کتاب راهنمای چاکرا
معرفی کتاب راهنمای چاکرا
کتاب راهنمای چاکرا؛ از اصول اولیه تا کاربردهای عملی نوشتهٔ شالیلا شارامون و بودو جی. باجینسکی و ترجمهٔ معصومه نصیری است و انتشارات اردیبهشت آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب راهنمای چاکرا
تا به حال درمورد بدن اتری، اختری، ذهنی و روحانی شنیدهاید؟ هیچ میدانید که چهار بدن انرژی وجود دارد و هرکدام کارکردهای متفاوتی دارند؟ از ساختار و کاربرد چاکراها اطلاع دارید؟ آیا میدانید که میتوان چاکراها را پاکسازی و فعال کرد؟ در کتاب چاکرا درمانی (درمان از طریق مراکز انرژی) (The Chakra Handbook) با این موارد و بسیار بیشتر از اینها آشنا خواهید شد.
شالیلا شارامون و بودو جی.باجینسکی که سالها در زمینۀ چاکرادرمانی و انواع مشاوره سلامت تجربه دارند، در کتاب پیشرو به ما کمک میکنند تا بفهمیم کیستیم و چه نیروهایی درونمان جاری است و چگونه میتوانیم تواناییهای بالقوه خود را به کار بگیریم.
از آنجا که شالیلا شارامون و باجینسکی اعتقاد دارند هیچ دانشی به اندازۀ چاکرا به انسان کمک نمیکند تا تواناییهای درونی خود را آزاد کند، این دو متخصص، در این کتاب تمرکزشان را بر ایجاد شناخت از چاکراها گذاشتهاند و میکوشند به ما بیاموزند که چاکراهایمان را فعال و هماهنگ کنیم.
کتاب راهنمای چاکرا شامل تمرینهای سادهای است که به ما کمک میکند گرههای درونیمان را باز کنیم و معجزهٔ حیات را در کمال خود تجربه کنیم. کتاب حاضر، با استفاده از تصاویر و نمودارها، تصویر روشنی از انرژیهای درونی بدن ارائه میدهد و شناختی از آنها به دست میدهد که با به کار بستن آن، زندگی را به گونهای متفاوت تجربه خواهیم کرد.
خواندن کتاب راهنمای چاکرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند با چاکراها آشنا شوند پیشنهاد میکنیم.
درباره نویسندگان
شلیلا شارامون در سال ۱۹۴۸ متولد شده و تا کنون مراکز مراقبهٔ بسیاری را پایهگذاری کرده است. شارامون در سال ۱۹۸۰ طالعبینی را شروع کرد و با ترکیب این دانش با مشاورهٔ سلامتی توانست تخصصی ویژه پیدا کند.
علاقهٔ مشترک به درمان طبیعی، شارامون و بودو جی. باجینسکی را در سال ۱۹۸۴ با هم آشنا کرد و پس از آن، این دو معلم سمینارها و دورههای آموزشی متنوعی را برگزار کردند. شارامون و باجینسکی با همکاری هم کتابهای متعددی تألیف کردهاند که «ریکی: شیوهٔ جامع انرژیدرمانی» ازجملهٔ آنهاست که به فارسی برگردانده شده است.
بخشی از کتاب راهنمای چاکرا
«در این کتاب روشهای متعددی برای هماهنگی و بازشدن چاکراها بیان شده است. میخواهید بدانید که آیا چاکراهایتان بسته و یا از تعادل خارج شده است، و اگر اینطور به نظر میرسد کدامیک از چاکراها چنین وضعیتی را دارند. بدون داشتن این اطلاعات خاص هم میتوانید روشهای درمانیای که شرح داده شده است را به کار ببرید و به آسانی چاکراها را هماهنگ سازید _ در هر صورت یک روش درمانی کلنگر پیشنهاد شده است. با وجود این اگر در وضعیتی هستید که تشخیص دادهاید دو تا از چاکراها بیشتر از چاکراهای دیگر نیاز به درمان دارند، میتوانید بهطور همزمان به آنها توجه لازم داشته باشید.
آگاه شدن از وضعیت چاکراها این فرصت مهم را به شما میدهد که خودتان را بهتر بشناسید. به یاد داشته باشید، در هر صورت در این فرآیند شما مورد نظر هستید نه دیگران. البته میتوانید دربارهی تجربیاتتان با دیگران صحبت کنید، اما منظور تغییر دیگران نیست، بلکه برای بیشتر شناختن و آزاد کردن خودمان است، و بعد اگر امکان داشت راهنمایی توأم با عشق دیگران در راه خودشناسی.»
عالی عالی عالی. هرچی بگم کم گفتم. واقعا بخونید باعث آگاهی فراوان میشه. من دلم میخواد برای همه اطافیانم بگیرمش ... درودددد
کتابهای زیادی در این مورد خوندم ، این کتاب به نظرم کامل تر و جامع تر از بقیه بود .