کتاب تفسیر دل
معرفی کتاب تفسیر دل
کتاب تفسیر دل نوشتهٔ مسعود ریاعی را انتشارات عصر کنکاش منتشر کرده است. این کتاب به شرح معانی سورهٔ یاسین میپردازد.
درباره کتاب تفسیر دل
قرآن کریم و اهلبیت عصمت و طهارت دو یادگار گرانبهای پیامبر (ص) هستند که چراغ هدایت و مایهٔ روشنی و نور امیدند و راه بر جویندگان حقیقت و معرفت مینمایند. پس لازم است تا جایگاه قرآن به نحوی شایستهتر پاس داشته شده و تدبر در سیرهوسنت ائمهٔ هدی علیهمالسلام با جدیت و دقتنظر بیشتری صورت گیرد. یکی از راههای دستیابی سادهتر به مفاهیم قرآن، مطالعهٔ کتب تفسیر قرآن است. ازاینرو کتاب تفسیر دل بهقلم مسعود ریاعی به شرح و تفسیر معانی سورهٔ یاسین که بنابر حدیث نبوی «قلب قرآن» نامیده شده، پرداخته و راهنمای خوبی است برای آنان که به دنبال درک حقیقت و معرفت از آیات نورانی قرآن مجید هستند.
خواندن کتاب تفسیر دل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به درک و شناخت مفاهیم قرآن، طلاب حوزههای علمیه، دانشجویان و پژوهشگران رشتههای معارف و قرآن و حدیث و تمامی دوستداران کلام وحی از مطالعهٔ این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب تفسیر دل
«یاسین کلمهالله است، از اسماءالله است. این از سیاق آیات بعدی بهخوبی هویداست. یعنی زنده است؛ اشاره به وجودی زنده دارد. پس صرفاْ حرف و واژه نیست. کلمات خدا همه زندهاند. هر کدام رتبهای از حیات دارند. ما در حوزهٔ الوهیت، کلمهٔ مرده نداریم. زیرا از زندهٔ مطلق، زنده بیرون میزند. از این منظر کتاب خدا یک کتاب زنده است. جوهر روی کاغذ نیست، قرطاس نیست. خداوند قرطاس نازل نکرده است. خداوند قرطاس نازل نکرده است. خداوند «کلمه» نازل کرده است، «نور» نازل کرده است. «حیات» نازل کرده است. روح نورانی نازل کرده است. روحی که آگاه است، حیاتبخش است. «یاسین» چنین کلمهایست. این روح نورانی در مجاورت هرکس قرار بگیرد، کارش، کارستان است. آگاه است، سرشار از حیات است. زیرا متصل به چشمهٔ نور است. در یک کلام «انسان کامل» است. برای همین است که آن را از القاب پیامبر (ص) و اولیا حق (ع) میدانند. چنین نوری را از قدیمالایام میشناختهاند. قدما، حکما از آن باخبر بودهاند. برخی به آن «عقل فعال» گفتهاند، برخی بر آن «سوفیا» نام نهادهاند. برخی به آن خُرّه یا فَرِّه گفتهاند. برخی از آن به «طباع تام» نام بردهاند و اسامی دیگر چون اسامی فرشتگان به آن اطلاق کردهاند.»
حجم
۸٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۸٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه