دانلود و خرید کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو حمید جاودانی
تصویر جلد کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

معرفی کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو نوشتهٔ حمید جاودانی در انتشارات مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شده است.

درباره کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

در کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو دگرگشت‌های آموزش و آموزش عالی در گذشته، حال و آینده بررسی می‌شود. در ابتدا مفهوم آینده از دیدگاه نظر و کُنش، بازمفهوم‌سازی می‌شود. سپس دیدگاه‌های جامعه مدنی به‌ویژه جوانانی که میراث‌دار ناپایداری‌های اجتماعی و زیست‌بومی پدیدآمده خواهند بود، تحلیل می‌شود. در ادامه، دیدگاه‌های نهادهای قدرت همچون بانک جهانی «undp» و یونسکو با رویکردی نقادانه بررسی می‌شود. در پایان به دیرینه‌شناسی و شناخت‌شناسی دانشگاه پرداخته می‌شود.

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکده‌های مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهش‌ها و مطالعاتی که هدف آن‌ها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیم‌گیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحب‌نظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریه‌پردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.

این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نام‌های «پژوهشکده فرهنگ‌‌پژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدن‌‌پژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگ‌پژوهی و دانشگاه‌پژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاه‌های کشور به‌منظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌منظور بهره‌گیری از دانش آن‌ها در زمینه‌های مختلف» نام برد.

این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی به‌منظور تقویت هویت‌ فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.

مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش می‌کند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند.

خواندن کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به فعالان حوزهٔ آموزش پیشنهاد می‌کنیم. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
تفسیر همراه؛ جلد سوم
ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور
سفر هوش معنوی
ریچارد ا.بوئل
Parasicologia
احمد علامه فلسفی
I Love Imam Reza (AS)
غلامرضا حیدری ابهری
نه به مرگ عاشقان
راضیه لطفی خلیلی
خنده و خاموشی؛ گزیده‌ی ده سال طنزنوشته‌های سیاسی و اجتماعی (جلد اول ۱۳۸۳-۱۳۸۹)
محمود فرجامی
پنجاه متفکر بزرگ روابط بین الملل
مارتین گریفیتس
اسطوره (جلد اول)
مری لو
برگزیده آثار مارشال آریسمن (جلد دوم)
پدرام حکیم زاده
ماهیان سطح زی درشت آب های جنوب کشور
علی طاهری میرقائد
حالا نوبت سلطنت شماست
جول اوستین
چاووش
علیرضا محمدپور
نشانه شناسی مولفه های سبک زندگی در تبلیغات محیطی شهر تهران
ساناز بقایی
لبخند ربات
نازنین زهرا آیتی پور
در جست و جوی آن
ایمان آذیش
نظام حقوقی علائم تجاری نوین
زهرا شاکری
باشیم یا نباشیم
داود محجوبی فرد
شاعران فارسی زبان؛ جلد دوازدهم
احمد علامه فلسفی
کشاورزی دقیق
هرمن جی. هیگ
طرائق تدریس اللغه الثانیه المدخل التواصلی فی تعلیم اللغه العربیه
سهیلا محسنی‌نژاد

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

قیمت:
۳۱,۰۰۰
تومان