کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد)
معرفی کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد)
کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد) نوشتهی تومی دونبوند و ترجمهی فرزانه کریمی، داستانی فانتزی و طنزآمیز برای نوجوانان است که ماجراهای یک ابرقهرمان برفی و دوستانش را روایت میکند. این جلد از مجموعه، ماجراهای تازهای را برای شخصیت اصلی و گروهش رقم میزند و با ترکیب عناصر ابرقهرمانی، شوخی و موقعیتهای غیرمنتظره، فضایی سرگرمکننده و پرهیجان میسازد. تصویرگریهای استیو بکت نیز به جذابیت و حالوهوای کمیک داستان افزوده است. موسسه نشر و تحقیقات ذکر این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد)
اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد) نوشتهی تومی دونبوند، داستانی در ژانر ماجراجویی و طنز است که با محوریت شخصیتهای کارتونی و ابرقهرمانی، به دنیای نوجوانان و دغدغههای آنها نزدیک میشود. داستان در شهری خیالی به نام شیورتون میگذرد و شخصیت اصلی، کولدی، پس از برخورد با یک گوله برف رادیواکتیو، به ابرقهرمانی به نام اسنو-من تبدیل میشود. هر بار که کول هویج خام میخورد، به این قهرمان برفی بدل میشود و با کمک دوستانش تین آیس و فروستبایت، با نیروهای شرور و تهدیدهای آبوهوایی مقابله میکند. در این جلد، ماجرای اصلی حول تغییر رفتار ناگهانی مادر کول و تبدیلشدن او به یک شخصیت شرور با قدرتهای جوی میچرخد. ساختار کتاب بر پایهی فصلهای کوتاه و موقعیتهای طنزآمیز استوار است و با زبان شوخ و تصویرگریهای رنگی، فضای کمیک و پرتحرکی را خلق کرده است. نویسنده با بهرهگیری از عناصر فانتزی و شوخی، داستانی سرشار از اتفاقات غیرمنتظره و شخصیتهای بامزه ارائه داده است.
خلاصه کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با ساختن یک آدمبرفی توسط کول و خواهرش وینتر آغاز میشود. کول که همیشه آرزوی قهرمانشدن را دارد، با خوردن هویج خام به اسنو-من، ابرقهرمان برفی، تبدیل میشود. مادر کول که گزارشگر هواشناسی است، برای تهیهی یک گزارش زنده به خانه میآید و قصد دارد با اسنو-من مصاحبه کند. اما بهجای اسنو-من واقعی، با یک آدمبرفی معمولی روبهرو میشود و ماجرا به شکل خندهداری پیش میرود. ناگهان حادثهای رخ میدهد و مادر کول پس از برخورد با میکروفن، رفتاری عجیب پیدا میکند و خود را دختر برق و باد معرفی میکند؛ شخصیتی شرور با قدرتهای کنترل آبوهوا. او تهدید میکند که شهر را بههم میریزد چون کسی قدر زحماتش را نمیداند. اسنو-من و گروهش (تین آیس و فروستبایت) بههمراه پدر خانواده که با لباسهای عجیب به گروه میپیوندد، تلاش میکنند جلوی او را بگیرند. در اوج ماجرا، اسنو-من با پرتاب کلاه معروفش و جداکردن تکه زغال از گوش دختر برق و باد، طلسم را میشکند و مادر به حالت عادی بازمیگردد. در پایان، آرامش به خانه برمیگردد و اسنو-من آمادهی یک مصاحبه واقعی میشود.
چرا باید کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد ششم، جبهه سرد) را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب طنز، ماجراجویی و عناصر ابرقهرمانی، فضایی پرانرژی و خلاقانه خلق کرده است که برای نوجوانان جذابیت ویژهای دارد. روایت داستان با موقعیتهای غیرمنتظره و شوخیهای کلامی، خواننده را با خود همراه میکند و در عین حال، به موضوعاتی مانند هویت، خانواده و اهمیت همکاری گروهی میپردازد. تصویرگریهای رنگی و شخصیتهای بامزه، تجربهی خواندن را لذتبخشتر میکنند. همچنین، داستان بهگونهای طراحی شده که هم برای علاقهمندان به ابرقهرمانان و هم دوستداران داستانهای طنز و فانتزی مناسب است. این اثر فرصتی برای تجربهی دنیایی متفاوت و پرهیجان فراهم میکند و در عین سرگرمی، پیامهایی دربارهی ارزش دوستی و پذیرش تفاوتها ارائه میدهد.
خواندن این کتاب به نوجوانان علاقهمند به داستانهای ابرقهرمانی، ماجراجویی و طنز پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که به داستانهای گروهی، موقعیتهای خندهدار و شخصیتهای فانتزی علاقه دارند، مناسب است. نوجوانانی که دوست دارند با موضوعاتی مثل هویت، خانواده و همکاری گروهی روبهرو شوند، از این کتاب لذت خواهند برد.