کتاب هنر خوب زیستن
معرفی کتاب هنر خوب زیستن
کتاب الکترونیکی هنر خوب زیستن نوشتهٔ رولف دوبلی با ترجمهٔ فرشته مهری از انتشارات ملینا است. این کتاب دربارهٔ روشهای رسیدن به موفقیت در زندگی است.
درباره هنر خوب زیستن
نویسندهٔ کتاب هنر خوب زیستن، ۵۲ روش برای موفقیت در زندگی پیشنهاد داده که شانس افراد را برای داشتن یک زندگی معقول بیشتر خواهد کرد و شیوهٔ زندگیشان را بهبود خواهد داد. نویسنده میگوید که جهان امروز بهقدری پیچیده است که برای درک زندگی، نیاز به ابزارهای زیادی داریم؛ باید بیاموزیم که در زندگی عملگرا باشیم و رؤیابافی را کنار بگذاریم. انسانها برای رسیدن به موفقیت باید از مدل و الگوی خاصی پیروی کنند. ابزارها و متدها مهمتر از دانش صرف و تئوری هستند؛ آنها حتی از پول، ثروت، رابطه و هوش بیشتر اهمیت دارند. نویسنده برای تدوین روشهای موفقیت از همهٔ متدهای قدیم و جدید روانشناسی و جهانبینی استفاده کرده است. با حسابگری فکری میتوان هر باخت زندگی را به یک برد تبدیل کرد؛ برای مثال وقتی برای ماشین شما برگهٔ جریمه صادر میشود، بهجای اینکه اعصابتان به هم بریزد، از حسابی که برای خیریه در نظر گرفتهاید مبلغ آن را پرداخت کنید تا آرامش خاطر بیشتری به دست بیاورید. در روانشناسی به این حقه، حسابگری ذهنی میگویند.
خواندن کتاب هنر خوب زیستن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کسانی که بهدنبال موفقیت و بهبود وضعیت زندگیشان هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب درباره هنر خوب زیستن
«کلایتون کریستنس یکی از برجستهترین متخصصانی است که در زمینه مدیریت فعال است او در دانشگاه هاروارد تدریس میکند و نویسنده کتاب پر فروش معضل مبتکر میباشد. باید عنوان کنم که کریستنس فردی سرسخت است که هیچگاه از تصمیمات خودباز نمیگردد در واقع او بسیار به قول و عقاید خود پایبند است و این مسئله برای من بسیار جالب و در خور توجه است. او در سالهای جوانیاش افراد موفق بسیاری را مشاهده کرده که تمام جوانی خود را وقف کارشان میکنند تا بتوانند سرانجام به استقلال مالی برسند و در میانسالی و پیری از زندگی راحتی برخوردار شوند. خب برخی از آنها توانستند که به هدف خود برسند اما در عوض تمام زندگی خود را از دست دادهاند. در واقع خانواده آنها از هم پاشیده و هیچ دوست صمیمی را کنار خود نمیبینند بنابراین کریستنس به خود قول داده که در آخر هفتهها کار نکند و آخر هفتهها را به خانوادهاش اختصاص دهد. البته این تصمیم برای او هزینههایی را نیز در برداشته و او گاهی اوقات مجبور است که ساعت ۳ نیمهشب در محل کارش حاضر شود تا بتواند به کارهای عقبمانده خود برسد. باید اعتراف کنم اولین باری که به این خلق و خوی کریستنس پی بردم آن را بسیار احمقانه و بچگانه خواندم و از خودم پرسیدم چرا او تا این اندازه انعطافناپذیر و سرسخت است؟ چرا او مسائل را به صورت موردی نمینگرد؟ در واقع گاهی اوقات انسان مجبور میشود آخر هفتهها کار کند تا در نتیجه بقیه روزهای هفته احساس آرامش بیشتری داشته باشد. به عقیده من انعطافپذیری یک مزیت است به خصوص هنگامی که هیچ چیز با ثباتی در دنیا وجود ندارد و همه چیز مدام دستخوش تغییر میشود. اما وقتی فکر میکنم در برخی موارد انعطافپذیری یک مزیت نیست بلکه ما را به دردسرهای جبرانناپذیری میاندازد.»
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه