند که در کوتاه‌مدت توسط مکانیزم بازار اصلاح می‌شوند و شرایط اشتغال کامل مجدداً احیا می‌شود. اما کینز معتقد بود که این چرخه‌های مخرب ممکن است در بلندمدت برگشت‌ناپذیر باشند و لذا دولت می‌بایست برای رسیدن به اشتغال کامل در اقتصاد دخالت نماید. تمرکز کینز و طرفدارانش معطوف به بخش‌های کلان اقتصاد بود؛ مثل درآمد کل، پس‌انداز کل، مصرف کل و نهایتاً اشتغال کل. در این زمینه با نگاهی عمل‌گرایانه، سعی داشتند که مشکلات واقعی اقتصاد را حل نمایند. کینر نظریات اجتماعی فراوانی داشت او معتفد بود: «این وظیفهٔ ما است که صلح را امتداد دهیم، ساعت‌به‌ساعت، روزبه‌روز، تازمانی که بتوانیم. ما نمی‌دانیم آینده چه چیزی در مشت دارد، جز آنکه با هرآنچه پیش‌بینی می‌کنیم بسیار متفاوت خواهد بود. در متنی دیگر گفته‌ام که زیان «بلندمدّت» آن است که در بلندمدّت همه مرده‌ایم. امّا به طریق اولیٰ می‌توانستم بگویم مزیّت بزرگِ «کوتاه‌مدّت» آن است که در کوتاه‌مدّت همهٔ ما هنوز زنده‌ایم. زندگی و تاریخ برای کوتاه‌مدّت‌ها ساخته شده‌اند. صلح در کوتاه‌مدّت است که معنا دارد. بهترین کاری که می‌توانیم بکنیم آن است که فاجعه را به تأخیر بیندازیم، حتی اگر فقط به این امید که اتّفاقی رخ دهد. زمانی که صلح وجود دارد، صلح وجود دارد.»

کتاب پیش‌رو تلاشی است از طریق خواندن و تأمل کردن در کینز و کینزگراها، برای فهم آن موضع کینزی و ماندگاری فکرنشدۀ آن. این اثر در پی تعمق دروباره در نیروی نقد کینزی بر سرمایه‌داری و ارتباط آن با اقتصاد سیاسی، هم به‌مثابۀ دانش و هم شیوۀ دانستن است. این کتاب تحقیقی است در باب فحوا و معنای بازگشت کینز. در فصل‌های پیش‌رو نظریات کینزگرایی یا نقد کینزی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

خواندن کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث سیاسی و اقتصادی مناسب است.

بخشی از کتاب در بلندمدت همه مرده‌ ایم

«یکی از نتیجه‌گیری‌هایی که از بررسی کینزگرایی به این شکل به‌دست می‌آید، آن است که اندیشۀ لیبراب، هراسی از قرار گرفتن قدرن در دستان جاهلان ندارد. همانطور که یکی از دوستان فعال من در چپ رادیکال، اخیراً به من گفت: «به یک ابله سبک‌مغز تفنگی بده، و بعد هر چیزی ممکن است رخ دهد.» به طرق بسیاری من با این حرف موافقم؛ در دنیایی که تی پارتی و بدتر از آن وجود دارد، من هم تمام‌قد موافق کنترل اسلحه هستم....»

امنیت در برابر مواد شیمیایی
نانو فناوری
سولابها کی. کولکارنی
چشم اندازهایی بر انسان گرایی دیجیتال
هانس ورتنر
عیب‌ یابی و تعمیر نمایشگرهای الکترونیکی خودرو (داشبورد)
رحمت اله حیدری
خون ستارگان (جلد اول؛ ریسیدن سپیده دم)
الیزابت لیم
مهارت های نرم برای کودکان
نانسی آرمسترانگ ملسر
مقدمه ای کوتاه بر روانشناسی دین
کیت ام. لوونتال
یادداشت های سیاسی ایران ۱۳۴۴ - ۱۲۶۰؛ جلد سیزدهم (بخش دوم)
آر.ام. بارل
مغز من، وزن من
جین اوگدن
بهارستان معانی
سعید ملازم
واژه نامه موضوعی بیومکانیک ورزشی
حیدر صادقی
Passive techniques for cooling in traditional context and houses of Bushehr with hot and humid climate
جلیل شاعری
شروع جنگ های آمریکا در خاورمیانه - بیروت ۱۹۵۸