کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن
ویرایش جدید
معرفی کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن
کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن نوشتهٔ آلن دوباتن و ترجمهٔ شقایق نظرزاده است و انتشارات فرمهر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن
کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن ترجمهای است از سمینارهایی که آلن دوباتن در باب مضامینی مشترک با کتابهایش و نه لزوما محدود به آنها ارائه کرده است. مضامین این سخنرانیها درست مثل کتابهایش کوششی است در راستای پیوند فلسفه با زندگی روزمره.
دوباتن در این سخنرانیها از عشقهای نافرجام رومانتیک و چرایی شکستهای مکرر ما میگوید. از نقش رسانه میگوید و میکوشد بیاینکه مفاهیم هزار بار مکرر در باب خیانت رسانهها را یادآوری کند، به ما بیاموزد خبرها را چطور بخوانیم که مصرفکنندۀ صرف نباشیم. بی اینکه ضعف و ترس ناشی از زندگی مدرن را بی اهمیت بداند و جستوجو در یافتن جواب سرگشتگیهایمان را در کتابهای خودیاری به سخره بگیرد، از نقش یگانۀ هنر در غلبه بر ناکامی روزمره میگوید. از تاثیر بیبدلیل طراحی و معماری بر روح و روانمان سخن میگوید و مهمتر از همه ملال زندگی روزمره را به رسمیت شناخته و شکوه آن را گوشزد میکند.
خواندن کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر خوانندۀ کتابهای تسلی بخشیهای فلسفه، جستارهایی در باب عشق، هنر چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند و جز آن بوده باشید خواندن این مقالات در حکم صیقلی است بر آموختههایتان و اگر این مواجهۀ نخست شما با دوباتن باشد، به قطع هر مقاله محرک خواندن کتابی از او خواهد بود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | عشق، کار و منزلت در عصر مدرن |
| عنوان دیگر: | ویرایش جدید |