کتاب محدودیت صفر
معرفی کتاب محدودیت صفر
کتاب محدودیت صفر نوشتهٔ جو ویتالی و ایهالیاکالا هولن و ترجمهٔ معصومه نصیری و ویراستهٔ زهرا سلیمان است و انتشارات اردیبهشت آن را منتشر کرده است. اثری متفاوت و الهامبخش؛ شیوه مرموز و مخفی بومیان هاوایی برای جذب ثروت، سلامتی، آرامش و بسیاری چیزهای دیگر... .
با کتاب محدودیت صفر نوشتهٔ جو ویتالی، از دریچهای جدید به دنیا بنگرید! این اثر روش شگفتانگیز و اسرارآمیز بومیان هاوایی را برای کسب ثروت، سلامتی، آرامش و بسیاری موارد دیگر فاش میکند و از جنبههای مذهبی راه رسیدن به هدف و موفقیت را به شما نشان میدهد.
درباره کتاب محدودیت صفر
تمام برنامههای خودیاری و هدفگذاری در یک نقطهٔ مشخص با شکست روبهرو میشوند. آنها در برابر این واقعیت نگرانکننده قرار میگیرند که اگر فردی آمادگی دستیابی به هدف را نداشته باشد، نمیتواند انرژی لازم را برای تجلی آن فراهم آورد. همهٔ ما این حالت را تجربه کردهایم، از اول ماه برنامهریزی میکنیم و سپس روز دوم همه چیز را فراموش میکنیم؛ اما وضعیت عمیقتری وجود دارد که با این میل آگاهانه همسو نیست. بنابراین با این وضعیت عمیقتر که «تشنه» نیست، چه باید کرد؟
دقیقاً همینجا در کتاب محدودیت صفر (Zero limits) روش بومیان هاوایی را فرا خواهید گرفت. این روش کمک میکند تا ذهن ناخودآگاه خود را که مانع تحقق رویاهایتان میشود، پاکسازی کنید؛ همچنین کمک میکند تا برنامههای پنهان ذهنتان را که شما را از دستیابی به خواستههای خود بازمیدارد، مدیریت کنید. تمام این اتفاقات درون شما رخ میدهد.
تمام هدف کتاب حاضر این است که به شما کمک کند تا لحظه به لحظهٔ زندگی پرهیجان خود را تجربه کنید. از آن زمان، معجزهای برایتان به وقوع خواهد پیوست. این معجزات فقط به شما اختصاص دارند و به هماناندازه شگفتانگیز، جادویی و معجزهوار خواهند بود. هواوپونوپونو روش اسرارآمیز بومیان هاوایی برای کسب ثروت، سلامتی، آرامش و بسیاری موارد دیگر است و شما را به سمت مسیری راهنمایی میکند که به وسیلهٔ آن میتوانید از انرژیهای سمی درونتان رها شوید و این نکته را بدانید که محدودیتی برای رسیدن به خواستههایتان وجود ندارد و شما با افکار و دیدگاهی مثبت میتوانید به آنچه که میخواهید برسید.
جو ویتالی معتقد است بسیاری از مشکلات انسان قابل حل خواهد بود اگر او به خود رجوع کند، تمامی مسئولیتها را بپذیرد و به محدودیت صفر برسد؛ یعنی نقطهای که هیچ محدودیتی برای انسان وجود ندارد؛ این نقطه را میتوان به عشق خالص تشبیه کرد. کتاب محدودیت صفر برای اولین بار در تاریخ است که از نسخهٔ به روز شدهٔ روش شفابخشی بومیان هاوایی بهنام هواوپونوپونو پرده برمیدارد.
نکوداشتهای کتاب محدودیت صفر:
این کتاب میتواند بشریت را بیدار کند و قدرت ساده چهار عبارت را برای متحول کردن زندگی شما آشکار میکند. شما باید ده نسخه از این کتاب را تهیه کنید، یک نسخه برای خودتان و نه نسخه برای تقدیم به دیگران. (دبی فورد نویسندهٔ پرفروش نیویورک تایمز)
من عاشق این کتاب هستم! کتابی برای تغییر و خودیاری که حداقل برای یک نسل موثر خواهد بود. کتاب محدودیت صفر پتانسیلی واقعی برای شروع جنبشی را دارد که به جنگ، فقر و ویرانی محیط زیستی کره زمین پایان میدهد. (مارک گیترل)
این کتاب مانند یک دینامیت است، و لحظهای که شما شروع به خواندن آن میکنید، فیوز آن روشن میشود. کتاب محدودیت صفر تمام الگوهای موفقیت پیچیده و گیج کننده گذشته را منفجر میکند و مسیری تازه و روشن را برای متحول کردن زندگی شما نشان میدهد. (کریگ پرین)
محدودیت صفر بهترین و مهم ترین کتابی است که ویتال تاکنون نوشته است! (سیندی کشمن)
خواندن کتاب محدودیت صفر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.