دانلود و خرید کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی
تصویر جلد کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی

کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی

معرفی کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی

کتاب الکترونیکی راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی نوشتۀ ماندانا تیشه یار و رسول فیروزی و انتشارات فروغ سپهر آن را منتشر کرده است. کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی، به بیان تجربیات اساتید و مسئولان برخی از دانشگاه‌های داخلی در زمینۀ بین‌المللی‌سازی فعالیت‌های علمی آن دانشگاه‎‌های پرداخته است.

درباره کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی

این راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی بازگوکنندۀ دانش و تجربیات استادان، مدیران و کارشناسان دفاتر همکاری‌های علمی بین‌المللی در شش دانشگاه ایرانی (علامه طباطبائی، فردوسی مشهد، سیستان و بلوچستان، شیراز، شهید چمران اهواز و کردستان) در زمینۀ بین‌المللی‌سازی فعالیت‌های علمی در دانشگاه‌های خود است. برپایی گردهمایی (کنسرسیوم) نمایندگان این دانشگاه‌ها به همراه همتایانشان در دانشگاه‌های آلیکانته اسپانیا، اف اچ یوانیم اتریش و گلاسکو اسکاتلند از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ برای اجرای پروژه بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در ایران توانست تجربه همکاری ارزنده‌ای را فراهم کند. این امر همچنین زمینه‌ساز هم‌اندیشی نمایندگان این دانشگاه‌ها برای گردآوری کتابی باهدف به‌اشتراک‌گذاری تجربیات خود که هر یک در بخش‌های مختلف به فعالیت مشغول بودند و هر یک بر پایه شرایط و ویژگی‌های دانشگاه‌های خود، در سال‌های اخیر گام‌های مؤثری در زمینه بین‌المللی‌سازی آموزش عالی کشور برداشته‌اند، شد.

خواندن کتاب راهنمای بین‌ المللی‌ سازی همکاری‌ های دانشگاهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مسئولین و مدیران دانشگاهی و مؤسسات آموزش عالی کشور مناسب است.

بخشی از کتاب راهنمای بین المللی سازی همکاری های دانشگاهی

«کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی حلقه اصلی ارتباط دانشگاه با مراکز علمی و پژوهشی خارج از کشور را شکل می‌دهند. آنها در حقیقت همه سخت افزارهای لازم برای شکل‌گیری و توسعه رابطه میان استادان و دانشگاه با محیط آکادمیک بین المللی را مهیا می‌کنند. از این رو، این کارکنان باید دارای ویژگی‌های برجسته‌ای در حوزه‌های گوناگون باشند. کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی باید از فارغ التحصیلان ممتاز رشته‌های دانشگاهی باشند.مدارک تحصیلی که بیشتر با کار این دفتر مرتبط است، شامل روابط بین‌ الملل، بازاریابی، جامعه شناسی، زبانهای خارجی و امور اداری داشته باشند. افزون بر این، داشتن سابقه کار اداری، برای کار در این دفتر یک مزیت به شمار می‌آید. همچنین لازم است کارشناسان این دفتر از دانش کافی برای استفاده از کامپیوتر، اینترنت و سخن گفتن به یک یا چند زبان خارجی برخوردار باشند...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۰۷ صفحه

حجم

۶٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۰۷ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان